Jeg kan desværre ikke anbefale KLAZIG bambusstrømperne. 2 ud af de 6 par, jeg købte, havde huller i syningen ved elastikken allerede inden brug. Det kan være en produktionsfejl, men kvaliteten lever... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Ver más
La empresa ha respondido
Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man send... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.
Información de contacto
Krogsbjergvej 8, 5600, Faaborg, Dinamarca
- info@storedrenge.dk
- www.storedrenge.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Livet er en gave
Livet er en gave.
Livet tilbyder os ubegrænsede muligheder til at finde godhed i os selv og andre.
Har du et åbent sind og forståelse for at vi ikke alle er skabt ligedan, så find glæde i at glæde andre.
Du vil, når du gør dette, ofte opleve at det du får igen er mere end det du har givet.
Elsk de mennesker der vil dig det godt og som tilbyder dig positivitet og glem de mennesker der ikke er gode for dig og som bidrager med negativitet.
Personligt glæder det mig at jeg omgås dejlige mennesker.
Det er essentielt for positiviteten i livet. Tak for det.
Og husk. Der skal også være plads til tilgivelse.
Derfor tilgiv mig venligst, for jeg har slået en ordentlig fis.

Hvem har dog en printer privat i 2021
Fin hurtig levering, men møgbesværligt at skulle have fat i en printer for at kunne returnere varer.

Fik tøjet dagen efter.
Fik tøjet dagen efter.
Kan helt sikkert anbefalde dem <3

Kan klart anbefales.
Super hurtig levering - fik varen dagen efter.
God pris & god kvalitet.
Sønnen er glad for sine Klazig tights.
Så handler gerne med jer igen :)

Supergod oplevelse!
Supergod oplevelse!
Nemt at bestille
Gode priser
Hurtig levering - fik varerne dagen efter!
Her vil jeg købe igen, kan kun anbefales!

God oplevelse!
Har altid haft svært ved og finde bukser i den rette størrelse for mig. Men fandt noget, der passer mig godt. Superfede bukser! Dejligt materiale.

Perfekte super service
Perfekte super service
Kan helt klart anbefales

Forvirrende hjemmeside, hurtig levering
Det var svært at navigere rundt på siden mht. størrelser, og der var ingen synlig mulighed for at filtrere herefter.
Når det så er sagt, er der god vejledning omkring hver enkelt størrelse, der er hurtig levering, og god kvalitet af tøjet.
Nu har jeg 1 stks meget glad mand

Respuesta de StoreDrenge.dk
Kort leveringstid og rimelige vilkår
Fra bestilling til levering under 24 timer. Varerne var som beskrevet. Pga en anden anmeldelse her på Trustpilot var jeg opmærksom på returgebyr - et gebyr jeg finder helt rimeligt i betragtning af hvor mange, der bestiller og bare sender tilbage.

Gebyr for returnering.
Gebyr for returnering.
50 kr fragt begge veje 100 kr lige ud af vinduet.
Købt bukser der var 10 cm for korte...
T-Shirt OK kvalitet men forkert størrelse, min fejl.

Købt sko str 47 med extra vidde
Købt sko str 47 med extra vidde. Men de var ALT for små... Kunne kun presse en halv fod ned i dem. Det er noget fusk!
Det er simpelthen ikke værd, at smide penge efter, med hensyn til fodtøj!

Respuesta de StoreDrenge.dk
Var lidt sent ude med bestilling af…
Var lidt sent ude med bestilling af fødselsdagsgave til min far, men på trods af det, nåede den stadig frem.
Tusind tak for god, og ikke mindst, hurtig service! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer :-)

Respuesta de StoreDrenge.dk
Tak til Storedrenge.dk for jeg kan føle…
Tak til Storedrenge.dk for jeg kan føle mig lille, det er sjovt at kunne købe tøj, der er for stort(3xl er 3xl) Jeg undervurderede lige 3xl. Servicen er bare i top, har fået alt den information jeg har brug for, og deres retur system fungere nøjagtig lige let, som man forventer. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler ved storedrenge.dk.

Hvorfor så sent?
Hvorfor har jeg først hørt om StoreDrenge nu, havde jeg kendt til denne butik tidligere havde jeg været mange fejl-køb og problemer med tøj-køb foruden. Har modtaget mine første ordrer, og de bliver ikke fe eneste.
Tak for godt udvalg, gode priser og hurtig levering.

Respuesta de StoreDrenge.dk
Jeg har altid været tilfreds med de…
Jeg har altid været tilfreds med de varer som vi har fået. Det er rart med den hurtige levering. Det kan være svært at finde pænt tøj til mænd, som er større end 3xl, så dejligt I er der.

Tilfredshed afløst af utilfredshed
Jeg har været kunde hos STORE DRENGE gennem længere tid og almindeligvis været tilfreds selv om prisniveauet er højt. Mit seneste køb er imidlertid under al kritik. Jeg købte et par bukser med en livvidde på 112 centimeter, men det faktisk mål var 116 cm og længden på bukserne var næsten 10 cm for langt i forhold til mine andre bukser med samme mål (44/34)
Store Drenge har valgt ikke at komme mig i møde på nogen måde og det skal selvfølgelig give sig udtryk i en måling af tilfredshed. Derfor den ene stjerne på TrustPilot.
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering. Kan anbefales.

Fleksibel, hjælpsom og lynhurtig
5 stjerner for fantastisk fleksibel og venlig kundeservice i forbindelse med bytning og for lynhurtig ekspedition.

Respuesta de StoreDrenge.dk
hurtig levering og god service
Jeg bestilte 2 par Windbreakerbukser, desværre var det ene par en forkert størrelse. Fejlen blev dog rettet problemfrit og hurtigt - derfor giver jeg alligevel 5 stjerner p.g.a. den gode betjening

Respuesta de StoreDrenge.dk
Min oplevelse er en rigtig god service. Jeg købte en vare som gave, der så skulle byttes. Varen var fin, men størrelsen passede desværre ikke. Varen blev sendt retur, og derefter gik en mail åbenbart tabt hos mig/gavemodtager. Efterfølgende blev jeg ringet op og spurgt om mine ønsker for ombytning/retur. Super service, og pengene kom derefter retur straks. Den eneste ting, der kunne være en my bedre i fremtiden er gratis retur og medsendt label. Det vil gøre det mere attraktivt for mig at handle gaver fremover, da modtager nemt og uden ekstra omkostninger kan bytte/returnere.

La experiencia Trustpilot