Vi havde besøg af Simona til polterabend og hun var bare helt fantastisk. Rigtig professionel og et mega godt show hun lavede. Kan helt sikkert anbefale andre at hyre hende. Derudover var hun bare rig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fin hjemmeside, nemt at booke. Hurtigt svar med alternativt tidspunkt da ønskede stripper allerede var booket. Casanova var intet mindre end fantastisk og levede fuldt ud op til de ellers høje forven... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde Serena forbi til vores fest. Serena er en sjælden skønhed. Hendes yderst velformede krop, søde smil og indbydende personlighed forførte os alle. Vi var yderst tilfredse med showet og der går... Ver más
La empresa ha respondido
Serena leverede et show i top klasse. Vi bestilte hende som overraskelse til vores ven til en fest, og hun leverede et max lækkert show. Så er hun også fantastisk smuk, og ved i den grad hvordan hun s... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Strip Danmark er et dansk event bureau, som håndterer booking af festlig og sensuel underholdning til polterabend, fødselsdag, svendegilde, julearrangementer, diskoteker, firma events m.m. Strip Danmark har Danmarks største portefølje af professionelle pige- og mandestrippere, samt smukke eventpiger og frække morgenbollefyre.
Información de contacto
Rolighedsvej 5, 3000, Helsingør, Dinamarca
- 71991924
- www.stripdanmark.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tusind tak til Strip Danmark og Gabriella
Vil bare sige tak til Strip Danmark og Gabriella for det fedeste show ever, alle kom over og roste mig for at have hyret den vildeste stripper til min knægts 18 års fødselsdag, hun var virkelig fantastisk.
Jeg er ikke sippet, men foretrækker et ord som artist eller performer 😉👍
Jeg husker med garanti jeres bureau næste gang vi får brug for et show i samme stil, Gabriella kan i kun være stolte af at have i jeres "stald" 👍

Super god oplevelse
Vi havde en rigtig god aften en flok tøser, og michaela kom og dansede. Hun var rigtig sød og meget dygtig. Hun lavede sjov med bruden, og det var generelt en super god oplevelse. Man skal ikke være utryg ved at bestille en stripper til en polterabend selvom man er en pige. Kunne helt sikkert finde på at booke fra strip danmark en anden gang.

Respuesta de Strip Danmark
MEGET hurtig og rigtig god service!
Situationen var at stripperen fra et andet bureau meldte fra 10 min før showet var bestilt til, og strip Danmark var hurtige til at hjælpe i en ellers meget uheldig situation... kundeservice var i top! varmeste anbefalinger herfra!

Respuesta de Strip Danmark
Vi bookede Kimberly via StripDanmark…
Vi bookede Kimberly via StripDanmark til en herreaften i sidste uge.
Humøret, på en i forvejen god aften, steg et par grader efter hun havde været der.
Kimberly gav et super show. Hun var dygtig, sexet og sjov.
Alt, fra bookingen hos StripDanmark, til Kimberly´s show foregik upåklageligt. Professionel attitude, meget hjælpsomme ifht. spørgsmål til aftenen, og Kimberly var med sød og imødekommende.
Alt i alt, store anbefalinger herfra.

Verdensklasse
Verdensklasse
Bookede hos bemeldte bureau. Alt klappede fra start til slut! Fik hurtigt svar, fik bekræftelse på bookingen og showet var verdensklasse!

Respuesta de Strip Danmark
Bookede Pocahontas til en 50 års…
Bookede Pocahontas til en 50 års fødselsdag. Oplevede super god service, samt hurtig og venlig betjening i forbindelse med bestilling. Showet var storslået og fødselaren glemmer det aldrig! Jeg kan kun anbefale dette bureau og booker klart der igen næste gang!

Respuesta de Strip Danmark
Hurtigt nemt og virkelig frækt
Hurtigt og nemt at booke ved de søde bookere hos Stripdanmark. Suverent show med Jasmin fik alt hvad vi ønskede og lidt til. Hun var virkelig dygtig og gik meget op i at vi fik et fantastisk show, der var ikke en eneste dårlig kommentar om showet fra de 50 mænd og kvinder der var til festen

Super oplevelse
Kan kun anbefale Brad Kid, booket gennem StripDanmark! Han var så god og virkelig sød! Han passede perfekt ind o vores polterabend-arrangement, og gav brudens en oplevelse hun sent vil glemme!
Han var mega stærk og var virkelig god til at fornemme stemningen og lave sit show ud fra det!
Vi fik selv lov at bestemme musikken og det var bare klasse! Han ringede før showet og meldte sin ankomst og ringede da han var der, så vi kunne liste ham ind, uden bruden så det.
Det var HELT perfekt! Tak til Brad Kid!

