Svane Rejser  Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er 3 gang jeg rejser med Svanerejser og tak til Ditte for at tage hånd om et problem som opstod. Jeg vil til enhver tid anbefale Svanerejser og rejser gerne med dem igen. Hilsen Jette

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i feb./marts været med Svanerejser, singlekoncept til Syd Vietnam. Dejlig oplevelsesrig ferie ,med mange spændende oplevelser på programmet. Vil gerne i den forbindelse fremhæve Vores skønne kompe... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi fik en masse gode oplevelser. Alt kørte på skinner og vores guide, Anne Mette,gjorde et kæmpe godt stykke arbejde. Gode busser og hoteller. Ingen uheld eller kedelige oplevelser. Sidst men... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Spennende tur til et annerledes land. Cuba er som et levende museum med gammelt og nytt. Bilpark i alle årsklasser og merker og hest og okse fremdeles i bruk. Fin natur fine strender, hyggelige folk o... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de viajes
  2. Agencia de cruceros
  3. Proveedor de viajes culturales
  4. Buscador de vuelos
  5. Hotel
  6. Operador de excursiones

Escrito por la empresa

Svane Rejser er et service rejsebureau, hvor kunden altid er i centrum. Vores store net af samarbejdspartnere over hele verden gør, at vi kan tilbyde næsten alle typer af rejser. Vi arrangerer rejser til hele verden: fly+hotel+billeje, grupperejser, singlerejser, cruise, kør-selv-ferie, rundrejser med rejseleder, sportsrejser, m.m. Svane Rejser's koncept er enkelt: Bedst mulige service til lavest mulige pris!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

37 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Flott tur

Flott tur, fine opplevelser og topp planlegging. Bra tilrettelagt. Gry!

6 de febrero de 2020

Hei Eivind,
Tak for de fine ord! Det glæder os meget, I havde en god reise.

15 dager på Cuba

Med hjelp av Svanereiser og Gry Hansen fikk vi en kjempefin tur til Cuba! Anbefales🤩 Gode tips og flott opplegg med opphold i Havanna, Cienfuegos, Trinidad, Santa Clara og Varadero. Trinidad var absolutt en favoritt!

29 de enero de 2020

Hei Heidi,
Tak for din fine anmeldelse :-)
Det glæder os at høre, at I havde en fin tur til Cuba.
Vi håber at se jer igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for et fantastisk samarbejde…

Tusind tak for et fantastisk samarbejde og sikke en rejse. Dejligt personale og sikke en service .

19 de enero de 2020

Hej Ida,
Det glæder os, at du har haft en go rejse og ikke mindst, at du har oplevet en god service, som du har været tilfreds med.
Tak for de fine ord. Det betyder meget for os! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

SingleRejser . Ja tak !!!!!

Var på rejse med SingleRejser en del af Svane Rejser, henover julen 2019. En helt igennem skøn tur!!!! Min bedste rejse i flere år. Vel tilrettelagt, dejlige medrejsende og god guide der kendte området. Er du single, så tag en tur med Single Rejser, Er sikker på jeg skal med næste jul, hvis ikke inden.

17 de enero de 2020

Kære Bodil,
Tak for de fine ord. Vi sætter meget pris på gode anmeldelser herinde på Trustpilot. Vi er superglade for, at du havde en go rejse i Sydspanien henover julen sammen med vores andre singlegæster på denne rejse.
Vi glæder os til at se dig igen på en ny rejse med os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rundrejse fra nord til syd Vietnam

Rundrejse fra nord til syd Vietnam, og et pitstop i Bangkook på vej hjme i julen 2019 med familien - En fantastisk oplevelse.
En ting er at Vietnam er en guldgrube af natur og kultur, men rejsen var perfekt planlagt af Svane rejser. Ditte havde gode forslag og var lynhurtig til at lytte til hvad vi ønskede, så vi fik lige den tur vi drømte om; Logistik og hoteller, samt større ture på plads samt alle steder tid for os selv til selv at udforske stederne. På hver destination dygtige guides der gav en grundig introduktion til området man nu befandt sig i og på de bestilte ture gav spændende fortællinger om det besøgte. Kan i høj grad anbefale Svane Rejser som udover at kende deres destination rigtig godt yder top service.
Tak til Svane rejser for at have koordineret vores "livs tur" i anlednign af min 50 års fødselsdag, det var hver en øre værd!

