Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In mijn zoektocht naar een specifiek hotel in Egypte kwam ik uit bij Suntip, waar ik nog nooit van gehoord had. Uitstekend geholpen en altijd bereikbaar. Reispapieren ruim op tijd binnen. Bij thuiskom... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke vakantie op Gran Canaria gehad. Alles klopte . Prima geregeld. Volgende reis weer met Suntip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit jaar voor het eerst geboekt via Suntip. Reis was voor 5 personen naar het mooie Gran Canaria. In de voorbereiding gecommuniceerd via whatsapp en de telefoon. Geen vraag was te gek of teveel. Alti... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Agregador de viajes

Escrito por la empresa

Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,4

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijne 'oldscool' kwaliteit

Online meer gespecificeerd (dan een aantal andere grote namen) dat vertrouwen geeft om zelf de juiste keuzes te maken. Als je online toch nog twijfelt en contact opneemt krijg je direct de persoonlijke op maat kwaliteit van een 'oldscool' reisbureau.

1 de febrero de 2025

Beste Jolanda,
Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze site.

Een goed voorbeeld

Klantvriendelijke medewerksters bij afd. Klantenservice.

Professionele afhandeling van mijn vragen.

Geen lange wachttijden

Een voorbeeld voor menige afd. Klantenservice, hulde hiervoor!

3 de febrero de 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service. Nog even wachten en dan is het tijd voor jullie gave reis!

Een gouden tip,

Een gouden tip,
Ben je sip,
Boek bij SUNtip
En voel je hip !

4 de febrero de 2025

Beste Fons,
Bedankt voor de leuke review!

Super

Beste prijs en een goede duidelijke afhandeling met boeken.

5 de febrero de 2025

Goede prijsstelling

Goede prijsstelling, eenvoudig proces om te boeken, de mogelijkheid om direct comfort stoelen bij te boeken (de kosten ervan worden overigens bij het boeken bij de reissom opgeteld, waardoor deze op dat moment niet separaat zichtbaar zijn en dat zou wel handig zijn....) Op de factuur die je later krijgt en op de website staan deze kosten wel separaat vermeld/ zijn de comfort stoelen wel zichtbaar.

4 de febrero de 2025

Goedemiddag,
Bedankt voor de mooie review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is makkelijk boeken bij jullie

Het is makkelijk boeken bij jullie , alleen als je 1 keer teveel terug klikt , krijg je ineens een duurdere prijs .
Dus even gewacht en toen kwam de andere prijs weer tevoorschijn .
Anders was her 5 sterren geweest

2 de febrero de 2025

Beste Leonique,
Bedankt voor de review!
Zonnige groet, Team Suntip

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb de vakantie op verschillende…

Ik heb de vakantie op verschillende plekken bekeken en Suntip is de goedkoopste dat ik heb gevonden. Het scheelt zoveel geld terwijl het gewoon hetzelfde is. Super blij dat ik bij jullie heb mogen boeken!

3 de febrero de 2025

Beste Hayriye,
Bedankt voor de mooie review.
Nog even geduld, maar dan is het zover en gaan jullie het zonnige Turkije ontdekken!
Groet, Team SUNtip

DE BESTE PRIJS

DE BESTE PRIJS

26 de enero de 2025

Respuesta de SUNtip

Beste André, dankjewel voor je review!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle en duidelijke manier van boeken

Snelle en duidelijke manier van boeken. Gen verborgen bedragen. In eerste instantie een week geboekt, dit uiteindelijk omgezet naartoe weken. Alles snel en duidelijk afgehandeld door Suntip. Za hier vaker boeken.

Respuesta de SUNtip

Beste Gerard, dankjewel voor de positieve review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze vakantie is nog niet begonnen en…

Onze vakantie is nog niet begonnen en kan nu al zeggen dat de service van Suntip.nl SUPER is.
Snelle, vlotte en duidelijke informatie betreft een wijziging/aanpassing van onze boeking.

Toppers!

Nu aftellen en dan genieten van een SUPER vakantie.

1 de febrero de 2025

Respuesta de SUNtip

Beste Jolanda, dankjewel voor de fantastische review. Hier zijn we erg blij mee.
Het aftellen kan zeker beginnen..!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie website en gemakkelijk intuitief…

Goeie website en gemakkelijk intuitief te volgen boekingsproces. Op een vraag aan de klantenservice kwam snelle en juiste feedback. Goed aanbod tegen concurrerende prijzen.

30 de enero de 2025

Respuesta de SUNtip

Goedendag, dankjewel voor de positieve review en dat je de website als prettig ervaart.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Eenvoudig en betrouwbaar boeken bij Suntip

Het boeken van onze reis naar Gambia via Suntip was een goede ervaring. De website is overzichtelijk, het boekingsproces verliep soepel en we kregen snel een duidelijke bevestiging. Ook de communicatie en updates waren helder, waardoor we met een gerust gevoel op reis kunnen gaan.

30 de enero de 2025

Respuesta de SUNtip

Beste Marlene, dankjewel voor de positieve review.

Snel boeken zonder ergernis

Ik kon snel iets vinden en hoefde niet meerdere keren dezelfde informatie in te voeren. Was erg prettig

Beste Peter,
Dankjewel voor de positieve review en dat je de website als prettig ervaart.

Zeer klantvriendelijk.

Zeer klantvriendelijk.
Duidelijk boekingsproces;
Snel en duidelijk antwoord op gestelde vragen.
Betrouwbaar.

Respuesta de SUNtip

Beste Frank, dankjewel voor de positieve review.

Toppie

Goede site jammer voor de extra kosten omdat de naam niet goed ingevuld was door mijzelf

Respuesta de SUNtip

Dankjewel voor de feedback Rene.

Per ongeluk SUNtip, een verademing

Door altijd maar op dezelfde vakantie aanbieders te zoeken en eigenlijk niet het wauw gevoel te krijgen, kwam ik per ongeluk op de site van SUNtip, een familiebedrijf.
Een ontzettend fijn, duidelijk en overzichtelijke site. Makkelijk in te vullen, mooie zoektocht en een goede uitleg van een vakantiebestemming. Ik heb gevonden wat ik zocht en mocht ik met vragen zitten dat staat er een telefoonnummer bij, wel zo fijn.
Na de reis kom ik met een update.

26 de enero de 2025

Respuesta de SUNtip

Beste Nathalie, dankjewel voor de mooie review!
Binnenkort kunnen jullie gaan genieten van de zon op Mallorca.
We hopen dat je het wauw gevoel nog even vasthoudt.
Zonnige groet, team SUNtip

8 consejos para escribir buenas reseñas.