Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik 10 stk. af de fineste skåle fra Studio Hafnia i gave. Desværre oplevede vi problemer med én af dem, der tog vand ind i skålens hulrum efter en tur i opvaskeren. Ved nærmere eftersyn skyldtes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god og hurtig service! Havde pakken omkring 24 timer efter jeg havde bestilt den. Og jeg sendte en mail lige efter bestilling, da jeg havde angivet forkerte e-mail og også det blev håndtere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt flere super flotte krus, nogen til gave, andre til mig selv. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for det. Lynhurtig ekspedition/ samt modtagelse. Ligeledes ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Spændende varevalg. Absolut ikke sidste gang j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse! Jeg købte to kopper, der ankom til mig via posten super hurtigt! Kopper var præcist som de så ud på billederne, og er helt igennem fantastiske og pæne. Derudover var der også en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de cerámica

Escrito por la empresa

Studio Hafnia er en dansk webshop med base i København, hvor vi brænder for at skabe et univers af håndplukkede produkter, der kombinerer æstetik, kvalitet og godt håndværk. Vores sortiment er nøje udvalgt med tanke på at forene skandinavisk minimalisme med japansk elegance – en blanding, der ofte beskrives som japandi. Vi er særligt betaget af keramik og tekstiler fra Japan samt mundblæst Murano-glas fra Italien, men vi henter også inspiration og varer fra hele verden. Hver enkelt vare er håndplukket for at bringe noget unikt ind i dit hjem – hvad enten det er en skål, en vase eller et særligt vintagefund. For os handler det om at tilbyde produkter, du ikke finder overalt, og som kan give din bolig personlighed og sjæl. Hos Studio Hafnia finder du både tidløse klassikere og spændende designs fra upcoming brands, kombineret med nøje udvalgte vintagegenstande såsom lamper, glas og skåle. Det giver et sortiment, hvor nyt og gammelt smelter sammen, og hvor hvert produkt fortæller sin egen historie. Idéen til Studio Hafnia opstod i vores egen søgen efter interiør, der føles personligt og varigt. Derfor består vores udvalg af varer, vi selv ville vælge til vores hjem – produkter valgt med hjertet. På Instagram kan du finde inspiration, se nyheder og få ideer til dit næste køb. Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning, så du kan finde præcis det, der passer til dit hjem.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

38 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Pæneste produkter

Rigtig pæne produkter. Leveret hurtigt og nemt. Pænt pakket ind. Glæder mig allerede til at købe mere

1 de abril de 2023

Kære Cecilie
Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og fordi du synes, vi fortjener at få 5 stjerner. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse og håber at kunne tilbyde en ligeså god service næste gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der skete en fejlsending fra Studio…

Der skete en fejlsending fra Studio Hafnia, men straks fejlen blev kendt af firmaet, blev der taget hånd om straks at få den rigtige vare frem, der var fremme dagen efter. Således god service trods et lille uheld. Ikke sidste gang, vi vil handle hos Studio Hafnia.

29 de marzo de 2023

Kære Bruno

Tusinde tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og fordi du synes, vi fortjener at få 5 stjerner, selvom der skete en fejl. Det er vi rigtig taknemmelige for og håber at kunne leve op til de pæne ord en anden gang også.

Rigtig god påske.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og fantastisk smuk…

Hurtig levering og fantastisk smuk rustik kop

26 de marzo de 2023

Kære Helle
Tusinde tak for din anmeldelse, og fordi du synes, vi fortjener 5 stjerner. Dejligt at høre, du er glad for koppen.

Rigtig god påske.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og pakket ind til 5…

Hurtig levering og pakket ind til 5 stjerner.

10 de marzo de 2023

Kære Tina
Tusinde tak for din anmeldelse, og fordi du synes, vi fortjener at få 5 stjerner. Dejligt, skålen kom hurtigt frem og var godt pakket ind.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering af varen.

Super hurtig levering af varen.
Det bestilte var efter forventning, super lækkert, lige som vi havde forestille os.
Vil helt klart anbefale jer til andre.
Ikke sidste gang vi kikker forbi og ser om der skulle være fristelser, vi ikke kan leve uden😃

2 de marzo de 2023

Kære Jes
Tusinde tak for de søde ord, og ikke mindst fordi I synes, vi fortjener at få 5 stjerner. Vi er rigtig glade for, vi levede op til jeres forventninger.