9 de enero de 2020

Hej Tanja,
Mange tak for den fine anmeldelse her på Trustpilot :-)
Vi er glade for at høre, at I har haft en dejlig ferie i Vietnam. Det er ganske rigtigt et suverænt rejseland, der byder på uendeligt mange gode oplevelser.
Vi håber at ser jer igen en anden god gang, når I skal ud at rejse.
Ditte fra Svane Rejser

Udover det forventelige!

Jeg gør mig normalt ikke sådan i anmeldelser, men jeg føler mig virkelig godt behandlet og rejsen til Sri Lanka var helt fantastisk planlagt fra start til slut. Bureauet imødekom alle mine ønsker og forespørgsler og virkede engagerede i rejser uden at være presserende.
Turguiden dernede var meget erfaren og imødekom de spontane ønsker som opstod på turen. Hotellerne var mere end servicemindede, og sikrede sig om alt nu var som det skulle være, hvor der samtidig opstod flere gode overraskelser.
Alt i alt virkelig god og tryg service, udover det forventelige, derfor denne anmeldelse.
I kan forvente at høre fra mig igen!

2 de enero de 2020

Hej Nick,
Tak for den fine anmeldelse :-). Det var superdejligt, at alt fungerede til tilfredshed på din rejse til Sri Lanka. Det er en af de destinationer, som vi har store forhåbninger til i fremtiden, og det fortjener de, for det er et dejligt rejseland med en yderst venlig befolkning.
Vi glæder os til forhåbentlig at se dig igen på en ny rejse :-)

Only in Cuba

Tak for turen :0)
Alt som Svanerejser var herre over fungerede super og gnidningsløst.
Cuba er ikke Danmark og tak for det - det er helt i sin egen tidslomme selv om der sker en mase nye tiltag. Der er oplevelser som perler på en snor, man skal bare samle dem op.
De samarbejdspartnere som Svanerejser benytter sig af er helt i top.
Fuld valuta for pengene.
PS: SLUK for mobilen og tag i mod med alle sanser åbne.

2 de enero de 2020

Hej Dan,
Tak for de fine ord om vores arbejde med din rejse til Cuba :-). Cuba er jo det land, vi er specialister i - og vi elsker at rejse der, så det er rigtigt rart at høre, når andre også synes om landet. De gør tingene på en anden måde i Cuba, men det er så absolut en del af charmen!
Vi håber forhåbentlig at se dig igen på en ny rejse :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk måde at rejse som single

En fantastisk måde at rejse som single. Kaj og Cynthia får begge “UG med kryds og bolle” for deres måde at formidle deres egen viden om og kærlighed til Cubas farverige kultur og befolkning samt landets meget spændende historie.
Eneste minus var “luksushotellet” i Varadero, som var alt andet end luksus! Men derudover er jeg fyldt med dejlige og uforglemmelig oplevelser, og vil til enhver tid anbefale Svane rejser til andre, som rejser som singler
Gitte Jørgensen, Holbæk

27 de diciembre de 2019

Hej Gitte,
Et forsinket tak herfra for din fine anmeldelse ad Svane Rejser ;-). Vi er glade for at I havde en go tur til Cuba, som jo er et rigtigt spændende og interessant rejseland. Cuba-Kaj er også een af de mest vidende Cuba-guider.
Bh

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde en dejlig tur til Cuba

Havde en dejlig tur til Cuba. Programmet var godt sammensat, og alting klappede undervejs. Stor anbefaling herfra. Eneste minus var flyrejsen den ene vej. Den var vist bestilt hos KLM, men blev operated by Air France. Det var sløjt. Man sad sammenpresset i flyet, og det duer ikke - slet ikke på sådan en lang rejse. KLM på hjemturen var i en helt anden - og meget tilfredsstillende - liga.

Også stor ros til rejselederen Kaj Lauridsen, som gjorde det rigtigt godt.

