In mijn zoektocht naar een specifiek hotel in Egypte kwam ik uit bij Suntip, waar ik nog nooit van gehoord had. Uitstekend geholpen en altijd bereikbaar. Reispapieren ruim op tijd binnen. Bij thuiskom... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... Ver más
La empresa ha respondido
Heerlijke vakantie op Gran Canaria gehad. Alles klopte . Prima geregeld. Volgende reis weer met Suntip.
Dit jaar voor het eerst geboekt via Suntip. Reis was voor 5 personen naar het mooie Gran Canaria. In de voorbereiding gecommuniceerd via whatsapp en de telefoon. Geen vraag was te gek of teveel. Alti... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!
Información de contacto
Noordhaven 90, 4761DC, Zevenbergen, Holanda
- 088-7354545
- contact@suntip.nl
- www.suntip.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Fijne 'oldscool' kwaliteit
Online meer gespecificeerd (dan een aantal andere grote namen) dat vertrouwen geeft om zelf de juiste keuzes te maken. Als je online toch nog twijfelt en contact opneemt krijg je direct de persoonlijke op maat kwaliteit van een 'oldscool' reisbureau.

Een goed voorbeeld
Klantvriendelijke medewerksters bij afd. Klantenservice.
Professionele afhandeling van mijn vragen.
Geen lange wachttijden
Een voorbeeld voor menige afd. Klantenservice, hulde hiervoor!

Een gouden tip,
Een gouden tip,
Ben je sip,
Boek bij SUNtip
En voel je hip !

Super
Beste prijs en een goede duidelijke afhandeling met boeken.
Goede prijsstelling
Goede prijsstelling, eenvoudig proces om te boeken, de mogelijkheid om direct comfort stoelen bij te boeken (de kosten ervan worden overigens bij het boeken bij de reissom opgeteld, waardoor deze op dat moment niet separaat zichtbaar zijn en dat zou wel handig zijn....) Op de factuur die je later krijgt en op de website staan deze kosten wel separaat vermeld/ zijn de comfort stoelen wel zichtbaar.

Respuesta de SUNtip
Het is makkelijk boeken bij jullie
Het is makkelijk boeken bij jullie , alleen als je 1 keer teveel terug klikt , krijg je ineens een duurdere prijs .
Dus even gewacht en toen kwam de andere prijs weer tevoorschijn .
Anders was her 5 sterren geweest

Respuesta de SUNtip
Ik heb de vakantie op verschillende…
Ik heb de vakantie op verschillende plekken bekeken en Suntip is de goedkoopste dat ik heb gevonden. Het scheelt zoveel geld terwijl het gewoon hetzelfde is. Super blij dat ik bij jullie heb mogen boeken!

Snelle eenvoudige boeking.
Snelle eenvoudige boeking.
Wijziging achteraf snel geregeld.

Respuesta de SUNtip
Snelle en duidelijke manier van boeken
Snelle en duidelijke manier van boeken. Gen verborgen bedragen. In eerste instantie een week geboekt, dit uiteindelijk omgezet naartoe weken. Alles snel en duidelijk afgehandeld door Suntip. Za hier vaker boeken.

Respuesta de SUNtip
Onze vakantie is nog niet begonnen en…
Onze vakantie is nog niet begonnen en kan nu al zeggen dat de service van Suntip.nl SUPER is.
Snelle, vlotte en duidelijke informatie betreft een wijziging/aanpassing van onze boeking.
Toppers!
Nu aftellen en dan genieten van een SUPER vakantie.

Respuesta de SUNtip
Goeie website en gemakkelijk intuitief…
Goeie website en gemakkelijk intuitief te volgen boekingsproces. Op een vraag aan de klantenservice kwam snelle en juiste feedback. Goed aanbod tegen concurrerende prijzen.

Respuesta de SUNtip
Eenvoudig en betrouwbaar boeken bij Suntip
Het boeken van onze reis naar Gambia via Suntip was een goede ervaring. De website is overzichtelijk, het boekingsproces verliep soepel en we kregen snel een duidelijke bevestiging. Ook de communicatie en updates waren helder, waardoor we met een gerust gevoel op reis kunnen gaan.

Respuesta de SUNtip
Betrouwbaar en eerlijke prijzen zonder…
Betrouwbaar en eerlijke prijzen zonder misleidend te zijn!!

Snel boeken zonder ergernis
Ik kon snel iets vinden en hoefde niet meerdere keren dezelfde informatie in te voeren. Was erg prettig

Zeer klantvriendelijk.
Zeer klantvriendelijk.
Duidelijk boekingsproces;
Snel en duidelijk antwoord op gestelde vragen.
Betrouwbaar.

Toppie
Goede site jammer voor de extra kosten omdat de naam niet goed ingevuld was door mijzelf

Per ongeluk SUNtip, een verademing
Door altijd maar op dezelfde vakantie aanbieders te zoeken en eigenlijk niet het wauw gevoel te krijgen, kwam ik per ongeluk op de site van SUNtip, een familiebedrijf.
Een ontzettend fijn, duidelijk en overzichtelijke site. Makkelijk in te vullen, mooie zoektocht en een goede uitleg van een vakantiebestemming. Ik heb gevonden wat ik zocht en mocht ik met vragen zitten dat staat er een telefoonnummer bij, wel zo fijn.
Na de reis kom ik met een update.

Zeer goede prijs
Zeer goede prijs - duidelijke website - vlotte boeking