Rigtig god aften.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en god service og meget hurtig…

Virkelig en god service og meget hurtig levering. Har de skønneste kopper ❤️

1 de marzo de 2023

Kære Tina
Tusinde tak for din søde anmeldelse og for de flotte ord. Vi er rigtig glade for de 5 stjerner, og for at du har haft en god oplevelse.

Virkelig nemt og hurtigt

Dejlig hurtig levering

25 de enero de 2023

Kære Jeanette
Tusinde tak for din fine anmeldelse og fordi du synes, vi fortjener 5 stjerner.

Super hurtig ekspedition

Varen ankom indenfor 48 timer. Mega fedt 👍

18 de enero de 2023

Kære Marlene
Tusinde tak for din søde anmeldelse og fordi du synes, vi fortjener 5 stjerner.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Farven stod som vanilla

Farven stod som vanilla, men er mere gul end jeg havde ønsket . Derfor utrolig skuffet over mit sengetøj.

8 de enero de 2023

Kære Birgitte
Vi er meget kede af at læse din anmeldelse - særligt fordi du ikke på noget tidspunkt har kontaktet os. Da du ikke har skrevet dit efternavn eller dit ordrenummer, har vi desværre ikke mulighed for at slå din ordre op, og vi kan derfor ikke se, om der er sket en fejl. Vi vil derfor anbefale dig at kontakte os på info@studiohafnia.dk.

Vi har fuld fortrydelsesret i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens regler, og du er derfor mere end velkommen til at returnere dit køb, hvis du ikke er tilfreds med farven på dit sengetøj.

God dag.

Vel indpakket vare

Vel indpakket vare. Hurtig levering.

29 de diciembre de 2022

Kære Susanne
Tusinde tak for din fine anmeldelse, og fordi du synes, vi fortjener 5 stjerner.

Rigtig godt nytår.

Hafnia, det er god stil

De leverer til tiden, og varen er bare mere end i orden, sådan

13 de diciembre de 2022

Kære Jens
Tusinde tak for den fine anmeldelse, og fordi du synes, vi fortjener 5 stjerner. Rigtig godt nytår til dig.

To SOL gule japanske skåle ^^

Bestilte to sol gule japanske skåle - Pakken kom hurtigt! Og pakkede op men kun en skål - oh ja det kan gå for hurtigt her sidst i december. Jeg sendte en mail med det samme. Og fik en retur mail lige så hurtigt. Pakken med den sidste skål kom frem en dag efter ... vedlagt chokolader! 1000 Tak for rigtig god service i den forbindelse. I har meget smukke ting i hertil sortiment - det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer!!

Kære Anja
Tusinde tak for din søde anmeldelse, og for de flotte ord. Vi er meget glade for de 5 stjerner, og for at du har haft en god oplevelse.

Vi håber at se dig hos Studio Hafnia igen og ønsker dig en rigtig glædelig jul.

Hurtig og god oplevelse

19 de diciembre de 2022

Kære Tove

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, du har haft en god oplevelse. Rigtig glædelig jul.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God købsoplevelse og modtageren blev…

God købsoplevelse og modtageren blev meget glad.8

Kære Jette

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, modtageren blev glad. Rigtig god jul.

Alt var fint🤩

Kære Gitte

Tusinde tak for din fine anmeldelse, og fordi du tog dig tid hertil. Rigtig glædelig jul.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Effektivt

Effektiv service.

14 de diciembre de 2022

Kære Linda

Tusinde tak for din anmeldelse, og fordi du tog dig tid hertil. Det glæder os, du har haft en god oplevelse. Du må endelig lade os vide, hvis der er noget, vi kan gøre bedre for at gøre os fortjent til 5 stjerner.

Rigtig god jul.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så fin og overskuelig hjemmeside med de…

Så fin og overskuelig hjemmeside med de smukkeste ting. Jeg bestilte Julegave i går, og den var til afhentning i dag. Og den var pakket så forsvarligt og sikkert ind. Jeg handler der gerne igen.
God Jul til jer :)

16 de diciembre de 2022

Kære Marian

Tusinde tak for din søde anmeldelse, og fordi du synes, vi fortjener 5 stjerner. Det håber vi på også at kunne leve op til næste gang.

Også rigtig god jul til dig.

Niels og Maria

Valorada con 5 estrellas sobre 5

OplysningPakke til tiden 👍 om hvornår min pakke ville…

Oplysning om hvornår min pakke ville komme - ingen problemer 👍pakken fint pakket indhold ok 👍

13 de diciembre de 2022

Kære Inger-Lise

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse, og at du synes, vi fortjener 5 stjerner.

Rigtig god jul.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.