Banner for Studywise

Studywise Opiniones 309

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Heb via eay4u/studywise ook mijn vmbo laptop gehad 4 jaar lang. Elke maand tegen een laag tarief was een hele fijne oplossing om toch een goede en nieuwe laptop te hebben. Dus nu i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb 5 jaar geleden de eerste laptop bij studywise, via een maandelijkse betaling gekocht. De service is super. Nu voor de vervolgopleiding voor mijn zoon was er weer de gelegenheid om via stydywise... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Begin juli ontving ik van Study Wise een bericht dat onze dochter Liz de gelukkige winnaar van de "Hang je hoes uit" actie was en daarmee een Lenovo laptop had gewonnen. Er is oprecht met grote z... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de insumos escolares
  6. Servicio técnico

Acerca de Studywise

Escrito por la empresa

Neem hieronder een kijkje en vind snel het antwoord op je vraag. Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct zelf regelen

Bestelling plaatsen

Abonnement informatie

Abonnement beëindigen

Over ons

Laptop nodig voor je opleiding? Studywise regelt het voor je!

Ga je starten met een nieuwe opleiding? Spannend! Je bent bezig met je aanmelding, gaat misschien wel op zoek naar een kamer, en vraagt studiefinanciering aan. En dan komt daar ook nog de aanschaf van een nieuwe laptop bij.

Bij Studywise begrijpen we dat je veel moet regelen. Daarom helpen wij je met het vinden van een laptop die perfect bij je past. Hoef je je daar in ieder geval niet meer druk om te maken.

Geen gedoe, gewoon een toplaptop voor jouw studie

Samen met jouw onderwijsinstelling hebben we een selectie gemaakt van laptops die geschikt zijn voor jouw studie. Of je nu een opleiding gaat volgen in de zorg, ICT of de creatieve sector.

De programma’s die je nodig hebt voor je studie hebben wij alvast geïnstalleerd. Je kunt dus meteen aan de slag. En gaat ‘ie kapot? Geen zorgen, met onze reparatieservice heb je binnen no-time weer een werkende laptop.

Dus doei, keuzestress. Hallo, perfecte laptop!

Waarom Studywise?

✔️ Leenlaptop bij reparatie
✔️ Juiste software is al geïnstalleerd
✔️ Vloeistof- en Brandschadedekking
✔️ Scherm- en valschadedekking
✔️ Volledige check bij reparatie
✔️ Wereldwijde diefstalverzekering
✔️ Gratis haal- en brengservice bij defecte laptop
✔️ Gratis thuisbezorging

Meer info

Información de contacto

• De Tweeling 18, 's-Hertogenbosch (geen bezoekadres), 's-Hertogenbosch, Holanda

• www.studywise.nl
Promotion box for Studywise

Heb je hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Snelle en kwalitieve proces

Ik heb mijn oude laptop snel moeten vervangen en kon dit niet in een keer betalen. De afhandeling van mijn bestelling is snel behandeld en ik had hem na 3 werkdagen al in huis. De klantenservice medewerker was ook heel informatief

12 de abril de 2026

Dag Dina,

Dank je wel voor je review en de 4 sterren!

Fijn om te horen dat je snel geholpen bent en dat de bestelling vlot is afgehandeld. Goed om te lezen dat je de laptop snel in huis had en dat je prettig bent geholpen door onze Klantenservice. Dat vinden we heel belangrijk en hier zijn we blij mee 😊

Als je in de toekomst nog vragen hebt, neem gerust contact met ons op.

Snelle, directe service

Snelle, veilige levering, met duidelijke begeleiding. Uitgebreide, directe service. Geleverde laptop compleet en helemaal zoals beloofd, blij mee! :)

4 de abril de 2026

Beste Fred,

Enorm bedankt voor je positieve review! We doen ons best om onze klanten blij te maken en het is fijn om te horen dat dit gelukt is. Heb je vragen? Onze Klantenservice staat voor je klaar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles geïnstalleerd en wel!

Alles geïnstalleerd en wel!

28 de marzo de 2026

Beste Hein,

Je hebt ons een glimlach bezorgd! 😄 Dank je wel voor je positieve review. Heb je nog vragen? Dan staan we graag voor je klaar.

Snelle en goede service

Heel snel mijn bestelling ontvangen en graag blij mee

26 de marzo de 2026

Dear Nanne,

Bedankt voor je positieve review! We hopen je snel weer te zien. Heb je hulp nodig? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was een aangename verrassing dat…

Het was een aangename verrassing dat het letterlijk binnen een paar dagen werd geleverd, dus ik ben blij, en de laptop is geweldig voor mijn studie, precies wat ik nodig had

17 de marzo de 2026

Goedemiddag,

Enorm bedankt voor je positieve review!
We streven ernaar om onze klanten blij te maken en het is fantastisch om te vernemen dat dit gelukt is.

