The shippment for the order was great
The shippment for the order was great. Very soon I received my order and everything right inside.
Escrito por la empresa
Sinds Hermanus Daelmans in 1904 voor het eerst zijn bakkerswinkel opende, zijn we altijd trouw gebleven aan zijn woorden: 'Als je geniet, doe het dan goed!'. Daarin schuilt het geheim van ons succes. Bij Daelmans zijn we ontzettend gek op Stroopwafels. Het is onze passie! Daarom maken we iedere dag met veel plezier de lekkerste Daelmans Stroopwafels. Twee knapperige wafels gevuld met een heerlijke karamelstroopvulling, gemaakt met de beste ingrediënten. Aan het recept is al die jaren zo min mogelijk veranderd, maar wel in onze verkoopkanalen.
Stroopwafels.com is dé officiële wereldwijde verkoper van de authentieke Nederlandse Daelmans Stroopwafel. Onze Stroopwafels zijn daarom altijd vers en zo snel mogelijk bij jou thuis geleverd.
Er is een grote kans dat je onze Stroopwafels al eerder hebt gegeten. Zo niet, dan is het absoluut de moeite waard om ze te proeven. Naast de authentieke smaak die je van Stroopwafels gewend bent, zijn onze Stroopwafels ook in verschillende andere smaken verkrijgbaar. Probeer bijvoorbeeld de smaken Honing en Chocola. Stil je kleine trek met onze mini Stroopwafels of geniet van de Stroopwafels in jumbo formaat. We bieden verschillende verpakkingen en smaken aan, voor ieder wat wils.
Al eens overwogen om een voordelig gepersonaliseerd cadeau te geven aan partners of relaties?
Bij Stroopwafels.com is het mogelijk om jouw eigen Stroopwafelblik te personaliseren! Bestel een gevuld rond Stroopwafelblik voorzien van eigen ontwerp op de deksel vanaf 12 stuks, of kies voor een volledig te ontwerpen blik vanaf 48 stuks.
Gepersonaliseerde stroopwafelblikken zijn een uniek en heerlijk relatiegeschenk of giveaway op jouw evenement. Voeg een logo toe op het deksel in de ontwerptool of ontwerp een volledig eigen Stroopwafelblik in Adobe met behulp van onze templates.
Wil je jouw geschenk eenvoudig verzenden? Dan biedt het platte Stroopwafelblik de perfecte uitkomst. Dit blik, gevuld met maar liefst 24 mini-Stroopwafels, past met zijn hoogte van 2,5 centimeter bij vrijwel alle ontvangers in hun brievenbus. Voorzie de blikken van een eigen ontwerp met een personaliseerbare wikkel. Altijd binnen 7 tot 10 werkdagen verzonden en gevuld met de lekkerste authentieke Daelmans Stroopwafels.
Geniet van een heerlijke wafel tijdens de koffiepauze of in de wachtruimte. Ook dan hebben we bij Stroopwafels.com verschillende mogelijkheden voor je. Wat dacht je van los verpakte mini Stroopwafels? Deze zijn bij uitstek geschikt als koekje voor bij de koffie of om uit te delen op de beurs. Kijk ook eens naar onze jumbo Stroopwafels in Toonbankdoos als je grote trek hebt.
Hunebedstraat 1, 5342 LK, Oss, Holanda
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Hace tiempo quería probarlos y finalmente se me cumplió. Compré la caja qué tiene 8 waffles y lo único malo es que se me acabaron muy rápido. Definitivamente volveré a pedirlos.

Respuesta de Daelmans Stroopwafels
Excelente y es un buen gesto para regalar a los familiares

Respuesta de Daelmans Stroopwafels
Más información sobre otros tipos de reseñas.