Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rørt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ høre “ min frustration, og sætter omgående ind og forhåben... Ver más
La empresa ha respondido
Fik hvad jeg bestilte, og leveret ret hurtigt, syntes dog priserne er lidt til den høje ende.
Endnu et godt køb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. Måtte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... Ver más
La empresa ha respondido
En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tålmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tø... Ver más
Escrito por la empresa
Vidtskue Vej 12, 7100, Vejle, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tilføjelse: det er slet ikke muligt at returnere..men det er selvfølgelig min egen fejl ikke at være opmærksom nok. Burde nok have studset over konceptet allerede ved de 50 kr i ekspeditiobsgebyr.. altså udover fragten.. så en akrylstøtte til 48 kr kommer til at koste 182 kr.. så alligevel ikke helt billigt. Men altså, når jeg så bliver bedt om at vurdere.. bliver dette min vurdering.. ok levering, ikke hurtig eller servicemindet..men ringe returneringsvilkår.
Fin levering, men virkeligt ringe returneringsvilkår.

Respuesta de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Har bl.a. købt plastikindkøbskurve, men da jeg havde en hvor håndtag gik i stykker, så spurgte jeg om man kunne få et løst, det kunne man ikke, og skrev jeg ikke syntes det var rimeligt at det ikke kunne holde, men I sagde at I ikke havde oplevet det før og så måtte jeg bare købe en ny.
Kan nu også læse mange andre der oplever at I ikke er meget for reklamationer.
Men det bliver ikke hos jer

Respuesta de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Venlig betjening. Superhurtig levering.
Kan anbefales

Respuesta de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
I er hvad i er, og giver jer ikke ud for mere end det.
Har bla. Købt flere store tøjsteamers til min butik, som jeg er meget glad for.
Altid hurtig levering, og søde personaler.

Altid en 5 stjerners oplevelse at handle med SuperSellerS

Respuesta de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Vielen Dank! Sehr überrascht. Sehr hochwertige Ware.
Toller Kundenservice! Gerne wieder.

Respuesta de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Perfekt og god service, blev ringet og skrevet til som forventet.

Respuesta de SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør
Produktet jeg modtog var fint men kan kun bruges til 2.5 par sko. Skostøtter må forventes at blive fremsendt per par og ikke enkeltvis. Jeg har aldig oplevet sko med to forskellige designs så hvsi man skal bruge en skostøtte så er det selvfølgelig til begge sko. det svarer til at man køber skosåler. En pakke indeholder slevfølgelig to såler da man har to par sko. Så misvisende antal hvo jeg nu mangler 5 stk skostøtter. Og med prisen taget i betragtning så er jeg endnu mere overrasket over at jeg har modtaget skostøttetil 2.5 par sko og ikke 5 par sko som forventet. Prisen for fragt var ret dyrt så derfor føles det ret dumt at skulle betale 25% af prisen igen til fragt så derfor må jeg jo bare udvære de sidste par skostøtter med mindre I som virksomhed kan se problemet og kan fremsende de sidste 5 stk så der er til 5 par sko og ikke 2.5 par sko. Misvisende beskivelse på nettet.