SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er virkelig dybt taknemmelig, og rørt over jeres service. Jeg kontakter jer, pga Post Nord !! Den flink og MEGET kompetente medarbejder “ høre “ min frustration, og sætter omgående ind og forhåben... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fik hvad jeg bestilte, og leveret ret hurtigt, syntes dog priserne er lidt til den høje ende.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu et godt køb hos Supersellers. Super service og god kvalitet. Måtte vente lidt, da nogle hylder var i restordre, men de dukkede hurtigt op, og Supersellers var i kontakt med mig et par gange unde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En ualmindelig flot behandling i mailkorrespondancen, hvor der blev udvist megen tålmodighed og venlighed (og smileyer) trods det var mig, der havde lavet op til flere fejl i bestillingen. Her ‘tø... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipamiento para tiendas
  2. Mayorista de productos de gran consumo - FMCG
  3. Tienda de envoltorios para regalos
  4. Fábrica de bolsas de papel
  5. Fábrica de bolsas de plástico

Sobre SuperSellerS ApS - Butiksinventar og interiør

Escrito por la empresa

SuperSellerS tilbyder et bredt udvalg af butiksinventar og salgsfremmere, skræddersyet til alle brancher. Vi gør det ud fra vores principper: HURTIGT – LET – BILLIGT Det sikrer vores kunder en hurtig og problemfri løsning på deres problem til markedets bedste pris. Det giver vi garanti på. Vores produkter hjælper vores kunder med at sælge produkter og skabe mersalg. Se vores webshop her

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering :-)

30 de octubre de 2024

Hej Julie.
Det er dejligt at se at du har fået dine varer i en fart. Sådan skal det være 👍
TAK fordi du har givet dig tid til at anmelde din oplevelse hos os.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen når du næste gang har behov for nogle af vores mange produkter.
De bedste Hilsner

Super god service

Super god service, kan kun anbefale Super sellers til andre kommende kunder…

23 de octubre de 2024

Hej Conny.
Sikke en dejlig anbefaling at få. Den er vi glade for 😀
Og selvfølgelig også rigtigt godt at se, at du har haft en god oplevelse hos os 😉
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når du næste gang har brug for nogle af vore mange produkter.

Venlig og hurtig ekspedition

Venlig og hurtig ekspedition

28 de octubre de 2024

Hej Karen.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt behandlet hos os og har fået dine varer i en fart. Sådan skal det være 😀
Vi sender alt vi kan samme dag som det bestilles, da vi ved at det er vigtigt for vores kunder, at de kan få deres nye varer og komme videre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service og levering dagen efter

Super fin service og information, da jeg kontaktede firmaet.
Levering dagen efter - intet kunne være bedre 💪🏻😁

21 de octubre de 2024

Hej Pia.
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Det er dejligt at se, at du har fået dine varer i en fart og føler dig godt hjulpet hos os.
Vi er her jo for at hjælpe, så det gør vi gerne 😀

Hurtigt og effektivt

Hurtigt, effektivt og altid god service.
Vi er meget glade for at handle hos Super Sellers, og vi er altid tilfreds med peodukterne.

11 de octubre de 2024

Hej Karsten.
Det er rigtigt dejligt at se, at du føler dig godt behandlet hos os.
Vi er altid glade for at tale med vores kunder og en anmeldelse som din spreder glæde og giver lyst til at give alle en ENDNU bedre service 👍
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kan ikke gøres bedre

Imponerende hurtig levering.
Bestilte varer fredag formiddag - og lørdag lå ordren klar til afhentning i pakkeshoppen.

18 de octubre de 2024

Hej Lis.

hurtige, nemt

hurtige og nemt

17 de octubre de 2024

Hej Kurt.
Det er dejligt at se, at oplever det som nemt og hurtigt at handle hos os og at du har fået dine varer i en fart.
Sådan skal det være 😀
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os 👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, de rigtige varer og vellidt personale

17 de octubre de 2024

Hej Lisbet.
Vi er her jo for at hjælpe, så det gør vi gerne 😀

God service....og til tiden

15 de octubre de 2024

Hej Hamid.
Vi sender alt vi kan samme dag som det bestilles. Vi ved at det er vigtigt for vores kunder, at de kan få deres nye varer og komme videre.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super kvalitet og hurtig forsendelse

Super kvalitet og hurtig forsendelse

4 de octubre de 2024

Hej Helle.
Det er dejligt at se, at du har fået dine varer i en fart og endnu bedre at du er glad for dine nye varer 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så kan det vist ikke gøres bedre.

God hjælp i telefonen, og en fin pris, samt hurtig levering.

3 de octubre de 2024

Hej Almer.
Det ser ud til at vi fik "Fuld plade" 😉
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt hjulpet hos os. Det er vi rigtigt glade for at se 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hurtig ekspedition og fin vare

9 de octubre de 2024

Hej Inge.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt hjulpet og har fået dine varer i en fart. Sådan skal det være 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi får tingene til tiden

Vi får tingene til tiden, emballagen er intakt og folk i firmaet er søde at snakke med

2 de octubre de 2024

Hej Dorthe.
TAK fordi du igen har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Det er altid dejligt at tale med vores kunder og vi hjælper gerne 😀
De bedste Hilsner

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Vi manglende en del og den bliver så hurtig sendt til os. 👍👍
Mange tak.

2 de octubre de 2024

Hej Susanne.
Dejligt at se, at du føler dig godt hjulpet og vi kunne løse problemet sammen. Vi hjælper altid gerne -det er jo derfor vi er her 😀

altid gode og professionelle

Per er altid dygtig og engageret. super service

30 de septiembre de 2024

Hej Troels.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt hjulpet. Det er jo derfor vi er her og vi elsker at tale med vores kunder, så det gør vi gerne.
Den her sender vi direkte videre til Per, der helt sikkert har fortjent den 😀
TAK fordi du har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen, når du næste gang har brug for nogle af vores mange produkter.

Hej Trine.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt vejledt hos os og har fået dine varer i en fart. Vi lægger vægt på en god dialog med vores kunder og vi er her jo for at hjælpe 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rådgivning og hurtig levering.

11 de septiembre de 2024

Hej Carla.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt hjulpet. Det er jo derfor vi er her, så det gør vi gerne 😀

Hej, Godt tilfreds

Hej, godt tilfreds, bestilte vare er som forventet, god kvalitet, endvidere kom varen særdeles hurtigt, alt ok

17 de septiembre de 2024

Hej Tom.
Det er dejligt at se, at du har fået dine nye varer i en fart. Sådan skal det være 👍
Det er flotte, fleksible og stærke reoler du har købt. De holder i mange år, så dem bliver du uden tvivl glad for 😀
TAK fordi du igen har givet dig tid til at fortælle om din oplevelse hos os.
Vi glæder os til at hjælpe igen, når du næste gang har brug for nogle af vore mange produkter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering med det aftalte indhold…

Hurtig levering med det aftalte indhold til den aftalte pris. Det kunne ikke være nemmere.

6 de septiembre de 2024

Hej Chresten.
Dejligt at du let har kunnet finde det du skulle bruge på www.supersellers.dk og har fået dine varer i en fart. Vi lægger vægt på, at det skal være let og hurtigt, at handle hos os, så vores kunder kan komme videre med deres opgaver.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

god og venlig betjening både pr tlf og…

god og venlig betjening både pr tlf og personligt på kontoret

28 de agosto de 2024

Hej Annemarie.
Det er dejligt at se, at du føler dig godt tilpas- og vejledt hos os. Vi vil gerne have en god dialog med vores kunder og vi er her jo for at hjælpe 😉

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.