Købte en voksdug, farve og mål var fuldstændig i orden. Dugen var skåret over på pæneste vis, ( perfekt lige). Havde i forløbet kontakt med Stofmøllens personale, en super oplevelse i form af venlighe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De er så søde hos Stofmøllen. De gik hele butikken og lageret igennem for at lede efter en nøgle fra samme kolli. Også hurtigt svar pr email. Kunne sagtens finde på at handle der igen.
Nemt at bestille, leveringstid nærmest omgående, garn helt som forventet, supergod service. Kikker helt sikkert den vej næste gang jeg skal bruge garn 😊
Meget fin betjening på telefonen og let at købe via nettet. Hurtig levering og noget meget flot stof. Kan anbefales varmt
Información sobre la empresa
- Tienda de telas
- Tienda de artesanías
- Tienda de cortinas
- Tienda de bordados
- Tienda de hobbies
- Tienda de artículos para tejer
Escrito por la empresa
Åstrup mølle eller Stofmøllen har eksisteret siden 1862 og vi har solgt stof siden 1981. Vi har et stort udvalg i metervarer indenfor beklædning, gardiner, møbel og patchwork. Vi har alt indenfor sytilbehør og er behjælpelig med specifikke ønsker.
Información de contacto
Svendborgvej 303, 5600, Faaborg, Dinamarca
- web@stofmoellen.dk
- www.stofmoellen.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Let at bestille og hurtig levering.
Let at bestille og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Meget hurtig levering af noget stof
Meget hurtig levering af noget stof, som var et helt specielt stof, som jeg lige netop søgte
Den bedste oplevelse
Den bedste oplevelse. De har SÅ mange SÅ lækre stoffer. Kæmpe udvalg. Og har man brug for hjælp er de lynhurtigt klar med svar. Helt klart en af mine favoritbutikker.
Hurtig og præcis levering
Jeg bestilte en ordre hos stofmøllen og havde varerne næste hverdag. Jeg er meget tilfreds.
Dette er mit andet køb hos Stofmøllen-…
Dette er mit andet køb hos Stofmøllen- og begge gange har varen levet op til mine forventninger!!
Der er hurtig levering- så fuld tilfredshed!!!!
Et dejligt at handle både på nettet og…
Et dejligt at handle både på nettet og i butikken og varene kommer allerede dagen efter det er bare super skønt har kendt til stofmøllen i mange år
Kvik levering og pris.
Kvik levering og pris.
Da stoffet først er til senere brug kan jeg ikke endnu sig noget om det, men det ser
perfekt ud
Rigtig god service
Rigtig god service. Undersøgte stoffet kvalitet og farve, vente hurtigt tilbage med oplysninger, fik taget nyt billede og målt op hvor mange meter der var tilbage på rullen.
Kæmpe udvalg, gode priser, ret lokalt for mig, og super kundeservice, da en bestilling var i restordre. Og dertil kommer hurtig levering i nærheden 😊
Sur betjening
Da jeg skulle betale for mine varer blev jeg mødt af en afvisende og sur betjening. Måske fordi jeg ikke havde kontanter og ville betale med kort. Det var virkelig ubehageligt og en kedelig afslutning på en ellers hyggelig visit på Stofmøllen. Vi kommer ikke tilbage.

Respuesta de Stofmøllen
Meget hurtig ekspedition
Meget hurtig ekspedition, god kvalitet som fuldstændig svarede til beskrivelsen.
Har lige modtaget 3 slags stoffer til…
Har lige modtaget 3 slags stoffer til mine projekter. Virkelig flotte stoffer, meget tilfreds🌟
TOTAL I ORDEN
Overskuelig og nem hjemmeside. HURTIG ekspidering , god service og varen var i allehøjeste kvalitet. DER kommer jeg til at handle MANGE GANGE FREMOVER
Bestilte online
Bestilte online, mine varer kom hurtigere end forventet. Alt var som det skulle være.
Har købt metervarer o.l. hos flere af de store forhandlere. Stofmøllen er klar det sted der har allerbedst service både online og i deres fysiske butik - som forresten bestemt er et besøg værd <3
Kludder med betalingen
Kludder med betalingen. Noget var tastet forkert ind. Vi fik en meget fin forklaring og straks det forkerte beløb refunderet.
En fantastisk fin behandling. Vh. Kirsten Rasmussen, svendborg
Hurtig betjening og levering
Hurtig betjening og levering, min mor havde fået af vide i andre forretninger at man ikke kunne få norske hægter, men det kunne man hos jer , så tusind tak for hjælpen.
Godt udvalg og hurtig betjening
La experiencia Trustpilot