Jeg handlede en brugt Toyota Yaris hos Stubbe automobiler i Måløv Februar 2026. Det var en super god oplevelse, hvor jeg blev modtaget meget venligt og imødekommende af Jan. Efter kort tid havd... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg er utrolig glad for min nye Toyota BZ4X, som jeg har købt hos Arne Stubbe Automobiler. Hele oplevelsen har været helt i top – fra første kontakt til levering af bilen. Bilen kører fantastisk, e... Ver más
La empresa ha respondido
Altid venlig tone i telefonen, altid et venligt hej når man kommer ind i deres butik. Ringer tilbage som aftalt.... Selvfølgelig lidt dyrere end et uautoriseret værksted, men idet det lige har kos... Ver más
Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!
Måløv Byvej 7, 2750, Ballerup, Dinamarca
Ha contestado el 40% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg handlede en brugt Toyota Yaris hos Stubbe automobiler i Måløv Februar 2026.
Efter kort tid havde vi sammen fundet den helt rigtige bil til mig, fået en kop kaffe, og handlet detaljerne på plads.
Service på bilen og garanti.
Diverse nye dæk.
Extra fælge med vinterdæk.
Bule rettet og bilen klargjort.
Grethe.

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Tak for en super service da jeg skulle bestille og få udleveret min nye Toyota Urban Cruiser. Tæt kontakt, god opfølgning og service. Vil helt klart anbefale jer. Man kan altid få fat på jer, og tonen er imødekommende, lyttende og engageret. Tak for en god oplevelse 🙏🏻

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
En oplevelse i særklasse – igen
Jeg har endnu en gang haft fornøjelsen af at handle hos Flemming Stubbe og hans team, og som altid har det været en oplevelse i absolut topklasse.
Fra første kontakt til levering af min nye Toyota bZ4X 2026 model har alt været professionelt, trygt og gennemført ordentligt. Der blev taget god tid til gennemgang af bilen, funktioner og finansiering, og man mærker tydeligt, at her handler det ikke bare om at sælge en bil – men om at skabe en god kundeoplevelse.
Selve leveringen var en rigtig god oplevelse, Jeg følte mig virkelig godt behandlet. Det hele foregik i en rolig og behagelig atmosfære.
Og bilen? Den har overgået alle forventninger. Den kører fuldstændig fantastisk, og man mærker tydeligt kvaliteten. Jeg er ærligt imponeret.
Det er ikke første gang, jeg handler hos Arne Stubbe Automobiler – og det bliver bestemt heller ikke sidste. Serviceniveauet er i en klasse for sig, og man føler sig værdsat som kunde hele vejen igennem.
De varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg troede ikke det fantes mere. Jeg oplevede en helt fantastisk service fra NIKOLAI Toyota roskilde. Alt fungerede fra start og til udlevering af bilen. TAK

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Ingen tvivl om at sælger Jan H var en af de primære årsager til at vi valgte at købe Toyota.
Vi havde inden selvfølgelig tjekket tilbud og lignende og der var flere biler i spil
Men den service vi fik gjorde os trygge og Vi gik med Toyota.
Hvilket vi på ingen måde har fortrudt.
De har helt sikret skaffet sig en kunder der hvis muligt bliver ved med at købe biler hos dem.

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Bilen kører fantastisk, er komfortabel, støjsvag og fyldt med moderne teknologi. Man mærker virkelig Toyotas kvalitet og pålidelighed i hver detalje. Rækkevidden lever fuldt op til mine forventninger, og den er perfekt både til hverdag og længere ture.
Servicen hos Arne Stubbe Automobiler har været professionel. De tog sig god tid til at rådgive mig og sikre, at jeg fandt den helt rigtige bil.
Jeg kan varmt anbefale både Toyota bZ4X og Arne Stubbe Automobiler! 🚗✨

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Helt igennem en meget fin oplevelse. Byttede min bil til en lidt større og nyere model. Meget tilfreds med både betjening og bil☺️

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg kom ind for at få skiftet min jul til vinter, og jeres medarbejder Xavier hjalp mig. Han var ekstremt sød og hjælpsom. Ser nærmest frem til næste besøg pga ham alene. Jeres service generalt var mega god. Tak for hjælpen :)

Jeg giver 10.000 plus stjerner til Frederik Møller for en fantastisk service
Tak for din service 8-)

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Rigtig god betjening, man følte sig prioriteret og godt behandlet.

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
God faglig og meget behagelig sælger, som ikke oversigten eller pressede på.
God oplevelse

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg bookede en tid til dækskifte via hjemmesiden i starten af oktober 2-3 oktober hvor jeg tilføjede i bemærkninger der skulle skifte fælge.
8 oktober fik jeg bekræftelse på tiden, men ingen bekræftelse på der også kunne skifte fælge.
Jeg spurgt ind til dette den 12 oktober og fik først svar den 21 oktober på det nok ikke kunne lade sig gøre og ‘der ikke var værktøj til dette’.
Spurgte samme dag om der kunne undersøges om der kunne skifte fælge også, svaret blev ‘ Jeg ville nok være gladest for ikke at skulle bøvle med en Cupra.’
Som jeg indledningsvis startede med i bookningen er det en leasing bil, der skal afleveres den 31 oktober.
Så tak for at have spildt tiden i 20 dage og gjort det svært at finde en ny dæk montør på 8-9 dage.
Tak for manglende service og for lang leveringstid på ingenting.
20 dages svartid for dæk skifte og ingen villighed til løsning.
Tænker jeg finder andre steder til øvrige biler fremadrettet.
Købte en Renault Scenic i August 2024 hos Stubbe i Roskilde. Efter et halvt år opleves det at bilen har svært ved at lade ved brug af det medfølgende kabel. Kører bilen til Stubbe der konstaterer der kommer fejlkoder når der måles på ladesystemet, men mere gøres der ikke ved det. Stubbe har i alt haft bilen 3 gange uden at de har gjort noget ved problemet. Sidste gang blev der henvist til en software fejl som ville blive udbedret med en opdatering. Denne opdatering skulle være udgivet September 25 (3måneder senere). Denne opdatering er her midt i oktober stadig ikke udgivet. Det er ikke optimalt at have en Elbil der kun kan lades på ladere med fastmonteret laderkabel. Stubbe virker mere eller mindre ligeglade med problemet og har end ikke forsøgt at re-installere software i systemet for at se om det kunne afhjælpe. De ser sig heller ikke istand til at indkalde bilen når (eller hvis) den famøse software opdatering foreligger.
En dygtig sælger som kunne læse hvad jeg havde behov for

Personalet var 110% klar til at hjælpe med køb af ny bil

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Altid årvågenhed på evt. problemer .
Stor faglighed . Mere end 20 års kendskab til STUBBE , gennem bror og ven !

Respuesta de Arne Stubbe Automobiler A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.