Slechte planken . Zouden geschikt zijn voor meubels . Nou niks … super krom . Kapitaal betaald voor krom trekkende planken… jammer voor mijn zoontjes kamer . En nergens reageren ze op! Niet om mail ni... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Steigerhout van perfecte kwaliteit. Ben er al 2 dagen mee aan het werken. De houtvijzen zijn super, zonder voorboren draaien ze vanzelf in. Goeie communicatie wat betreft vervoer, woon uiteindelijk to... Ver más
Zeer tevreden over de service. Twee keer gebeld met diverse vragen en die werden netjes, rustig en deskundig beantwoord. Levering super snel en alles op maat gezaagd. Mooie planken. Erg blij mee. Enig... Ver más
Het bestellen gaat heel simpel en razendsnel. Een bevestiging heb je in no time in je mailbox.Daarna krijg je niet weer een mail met een melding wanneer het klaarligt. Dat is dus gokken, ik ben gewoon... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Steigerplank.com, voor het beste kwaliteit steigerhout! Wij leveren diverse soorten steigerplanken, waaronder vers, gedroogd, gebruikt en geborsteld. Kwaliteit én service is waar wij voor staan.
Información de contacto
Europaweg 10, 7903 TM, Hoogeveen, Holanda
- 0591-575100
- bestelling@steigerplank.com
- www.steigerplank.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Snelle levering en in goede staat…
Snelle levering en in goede staat ontvangen
Deze keer afgehaald mooie planken lagen…
Deze keer afgehaald mooie planken lagen klaar ben er bij mee
Het ziet er geweldig uit.
Tevreden met belangrijk aandachtspuntje
Hout, prijs en levering helemaal naar wens. Enige minpuntje: maten hout op website komen niet overeen met daadwerkelijke maten. Dikte STEIGERPLANK zou 32 mm zijn maar was 30 mm. Breedte zou 200 mm moeten zijn maar was 195 mm. Heb mijn ontwerp moeten aanpassen. Eind goed, al goed maar toch belangrijk om dit vooraf te weten.

niet (goed) verpakt
Planken werden afgehaald door een transport bedrijf. Helaas zijn de planken niet verpakt meegeven. Hierdoor zijn de planken beschadigd.

Snel online bestellen
Snel online bestellen, volgende dag staat alles klaar voor ophaal. Hulp bij laden, top geregeld!
Goed en snel geregeld
Supersnelle levering en mooie kwaliteit!
Fijn bedrijf.
Fijn bedrijf.
2x bestellingen.
40x Old look steigerplanken en later 1 blik Old look verf.
Prima kwaliteit, prijs en snelle levering.
Planken niet recht en ruw, service prima
Service prima, alleen jammer dat de planken toch niet allemaal recht zijn en ruw zijn.
Mooi voor keurige prijs
Voor hele mooie prijs een gaaf steigerhout meubel dat netjes is afgewerkt. levering op de aangegeven dag, met een hele vriendelijke chauffeur die ook nog even hielp e.e.a. op mijn steekwagentje te zetten. Fijn!
Snel en goed geregeld
was helemaal prima
Perfecte service goede kwaliteit
Perfecte service goede kwaliteit. Goede aflevering. Is zeker een aanbeveling waard
Hoewel de afgesproken afleverdag niet…
Hoewel de afgesproken afleverdag niet werd nageleefd, schuld van de transporteur, ben ik zeer tevreden over de service met name de inzet van Erwin Zwarts, hij heeft mij diverse malen gebeld en zich geëxcuseerd dat mijn bestelling niet kwam, een ding begrijp ik niet, 22,50€ extra betaald voor de middag levering en in de mail van de transporteur stond,tussen 10.36 en 12.36 wordt er geleverd en aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Snap ik niet

Respuesta de Steigerplank.com
Prima afhandeling van de zending die…
Prima afhandeling van de zending die eerst zoek bleek te zijn.
Correct, netjes en snel
Pakketje planken waren keurig op mat gezaagd en lagen klaar om mee te nemen. Netjes en vlot geholpen.
Goede ervaring met dit bedrijf
Goede ervaring met dit bedrijf. Vlotte levering en communicatie. Het bezorgde hout netjes op een kleine pallet gebonden. De kwaliteit van t hout kon iets beter. Erg droog en splinterig. Maar verder goed te verwerken. Aanrader!!