Valorada con 5 estrellas sobre 5

In mijn zoektocht naar een specifiek hotel in Egypte kwam ik uit bij Suntip, waar ik nog nooit van gehoord had. Uitstekend geholpen en altijd bereikbaar. Reispapieren ruim op tijd binnen. Bij thuiskom... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wij vinden het bijzonder jammer dat een gerenommeerd bedrijf als Suntip in zee gaat met zo'n slechte accommodatie als Stalis Hotel en Stalida Kreta. Hier is iedere ster één te veel. *Kamers... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijke vakantie op Gran Canaria gehad. Alles klopte . Prima geregeld. Volgende reis weer met Suntip.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dit jaar voor het eerst geboekt via Suntip. Reis was voor 5 personen naar het mooie Gran Canaria. In de voorbereiding gecommuniceerd via whatsapp en de telefoon. Geen vraag was te gek of teveel. Alti... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Agregador de viajes

Escrito por la empresa

Op SUNtip.nl vind je alleen reizen die wij zelf ook zouden boeken. De website heeft met meer dan 10000 accommodaties voor ieder wat wils. En is in zowel 2023 als 2024 uitgeroepen tot Beste Reiswebsite van het Jaar. Waar je ook heen vliegt: voor, tijdens én na je vakantie staan onze reisspecialisten voor je klaar. En dat voor die prijs? Ik zou 't doen!

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 83% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,4

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Erg duidelijk en daardoor makkelijk te…

Erg duidelijk en daardoor makkelijk te boeken.

9 de enero de 2025

Beste John,
Dankjewel voor de review.
Het duurt nog even, maar hopelijk kunt u nu al uitkijken naar een fijne vakantie in Egypte!

Goede prijs/ kwalteit

Goede prijs, altijd correct in afspraken. Staan je vriendelijk te woord als je vragen hebt👍.
Vakantie moet een feestje zijn.🎉

10 de enero de 2025

Respuesta de SUNtip

Goedemiddag, bedankt voor de mooie review!
Vakantie moet zeker een feestje zijn. Het duurt nog even, maar hopelijk kunt u nu al uitkijken naar een fijne vakantie op Tenerife.

Snelle en makkelijke boeking

Snelle en makkelijke boeking van een (hopelijk) mooie vakantie.

6 de enero de 2025

Respuesta de SUNtip

Beste Bas, bedankt voor je review.

We gaan ervan uit dat u heerlijk kunt genieten in Mallorca!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Prijzen gaan tijdens uitzoeken opeens…

Prijzen gaan tijdens uitzoeken opeens omhoog;in mijn ogen volledig onbetrouwbaar om daar te boeken
Zet er dan ook geen prijzen bij

9 de enero de 2025

Respuesta de SUNtip

Beste Henk, bedankt voor je feedback.
Jammer om te horen dat je ontevreden bent over onze website. Omdat prijzen snel kunnen veranderen, kan de actuele prijs hoger of lager liggen dan de prijs in de prijstabel. De actuele beschikbaarheid wordt getoond zodat we zeker weten dat de vakantie die je zoekt, ook echt beschikbaar is.
We kijken graag met je mee als we je nog kunnen helpen bij het zoeken van een vakantie.

Eenvoudig

Gemakkelijk te boeken. Extra bagage bij boeken voor Transavia is in het boekingsproces zeer onduidelijk. Ik kreeg alleen de optie voor 15 kg

6 de enero de 2025

Beste Kim,
Bedankt voor je review. Er is momenteel helaas een storing op onze website, bij het boeken van bagage in combinatie met Transavia. We hopen dit probleem snel te kunnen verhelpen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Website is makkelijk en overzichtelijk.

Website is makkelijk en overzichtelijk.
Héél fijn is, dat je bij boeking van de reis meteen ruimbagage bij konden boeken!

Beste Greet,
Dankjewel voor je review en fijn om te horen dat je de website makkelijk en overzichtelijk vindt.

Prettige ervaring met SUNtip

Ik heb mijn vakantie geboekt bij SUNtip.nl, en ik kan niet wachten om te vertrekken! Het hele boekingsproces verliep soepel en professioneel.
De reis ziet er nu al fantastisch uit: een prachtig hotel, interessante excursies te doen en alles wat ik nodig heb om echt te ontspannen. Ik heb er alle vertrouwen in dat deze vakantie onvergetelijk zal worden en kan niet wachten om de omgeving te ontdekken en volop te genieten,
Ik kijk ernaar uit om mijn ervaringen te delen zodra ik terug ben.

Beste Dick,

Dankjewel voor de positieve review.
Zakynthos is zeker een fantastische bestemming om te ontdekken, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het Griekse eten!
We horen graag uw ervaringen als u terug bent.

Topbedrijf

Niet voor niets Beste website van het jaar. Makkelijk zoeken naar diverse locaties en ook boeken gaat makkelijk. Daarom alweer een vakantie (stedentrip in dit geval) geboekt.

Beste Erik,
Bedankt voor je mooie review.
Het duurt nog even, maar hopelijk kijken jullie al uit naar Sevilla!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verschrikkelijke website

Verschrikkelijke website. Of prijzen wijzigen aanzienlijk als je op prijs in tabel klikt of reis is niet meer beschikbaar. Dit zie je alleen bij Suntip.

4 de enero de 2025

Respuesta de SUNtip

Beste Marcel, bedankt voor je feedback.
We kijken graag met je mee als we je in de toekomst nog kunnen helpen bij het zoeken van een vakantie.

Fijne website.

Voor de tweede keer bij Suntip geboekt. Fijne duidelijke website, geen verrassingen achteraf. Goede communicatie. Ik kan het iedereen aanraden om bij Suntip te boeken.

31 de diciembre de 2024

Beste Lucas,

Bedankt voor je positieve review, hier zijn we erg blij mee!

Zonnige groet Team SUNtip

Gemakkelijk en snel geboekt

Het boeken bij Suntip ging vlot en makkelijk. De prijzen waren goedkoper dan elders en waren duidelijk. Ze stegen ook niet later in het proces. Fijne ervaring en op naar een fijne vakantie!

24 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.