1. Taller de maquetas
  2. Tienda de juegos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

STO Racing Products was set up in 2002 by a dedicated businessman to provide the UK’s first reliable source of everything RC. Here’s what makes STO Racing Products different: We hold parts in stock so you get them fast. Unlike many of our competitors, you don’t have to wait while we try and buy in what you need from somewhere else. We have huge supplies of the commonly bought items, such as electric models, nitro models, brushless models, boats, planes, helicopters and much more, 98% of our orders are delivered from our state-of-the-art warehouse. Keep you in the picture about the progress of your order at all times so you know when your bits will arrive. We are authorised stockists and only sell brand new, genuine parts from top quality brands. You can be sure you’re getting the real thing, not an inferior fake. We love what we do, so we only stock products that we have tried out and trust. We know about remote control toys and are on hand to give you any advice you need. We’re always happy to help, both before and after you buy. We aim to offer the best value prices. Any discounts we negotiate, we pass on to you.

1,3

Muy malo

No esta mal, pero es mejorable

Trabajo con STO Models, ya que me cuesta casi lo mismo que comprarlo a mi distribuidor aqui en España, pero con la diferencia de que Sto models me tarda unos 7 dias, y el distribuidor de mi ciudad tarda alrededor de un mes.
Dos pegas, compre un piñon y me mandaron el que a ellos les parecio, no el que pedi yo.
Y a la hora de comunicarte con ellos, pasan un poco del cliente.

Un saludo

18 de octubre de 2011
Mostrar reseñas en todos los idiomas. (56 reseñas)