Bij vragen staat onze Klantenservice voor je klaar!

Heel goed en ik ben ook blij 😀

Heel goed en ik ben ook blij 😀

12 de marzo de 2026

Beste Niniel,

Bedankt voor je positieve review! Goed om te lezen dat je blij bent met de laptop. Mocht je ergens tegenaan lopen, neem dan gerust contact met ons op.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel veel bedankt voor jullie hulp echt…

Heel veel bedankt voor jullie hulp echt Ik ben heel blij en Ik ga altijd best doen

13 de marzo de 2026

Beste Mohammad,

Super bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn dat je ons zo waardeert. Heb je ons ooit nodig? Dan staan we voor je klaar.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Wat meer duidelijkheid over de…

Wat meer duidelijkheid over de termijnen zou heel fijn zijn. Wat je kiest zit je werkelijk aan vast. Verder goed en simpel georganiseerd.

7 de marzo de 2026

Beste India,

Dank je wel voor je review en de 4 sterren!

Fijn om te horen dat je het proces verder goed en simpel georganiseerd vindt. Dank ook voor je feedback over de duidelijkheid van de termijnen, dat is een goed punt en nemen we mee om dit nog duidelijker te maken.

Als je vragen hebt of iets wilt bespreken, neem gerust contact op via info@studywise.nl of bel/WhatsApp ons op 085 - 1122322.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

ik vond het een goede ervaring omdat ik…

ik vond het een goede ervaring omdat ik geniet van mijn pakket maar mag wel iets beter omdat hij niet op tijd is waarvoor ik het nodig heb

25 de febrero de 2026

Beste Brian,

Dank je wel voor je review!

Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en dat je blij bent met je pakket. Jammer dat het niet op tijd was voor het moment waarop je het nodig had, dat begrijpen we goed.

Als je dit nog wilt bespreken of als we iets voor je kunnen doen, neem gerust contact met ons op op via info@studywise.nl of bel/WhatsApp ons op 085 - 1122322.

Long and nice experience

27 de febrero de 2026
Opinión espontánea

Hello Abed,

Thank you for your positive review! We’ll keep doing our best to give you the best service. Thank you for choosing us!

With best regards,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het ga eigenlijk best snel.

Dag Marwa,

Wow, wat een geweldige beoordeling! 🌟 Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je klant bij ons bent. Heb je ons ooit nodig? Dan staan we voor je klaar.

Snelle bezorging

Bestelling was er sneller dan ik dacht

Goedemorgen,

Dankjewel 🙏

Dankjewel 🙏

Dag Nika,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De laptop werd snel geleverd

De laptop werd snel geleverd. Het is makkelijk te bestellen via de website. We hebben nog telefonisch contact gehad met studywise voor meer info over het huren van een laptop. Daarin misten we wel wat transparantie op de website. Misschien is het een idee op het huur proces in simpele stappen uit te leggen. Dat was ons niet duidelijk. Maar na prettig telefonisch contact wel. We hebben de laptop wel in 1 x aangeschaft inclusief verzekering. Voor eem goede deal. Mijn dochter is er blij mee. Ik hoop niet dat het niet nodig is, maar als er wel iets gebeurd met de laptop, hoop ik dat ik het ook goed en netjes word afgehandeld. Tot nu toe een dikke 5 sterren.

18 de febrero de 2026

Beste Petra,

Dank je wel voor de mooie review en de 5 sterren!

Fijn om te horen dat de levering snel was, het bestellen makkelijk ging en dat het telefonisch contact prettig is verlopen. Dank ook voor je eerlijke feedback over de duidelijkheid van het huurproces op de website, dat nemen we zeker mee om dit in simpelere stappen uit te leggen.

Leuk om te lezen dat je dochter blij is met de laptop. Mocht er in de toekomst toch iets met de laptop gebeuren, dan staat onze Klantenservice natuurlijk voor je klaar om dit netjes en goed op te lossen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

het was een mooie laptop en hij werd zo…

het was een mooie laptop en hij werd zo snel mogelijk geleverd.

19 de febrero de 2026

Hoi Salman,

Super bedankt voor je positieve review! Fijn dat je ons zo waardeert. Mocht je ons ooit nodig hebben, dan weet je ons te vinden.

Hoi Biniam,

Dank je wel voor de sterren! 🤩 We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en kijken uit naar een volgende keer!

Er mee heel blij

Er mee heel blij

14 de febrero de 2026

Beste Qudratullah,

Alles is heel goed

Alles is heel goed, dank je

12 de febrero de 2026

Beste Amjad,

Bedankt voor je geweldige review! Jouw steun betekent veel voor ons 🙏🏼 Graag tot de volgende keer!

Was behulpzaam !!

12 de febrero de 2026

Hoi Yorusalem,

Studywise

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.