Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har dags dato fået de smukkeste negle af Katarina I Waterfront i Hellerup. Neglene er så flotte, symmetriske tynde og højre hånd ligeså flot som venstrehånd. Katerina ydede virkelig et godt styk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

🌸skønneste selvforkælelse hos Cecilie i store Kongens gade idag. ; først fik jeg de smukkeste og super holdbare fransk manicure/Shell lak ( de holder til mit hårde arbejde 😊👌🏻) & hånd massage så e... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Man få lavet negle nogenlunde - uperfekt dvs bobler i lakken osv, generelt ok, men også den ubehageligt kundeoplevelse af blive mælket. kunder - vi var 2 i butikken samtidig - får voksenskældud og bl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det BEDSTE sted til manicure 😍! Har været her (på Trianglen) hver anden uge det seneste år, og er super tilfreds hver eneste gang. Alle pigerne er super dygtige, søde, glade og imødekommende - salone... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Got my confidence again!

Visited the Aarhus location and was pampered! It had been a while since I had any nails done as I have been pregnant/postpartum so I was nervous but the girls took care of me and I left feeling very taken care of and fabulous. Thank you!

24 de noviembre de 2023

Neglebehl.

Negleteknikker skubbede neglebåndene helt op og efterfølgende klippede neglebånde helt af, så 6 ud af 10 af neglebåndene blødte.
Dette blev blot tørret af og lagt shellac på og tørret af gentagende gange grundet blod.
Negleteknikkeren italesatte ikke dette eller ændrede tilgangen til klipningen af neglebåndene, så båndene ikke blev klippet så meget af, at de blødte.

Huden omkring neglebåndene er ildrøde, hævede og varme. Dette er status quo her timer efter.
Huden har været yderst ramt de efterfølgende 4 dage, med rødme, hævelse og sår.

Dårlig oplevelse med uengageret personale.
Anvendelse af ureneinstrumenter, som anslåes til ikke, at være gjordt rene efter tidl. anvendelse. Da der var gammelt materiale på instrumenterne.

Midt på aftenen samme dag var shellacen løsnet sig og faldet af på alle neglene. Ydermere var der ikke aftegn, at der havde siddet noget på neglene.
Dette kørte jeg ned med og behl. blev refunderet samt en gratis behandling tilbudt.
Dette ændre ikke den yderst dårlige og utilfredsstillende behl. i første omgang.

Anbefales bestemt ikke herfra.

1 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan klart anbefale Statement…

Jeg kan klart anbefale Statement Copenhagen i Salling. Jeg fik lavet et smukt arbejde med shellac af Amanda. Hun gav desuden super vejledning i at holde neglene pæne. Generelt var hele personalet utrolig serviceminded. En rigtig god oplevelse.

17 de noviembre de 2023

Flot resultat

God oplevelse at få lavet manicure/shellac ved Statement, Århus. Mega glad for resultatet. Søde piger og god vejledning.

15 de octubre de 2023

Et helt fantastisk sted

Et helt fantastisk sted - mega god service og meget hjælpsomme medarbejdere. Jeg har fået lavet et super flot sæt gele negle i deres klinik i Aarhus, hvor der var et meget bredt sortiment af farver at vælge i mellem. Helt sikkert et sted jeg vil besøge igen!

8 de octubre de 2023

Smukke negle og god service hos Salling i Aarhus

Fik lavet negle hos Statement i Aarhus. Professionelt og utrolig flot resultat. Servicen var i rigtig god, og alle i klinikken var imødekommende og smilende. Kan kun anbefale andre at besøge klinikken. Jeg kommer i hvert fald gerne igen.

4 de octubre de 2023

God service, søde medarbejdere, flotte negle 🤩

God service, søde medarbejdere, flotte negle 🤩

Jeg var inde og besøge den nye klinik i Salling, Aarhus, og gik derfra med et smil på læben, og nogle meget fine negle.
Meget god service og meget servicemindet og behageligt personale. Klar anbefaling herfra!

27 de septiembre de 2023

Behagelig og professionel oplevelse

Rar og behageligt besøg hos Statement Copenhagen i deres nye klinik i Salling i Aarhus. Sødt og smilende personale og meget professionel behandling. Er rigtig glad og tilfreds med resultatet af mine shellak negle. Glæder mig allerede til næste besøg!