19 de diciembre de 2019

Hej Ivan,
Det glæder os at høre, at I havde en dejlig tur til Cuba - også selv om flyrejsen den ene vej ikke var optimal. Vi giver også rosen videre til vores rejseleder Cuba-Kaj. Han er nemlig en superformidler af forholdene i Cuba grundet sine mange rejser til landet.
Igen mange tak for den fine anmeldelse.
Vi håber, I får en god jul.

Svane Rejser

Svane Rejser - SingleRejser er et dejligt rejseselskab. De har nogle gode ture. Turen til Cuba var over al forventning. Vores rejseleder Kaj er en fremragende formidler, en dejlig varm person, utrolig vidende og kender stederne som sin egen bukselomme.

11 de diciembre de 2019

Kære Marianne,
Tak for din anbefaling af Svane Rejser - og for de pæne ord ;-). Det glæder os rigtigt meget, at du havde en god oplevelse på din rejse til Cuba med Svane Rejser og Cuba-Kaj som rejseleder. Vi er også glade for Kaj og hans store viden om Cuba.
Vi glæder os til evt, at se dig på en af vores andre rejser en gang i fremtiden :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, Kaj han vidste en masse om Cuba plus de lokale vi kom ind og besøgte, det kan kun anbefales.

Hej Povl Erik.
Vi er rigtigt glade for, du havde en god tur til Cuba med Svane Rejser og Cuba-Kaj som rejseleder. Mange tak for de pæne ord :-)
Vi håber, vi ser dig igen på een af vores andre rejser en gang i fremtiden.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Rejseleder kaj et omvandrende leksikon og hyggelig og kompetent.

Hej Michael,
Tak for de fine ord! Vi er naturligvis altid glade, når vores gæster kommer hjem fra een af vores rejser og har haft en rigtigt god tur. Og du har ret: Hvad Cuba-Kaj ikke ved om Cuba, er ikke værd at vide :-).
Vi håber at se dig igen på een af vores rejser en anden god gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var i Cuba med svane rejser

Var i Cuba med svane rejser, vores rejse leder Kaj , var fantastisk.
Det var i det hele taget gennemført til et 12 tal.
Det var en stor oplevelse og meget berigende. Kan stærkt anbefales.

Hej Klaus,
Tak for de fine ord. Det glæder os rigtigt meget. Kaj er en superrejseleder, som vi er både stolte og glade for, at vi kan have på vores rejser til Cuba.
Vi håber, du vil give dine anbefalinger videre og håber på igen at se dig som gæst hos Svane Rejser.
Ha en rigtigt go' dag :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes at Cuba var skøn

Jeg synes, at servicen har været meget høj ved Svanerejser.
Der har været fin kontakt med udbyder, der er tilsendt program, deltagerliste og div oplysninger.
Turen på Cuba var vel tilrettelagt, vi boede på dejlige casa particular’s og så relevante, spændende ting undervejs.
Vi havde en utrolig vidende rejseleder, Kaj Lauridsen. Han ved så utrolig meget om Cuba. Han holder så meget af landet, og prøver at finde forklaringer på “skævhederne” og han hjælper alle, hvis han kan. Tak Kaj, du gjorde rejsen til noget specielt.

Kære Solveig,
Vi er rigtigt glade for, at du og din rejsegruppe har haft en go' tur til Cuba. Cuba-Kaj er en rejseleder, som vi er glade for at have hos os på grund af hans store viden og dejligt varme personlighed. Vi håber, at se dig igen her hos os til en ny rejse :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nettopp kommet hjem etter en 12…

Har nettopp kommet hjem etter en 12 dagers reise i Cuba. 3 netter i Havana, 2 netter i Cienfuego, 3 netter i Trinidad og 4 netter i Varadero gjorde denne turen helt fantstisk og seiler inn som den desidert beste og minnerike turen jeg noen gang har vært på. Cuba er bare helt fantastisk land, og med god hjelp fra Isabella i Svane Reiser fikk vi virkelig oppleve menneskene på nært hold. Casa Particular anbefales på det varmeste - vertene her er kjempe hyggelige og noen nokså god i engelsk. Havana og Trinidad ga mest inntrykk, vil nok aldri glemme disse stedene. I Trinidad fikk vi gitt bort noen av klærne våre - dette skulle jeg visst mer om på forhånd og tatt med mye mer. Alt ifra vesker, sekker, sko og klær trenger de. Men de smiler likevel
Varadero var helt okey, godt å slappe av på stranda men det var lite som minnet om Cuba. Vi tok taxi ut av Varadero en av dagene for å spise hos de lokale og det angret vi ikke på. Uansett - jeg ville nok gjort det samme omigjen og kan anbefale Svane Reiser på det sterkeste, jeg kommer garantert til å bruke de igjen på eventuell neste reise