Respuesta de Strip Danmark
fik en del aflysninger men de blev dog …
fik en del aflysninger men de blev dog ved at tilbyde andre så kunne komme. Jeg fik hele tiden et billede af personen, hvilket var fint. På selve dagen dukkede aftalen og han havde endda ringet og fortalt han var på vej. Han spurgte endda inden showet til hvor vildt det måtte være. Han gav et super godt show og havde endda tid til at sætte sig efter showet og hørte ind til om alt havde været ok. super professionel behandling på selve dagen. så 5 stjerner til Jacki og de 4 til bureauet grundet de mange aflysninger.

Super fedt show
Vi havde bestilt en mandestripper til vores veninde som fyldte 25. Rigtig god service hele vejen igennem. Den stripper vi oprindelig havde bestilt var desværre blevet syg, men super god service hvor vi fik en ny stripper tilsendt. Kom til tiden, ringede 10 før han var der, leverede et show som min veninde aldrig vil glemme og var med på en lille leg inden, for at overraske hende bedst muligt. Vil klart anbefale andre at bruge strip Danmark

Dårlig service
Vi havde bestilt en mandlig stripper til en fødselsdag, hvor han skulle komme kl 22.00. Da kl er 22.15 er der stadig ingen stripper kommet, og vi har ikke hørt et ord fra dem. Vi vælger at tage kontakt og får efter meget besvær fat på en ubehøvlet dame, der fortæller os, at stripperen er syg. Vi beder om at hun sender en anden stripper. Det sker så heller ikke. Vi giver efter 1,5 time op og må erkende, at der i aften ikke kommer en stripper.
Desværre havde vi allerede betalt et depositum på 400 kr til Stripdanmark, hvilket også skulle vise sig at være en umulig kamp. Det tog alt i alt 2 måneder at få sit depositum tilbage. Kan derfor på ingen måde anbefale denne virksomhed. Uprofessionelt.

STRIPPEREN KOM ALDRIG
Vi havde bestilt en stripper til en fødselsdag, men stripper kom aldrig, så vi ringede til beroet og der var det en flabbede kvinde der svarede.... så gav stripperen skylden... Så vi fandt nummert til selve stripperen på hendes egen facebook siden, så vi ringede til hende og hun havde aldrig hørt noget fra beroet..... Men til vores held så kunne hun godt komme, dog 3 timer senere end vi havde bestilt hende.
SÅ HOLD JER VÆK FRA Stripdanmark.dk og bestil stripperene fra deres egen sidder.

Ingen reaktion
Hvorfor drive en hjemmeside, når man ikke gider at følge op på bookinger. På trods af flere mails og og utallige opkald som ikke blev besvaret skete der ingenting ...det er meget for dårligt !!!

Kom aldrig.
Selvom der var blevet booket en stripper, kom personen aldrig.

Helt perfekt!
Vi gik på stripdanmarks hjemmeside for at finde en stripper til min venindes 18 års og fandt telefonnummeret til en mandestripper der hedder Gun Tommy. Han var super nice og imødekom oven i købet vores ønske om at komme udklædt som håndværker. Han mødte frem til aftalte tid og lavede et super godt show. Alle var enige om at han var både fræk og lækker og ikke mindst charmerende. Kan varmt anbefales!

Respuesta de Strip Danmark
Lige som det skulle være
Vi bestilte Christel til en julefrokost her i December.
Alt forløb helt perfekt og vi fik et fabelagtigt show og en super underholdning som vi kunne tage med os resten af aftenen (-:
Kan stærkt anbefale Christel, hun bliver booket til fremtidige arrangementer.

Hold jer væk!
Dybt uprofessionel stripper, som ved den mindste uregelmæssighed, benytter det som undskyldning for at skride fra aftalen. Så dukker hun op med sin homon-fyldte bøf og kræver betaling

Uprofessionelt!
Vores stripper dukkede aldrig op. Så her stod vi 17 skuffede mænd .. Kan ikke anbefales.

Stripperen mødte ikke op.. :-(
Vi havde bestilt en stripper til en Polterabend, hun valgte ikke at møde op. Hun sendte så en sms 4 timer efter hun skulle være mødt, at hun havde sovet over sig.. Useriøst og MEGET skuffende... :( :( :(

La experiencia Trustpilot