In mijn zoektocht naar een specifiek hotel in Egypte kwam ik uit bij Suntip, waar ik nog nooit van gehoord had. Uitstekend geholpen en altijd bereikbaar. Reispapieren ruim op tijd binnen. Bij thuiskom... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... Ver más
La empresa ha respondido
Heerlijke vakantie op Gran Canaria gehad. Alles klopte . Prima geregeld. Volgende reis weer met Suntip.
Dit jaar voor het eerst geboekt via Suntip. Reis was voor 5 personen naar het mooie Gran Canaria. In de voorbereiding gecommuniceerd via whatsapp en de telefoon. Geen vraag was te gek of teveel. Alti... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!
Información de contacto
Noordhaven 90, 4761DC, Zevenbergen, Holanda
- 088-7354545
- contact@suntip.nl
- www.suntip.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Erg duidelijk en daardoor makkelijk te…
Erg duidelijk en daardoor makkelijk te boeken.

Goede prijs/ kwalteit
Goede prijs, altijd correct in afspraken. Staan je vriendelijk te woord als je vragen hebt👍.
Vakantie moet een feestje zijn.🎉

Snelle en makkelijke boeking
Snelle en makkelijke boeking van een (hopelijk) mooie vakantie.

Respuesta de SUNtip
Prijzen gaan tijdens uitzoeken opeens…
Prijzen gaan tijdens uitzoeken opeens omhoog;in mijn ogen volledig onbetrouwbaar om daar te boeken
Zet er dan ook geen prijzen bij

Eenvoudig
Gemakkelijk te boeken. Extra bagage bij boeken voor Transavia is in het boekingsproces zeer onduidelijk. Ik kreeg alleen de optie voor 15 kg

Respuesta de SUNtip
Website is makkelijk en overzichtelijk.
Website is makkelijk en overzichtelijk.
Héél fijn is, dat je bij boeking van de reis meteen ruimbagage bij konden boeken!

Prettige ervaring met SUNtip
Ik heb mijn vakantie geboekt bij SUNtip.nl, en ik kan niet wachten om te vertrekken! Het hele boekingsproces verliep soepel en professioneel.
De reis ziet er nu al fantastisch uit: een prachtig hotel, interessante excursies te doen en alles wat ik nodig heb om echt te ontspannen. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze vakantie onvergetelijk zal worden en kan niet wachten om de omgeving te ontdekken en volop te genieten,
Ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen te delen zodra ik terug ben.

Alles verliep prima
Alles verliep prima, van boeken tot betalen tot gegevens. Lezen en klikken.
Topbedrijf
Niet voor niets Beste website van het jaar. Makkelijk zoeken naar diverse locaties en ook boeken gaat makkelijk. Daarom alweer een vakantie (stedentrip in dit geval) geboekt.

Verschrikkelijke website
Verschrikkelijke website. Of prijzen wijzigen aanzienlijk als je op prijs in tabel klikt of reis is niet meer beschikbaar. Dit zie je alleen bij Suntip.

Gewoon goed!
Overzichtelijk, scherp geprijsd en goed contact
Fijne website.
Voor de tweede keer bij Suntip geboekt. Fijne duidelijke website, geen verrassingen achteraf. Goede communicatie. Ik kan het iedereen aanraden om bij Suntip te boeken.

De boeking verliep soepel en duidelijk
De boeking verliep soepel en duidelijk
Snel en makkelijk en duidelijk om alles…
Snel en makkelijk en duidelijk om alles te boeken
Boeken al jaren bij suntip altijd zeer tevreden
heel makkelijk online geboekt 2de keer…
heel makkelijk online geboekt 2de keer met suntip op vakantie
Goede en snelle afhandeling
goede overzichtelijke website
De site is duidelijk en makkelijk uitvoerbaar, de stappen in dd boeking zijn voor iedereen goed te volgen
Gemakkelijk en snel geboekt
Het boeken bij Suntip ging vlot en makkelijk. De prijzen waren goedkoper dan elders en waren duidelijk. Ze stegen ook niet later in het proces. Fijne ervaring en op naar een fijne vakantie!
Alles prima .😁
Alles prima .😁
Gaan met plezier op vakantie via suntip.
Boek er jaarlijks
Boek er jaarlijks. Vraag me alleen af of de preferentie wel doorgegeven wordt