Steeds goede en snelle service, veel keuze wat het moeilijker maakt om te kiezen 😅. Net weer bestelling gedaan en je bent telkens toch aangenaam verrast voor die lage betaalbare prijs hoe goed ze tel... Ver más

La empresa ha respondido
Leuke spullen, snelle verzending en prima klantenservice. Had een rerourpakket op een verkeerd adres laten bezorgen maar daar werd niet moeilijk over gedaan en is keurig opgelost. Top dus!
La empresa ha respondido
Snelle levering. Mooie laarzen. Alleen vind ik ze wel groter uitvallen dan andere maten 40. Doordat ze van boven wijder zijn passen ze wel bij mijn dikkere kuiten das dan wel weer fijn
Bij Style Woerden shop je wekelijks de nieuwste schoenen, tassen en merk kleding. Met gratis verzending vanaf €75! Bestel je voor 16:00? Dan heb je de volgende dag jouw bestelling al in huis!
Escrito por la empresa

Wekelijks nieuwe producten! Voor 16.00 besteld, morgen in huis! Gratis verzending vanaf €75!

Edisonweg 13A, 3442AC, Woerden, Holanda

Invita a los clientes a opinar
Snelle bezorging en en hele mooie schoenen die ze verkopen. Super netjes ingepakt.

Respuesta de Style woerden
Snelle levering, maar totaal geen communicatie, geen bevestingsmail en antwoorden niet op vragen! Wel prachtige producten en mooie site!

Respuesta de Style woerden
Pakket was op tijd bezorgd. Altijd goede kwaliteit

Respuesta de Style woerden
Super snelle levering en de juiste maatvoering goed omschreven

Respuesta de Style woerden
Super leuke sneakers voor mijn dochter van 10 besteld ze is zo blij dat ze eindelijk maatje 36 heeft en hier kan bestellen. En niet te vergeten besteld en volgende dag in huis hoe fijn 🥳🥳🥳

Respuesta de Style woerden
besteld en de volgende dag bezorgd!
en ze pasten perfect;de schoenen bedoel ik!

Respuesta de Style woerden
Mijn pakket is nooit bezorgd. Ze doen er niks aan ben gewoon mijn geld kwijt en geen schoenen. Ze hebben het (nagevraagd) bij postnl. Die zegt de chauffeur heeft het bezorgd dus wij geloven dat, maar aangeven waar postnl het pakket heeft bezorgd dus concreet bewijs dat kunnen ze niet geven. De verzender is wettelijk altijd verantwoordelijk maar stylewoerden doet helemaal niks voor je, dus zal ik contact gaan opnemen met de consumentenbond aangezien ik er geen enkele oplossing wordt aangedragen! Ik zal zelf hier nooit meer iets bestellen, de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt iig
Heb al een aantal keer gevraagd of schriftelijk kunnen aantonen aangezien ik aan het werk was welk postnlpunt/ of buren het is bezorgd zal je mij niet meer horen maar dat kunnen jullie niet dus ga ik naar de consumentenbond en zal op kassa ook een review plaatsen en zal ik het er niet bij laten zitten en aan de reviews te lezen ben ik niet de enige die dit meemaakt.

Respuesta de Style woerden
Fijne webshop heel klantvriendelijke helpen je goed met advies geven
Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Respuesta de Style woerden
Al een poosje klant bij Style en ben nog steeds tevreden. Ze hebben veel keuze in schoenen, tassen, kleding en accessoires. Leuke acties met korting of een cadeau bij een bepaalde besteding tijdens een live op de sociale media kanalen. Snelle levering en retour afhandeling.

Respuesta de Style woerden
Producten komen overeen met foto op website, goede kwaliteit en snel geleverd.

Respuesta de Style woerden
Snel geleverd en leuke instappers en net als op de foto en beschrijving

Respuesta de Style woerden
Bestelling gedaan die zou zijn afgeleverd door postnl. Helaas niks ontvangen terwijl ik thuis was. Dit meteen doorgegeven maar de bezorger blijft volhouden dat hij het heeft bezorgd, maar hoor niet waar hij bet dan bezorgd heeft. Uiteindelijk zegt style woerden dat ik gewoonmoet betalen en ze niks vergoeden. Slechte service voor iets waar ik als klant niks aan kan doen. Dus ik koop er nooit meer
Ik hou van deze shop altijd hele leuke schoenen en de volgende dag bezorgd en hele lieve meiden ga zo door ♥️

Respuesta de Style woerden
Altijd netjes en snel geleverd.. vaak nieuwe items op voorraad en vooral mooie items.. goeie kwaliteit voor een klein prijsje..

Respuesta de Style woerden
Al veel gave schoenen en andere items hier gekocht!
En nu met de win actie een paar mooie sneakers gewonnen!!
Super blij mee!!

Respuesta de Style woerden
Hele mooie sneakers weer erbij heb alle kleuren nu en guess muts heel mooi goeie service leuke meiden koop alleen bij jullie en de lives geweldig en je besteld voor 4uur morgen in huis echt aanrader goeie kwaliteit en klantenservice goed geholpen echt toppers

Respuesta de Style woerden
Super leuk om in de Live iets te bestellen. Mega verwend ook met de Goodies erbij.
Snelle levering as always👍