28 de noviembre de 2019

Hej Kirsten,
Kjempefint! :-)
Vi er glade for, at I har haft en god tur til Cuba og vil rejse med os en anden gang. Det er sådan noget, der gør os glade for vores arbejde her på kontoret.
Ha det godt indtil vi måske ses igen.
Claus

Vietnam - 15 dagers rundtur

Vi er så fornøyd med hele arrangementet. Fra ende til annen! Jobben som ble gjort i forkant var helt upåklagelig, og med stor grad av fleksibilitet. Vi har virkelig fått se et tverrsnitt av landet. Med alle kontrastene! Abolut Asia Travel gjorde en kjempejobb. Det var aldri tvil om noe som helst. Alle avtaler ble overholdt, -og gjerne med god margin. Med unntak av guiden i Hanoi, var alle fantatiske! Kunnskapsrik og imøtekommende/vennlige.

Skulle vi komme med noen forslag til endringer er det flg.:

1) Nattoget mellom Hanoi og Lao Cai var veldig støyende, og hadde svært mange stopp underveis. Umulig å sove. Et alternativ hadde vært å benytte buss, som på ny motorvei brukte 6 timer.

2) Det holder med et puppet show. De to vi så var i praksis identiske.

3) Programmet er nokså tett og med mange inntrykk. Vi fikk en ikke tiltenkt fridag i Hoi An grunnet kansellering av turen til Cham Island (dårlig vær). Den var kjærkommen! Kan hende det er fornuftig å legge inn 3 dager til egen disposisjon, så man får summet seg litt og latt inntrykkene synke.

Men alt i alt, en helt strålende ferie! Vi kan trygt anbefale Svane Reiser til alle som spør!

26 de noviembre de 2019

Hej Kjersti,
Ett forsinket takk for din fine anbefaling af Svane Reiser. Det glæder os, at I havde en go tur til Vietnam :-).
Vi håber at se dere igen på en ny reise i fremtiden.
Beste hilsner
Claus fra Svane Reiser

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har hatt en fantastisk ferie på Cuba…

Vi har hatt en fantastisk ferie på Cuba med et vel tilrettelagt reiseopplegg fra Svane Reiser. Alt fungerte som det skulle, bussene var presise og komfortable. VI ble vel tatt i mot på overnattingsstedene, alt var rent og ryddig med standard som forventet. I Centifuegos hadde de lokale problemer med å finne adressen, men det løste seg da vi spurte oss frem.

Vi satt pris på at Svane Reiser klarte å booke om VIP ankomst og utflukt i Havana pga forsinket flyreise.

19 de noviembre de 2019

Hej Knut,
Tak for din fine anmeldelse af din rejse til Cuba ned Svane Reiser. Det glæder os alle her på kontoret meget, at I havde en rigtigt fin tur :-)
Vi glæder os til at hjælpe jer med en rejse en anden gang.

Veldig fornøyd kunde.

God service, gode forslag til Cuba ferie men innput fra de reisende, bra lokal guide i Havanna, meget bra sjåfør selv om han kunne litt lite engelsk.
Fine overnattingsplasser men savnet Wifi oppkobling i Varadero.
Flott med lokal kontor i Havanna.

13 de noviembre de 2019

Hej Harald,
1000 tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot. Her på kontoret er vi rigtigt glade for, at I havde en go tur. Kom gerne tilbage en anden gang.
Vh
Claus D.

Skandinavias Cubaspesialist

Benyttet Svane Rejser for sykkeltur til Cuba. Det var ble en svært positiv opplevelse. Rask og effektiv service på mail. God informasjon i forkant. Alle transporter, overnattinger og turer på Cuba fungerte som planlagt. Anbefales

25 de octubre de 2019

Hei Tengs,
Tak for de flotte ord. Det glæder os.
Svane Reiser

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.