Köpte ett par handskar i sälskinn i tron om att det skulle vara rejäla vinterhandskar. Jag har varit i kontakt med andra sälskinnshandskar förr och de va så varma att de inte gick att använda om de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har handlet hos Stampe flere ganger og er alltid like fornøyd. Det er god kvalitet på varene og jeg har blitt møtt på en hyggelig og behjelpelig måte, dersom jeg har hatt behov for å ta kontakt. D... Ver más
Jeg har handlet hos Stampe både i en fysisk butik og online. Begge gange har jeg været meget tilfreds med både produkt og kundeservice, og det har været muligt at finde en lækker skindjakke i en stor... Ver más
Ich möchte mich auf diesem Wege recht herzlich bei Stampe bedanken🫶. Ich habe ein gut verarbeitetes nachhaltig erzeugtes Naturprodukt erhalten. Der Service sowie der Kontakt zu Stampe war außero... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Stampe er et dansk designfirma, der er specialiseret i fremstilling af pels- og læderbeklædning. Vi har et stort udvalg af pelsjakker i mink, ræv, kanin og rulam. Virksomheden er en af de største og sidste pelsvirksomheder i Danmark, der stadig gør alt fra design, produktion og salg under eget navn.
Información de contacto
RINGVEJEN 60, 7900, Nykøbing M, Dinamarca
- + 45 97 76 78 00
- stampe@kv-stampe.dk
- www.stampe-pels.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har handlet flere gange hos Stampe…
Jeg har handlet flere gange hos Stampe af den årsag, at varen er af god kvalitet. God service og hurtig levering. Kan kun anbefales.
Kvalitetsprodukt og god service
Jeg har handlet hos Stampe både i en fysisk butik og online. Begge gange har jeg været meget tilfreds med både produkt og kundeservice, og det har været muligt at finde en lækker skindjakke i en stor størrelse.
Jakke lever op til forventninger
Jakke lever op til forventninger, og blev leveret hurtigt
Et godt sted at handle god service…
Et godt sted at handle god service lækker tøj vel købe der mere ♥️♥️♥️
The seal pelt I ordered was beautiful
The seal pelt I ordered was beautiful and of good quality! Their customer service was very good! The shipping was fast as well! I will definitely be ordering from STAMPE again!
Thank you, STAMPE
Frakke så ud som foto
Hurtig levering. Frakke så ud som forventet i forhold til foto Fin kvalitet
Jeg købte to læderjakker
Jeg købte to læderjakker. Og de er smukkere end en drøm. Kort sagt: smykker. Tak, Stampe, j Jeg vil være en tilbagevendende kunde! Katalin
virkelig lækker og dejlig kvalitet 🤗
Alt som aftalt 👌 virkelig lækker og dejlig kvalitet 🤗
God oplevelse 😊
Det var en nem og overskuelig hjemmeside, størrelses skemaet var godt. Hvilket resulterede i, at den skindjakke jeg købte passede perfekt. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Stampe.
Hurtig ekspedition- En super lækker…
Hurtig ekspedition- En super lækker kvalitetsvare! Tak!
Koko oli minulle oikea (44)
Koko oli minulle oikea (44), väri hyvä. Kiva takki .
Rigtig fin service og gode priser
Svarar direkt på frågor
Svarar direkt på frågor, professionella, snabba, effektiva.🙏
Fine skind og hurtig afsendelse og…
Fine skind og hurtig afsendelse og modtagelse 💪
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.