3 de octubre de 2023

Virkelig god service!!!

Virkelig god service, deres biks i Salling Århus lavede mine negle, dog selvom de var fuldstændige smadrede fra acryl, de brugte gode rene værktøjer, og opførte sig pænt, trods neglenes udseende, med både kage og vand, god service, og hyggeligt selvskab, klart et godt sted at være fast kunde, utrolige profesionelle❤️

26 de agosto de 2023

Har været der af 2 omgange

Har været der af 2 omgange, fået gele af negle, så neglene var filet så meget i bund at jeg var nødt til at få lagt ny gele. Skulle betale for fuld behandling uden manicure for at få lagt gele på. Behandler sød, men Manager ikke ok.

Nå pyt men neglene så pæne ud i 10 dage:) min anbefaling - find et andet sted!

15 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en utrolig god oplevelse

Jeg havde en utrolig god oplevelse, rigtig god service. Dejligt at være et sted hvor både medarbejderne har det godt sammen, og medarbejderne har det godt med kunderne. Tak for god behandling, jeg kan klart anbefale ‘statement Copenhagen’ på store Kongensgade. Jeg vender 100% tilbage igen!

16 de febrero de 2023

The best experience ever

The best experience ever! I had a facial and shellac with them and love it! The clinic is extremely clean with high end products, the service was amazing and my skin and nails looks fantastic! Thank you so much.

24 de marzo de 2023

Altid en ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ hos Statement Copenhagen

Altid en ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-oplevelse hos Statement Copenhagen.
Man er altid garanteret top service der allerede starter ved døren, hvor man bliver mødt af en sød receptionist der tilbyder en noget at drikke.
Jeg har flere gange fået lavet mine negle hos Zhanna, en negleteknikker udover det sædvanlige.
Zhanna er ENORMT omhyggelig, detaljeorienteret og perfektionistisk. Hendes tekniske formåen er imponerende! Zhanna fortæller gerne omkring hendes arbejde og neglens anatomi for feks. Bedre holdbarhed - det giver mig som kunde en bedre forståelse af håndværket det kræver at lave negle.
Jeg har prøvet mange forskellige negleteknikkere før i tiden, men finder ingen der leverer den samme kvalitet som pigerne hos Statement Copenhagen.

De er altid villige til at tænke kreativt i form af designs og farver og jeg har endnu ikke oplevet noget, der ikke har kunnet lade sig gøre eller opfylde mine ønsker 110%!

Mine varmeste anbefalinger går derfor til hele teamet bag Statement Copenhagen!

Hilsen hestepigen med lange negle der altid holder minimum (!) 4 uger!

10 de junio de 2022

Very poor service!!

Very poor service!!! My nails were damaged after 6 months shellac treatment, so I decided to hold a break. I have stopped my subscription at the end of Jan, but they still drew the money from my account in Feb. I have called them 4 times, sent 2 emails (never replied), and I went to the stores to talk to the personals twice, the personals promised to refund immediately, but I have been waiting for refund more than 10 days now. Every time I call them, they promise to take action immediately, but nothing happens afterwards!!!

8 de marzo de 2023

Aldrig igen

Har fået lavet shellac en gang før, hvor jeg også fik forstærket en negl. Den sprang op efter to dage.. Så har jeg fået lavet gele forstærkning på alle negle og her 5 dage efter er de alle ved at slippe ved neglerødderne. Derudover er der lagt et alt for tykt lag gele, så alle mine negle er runde. Kommer ikke igen.

30 de enero de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnement.
Hvor er det ærgerligt at opleve bogholderiet ignorerer korrekt opsigelse (løbende mdr + 1 mdr) og fortsætter med at trække abonnement yderligere 1 mdr. Trods at jeg gentagne gange har gjort opmærksom på fejlen, har man hverken svaret eller returneret mine penge. Så vær OBS på at abonnement ikke trækkes for en ekstra måned. Når det er sagt - ja så er jeg meget tilfreds med mine manicure og pedicures hos Statement.
Har dags dato (11 jan) talt med Statement som forklarer at det er nets, der fejlagtigt har trukket ekstra måneds abonnement.

3 de enero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.