Svensk Bolagsförmedling Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ni är riktiga tjuvar , jag tipsa inte någon kommer till er …….. Ni har dåliga tjänster jag har köpt flera tjänster hos de. för början de sa kommer inget extra avgifter men nu de har skicka faktura 114... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fått hjälp att starta en enskild firma och sedan hjälp med att starta mitt aktiebolag. Det var många frågor och funderingar jag hade när jag startade då jag inte känner någon som har ett föret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Om du osäker på hur man skaffar ett företag men har dina idéer och drömmar så har Svenskbolagförmedling alla verktyg du behöver, de strävar uppfylla dina krav på att bygga tex din hemsida som du vill.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ja vad ska man säga ? jag har fått jätte mkt hjälp med min mail som har strulat lite gran, men det löste dom snabbt, dom har också gjort en hemsida så jag kan nå ut till mina blivande kunder.. s... Ver más

1. Servicio de administración de empresas

Escrito por la empresa

Svensk Bolagsförmedling Ekonomi AB verkar för att göra det enklare för Sveriges entreprenörer att starta, driva och utveckla sin verksamhet. Vår mission är att vara med som en naturlig partner genom hela bolagsresan och har därför samlat ihop vårt erbjudande med nödvändiga tjänster längst vägen.

Medio

TrustScore: 3 sobre 5

201 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej alla ni som vill starta eget…

Hej alla ni som vill starta eget företag då tycker vi på ivanas städ service östergötland att ni ska ta kontakt med
Svensk Bolagsförmedling dom är dom rätta som kan hjälpa er med allt som
Behövrs när det gäller att starta eget
Dom är bäst dom har hjälp oss gätte mycket jag vill säga att dom gör sitt jobb mycket bra jag vill tacka Oskar
Och nysret och uve bästa samanta för allt ta kontakt med dom ni blir inte besvikna tack så mycket för allt hjälp vi fick av er
Svensk Bolagsförmedling

14 de septiembre de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Ivana, tack för ditt omdöme! Är glad att du är nöjd med vår service. Skulle du ha några frågor eller funderingar under tiden så är det bara att kontakta oss. Tack.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bolagsverket har varit till stor hjälp…

Bolagsverket har varit till stor hjälp för hjälp gällande regristering och tips inför företagstips och regristering! Jag rekommenderar starkt att höra av sig till dom och fråga efter Oskar om ni vill ha en grym handledning. Han är tålmodig och hjälpt till i flertal frågor eller tips gällande företagande.

17 de octubre de 2023

Hej Antonio,

Tack så mycket för ditt omdömme, vi är inte Bolagsverket, utan vi är Svensk Bolagsföremedling och vi är vädligt stolta över att ha dig som kund hos oss.

Oskar hälsar och tackar så gott för dina fina ord. Om du behöver oss så vet du vart vi finns.

Vi önskar dig lycka med ditt företagande!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack Oskar och Svensk Bolagsförmedling!

Som en 17 åring kan det vara klurigt att starta företag, detta var något Oskar på Svensk Bolagsförmedling hjälpte mig med. Oskar har sedan dess varit väldigt tillmötesgående under denna process, men även under hela tiden vi haft kontakt.

När jag sedan blev 18 och ville öppna upp ett aktiebolag tillsammans med en annan person kom Oskar till hjälp även där, och gjorde processen enkelt och smidig. Oskar kom med tips och har fungerat väl som ett bollplank jag alltid kunnat vända mig till.

Jag rekommenderar Oskar och Svensk Bolagsförmedling starkt till alla, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet.

14 de septiembre de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Hugo, tack för ditt omdöme, glad att du är nöjd med oss och skulle du ha fler frågor är du mycket välkommen att kontakta oss. Tack på förhand!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hjälp med uppstart av enskild firma!

Blev av en vän rekommenderad Oskar på SBF. Väl mottagande från start med bra rådgivning och hjälp på vägen. Professionella, effektiva och schyssta helt enkelt. Big recommend.

15 de septiembre de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Max, tack för din feedback, glad att du är nöjd med den hjälpen du har fått och att allting har gått bra. Skulle du ha fler funderingar i framtiden är du varmt välkommen att kontakta oss.

Väldigt trevliga och professionella

Väldigt trevliga och professionella. Snabba och effektiva i sitt jobb vilket resulterade i en enkel och smärtfri bolagsregistrering.

21 de agosto de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Viktor, tack för ditt omdöme, glad att du är nöjd med oss och skulle du ha fler frågor är du mycket välkommen att kontakta oss. Tack på förhand!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, och mycket kompetent rådgivning!

Super service från Oskar Bladh och hans kollegor på Svensk Bolagsförmedling.

Förenklar processen att starta eget när kompetente folk hjälper!

Tack så mycket! Ser fram emot att fortsätta samarbetet!

19 de julio de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Henning, tack för ditt omdöme, glad att du är nöjd med Oskars och Svensk Bolagsförmedlings service, skulle du har fler frågor eller behöver hjälp med något i framtiden så är du välkommen att kontakta oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har fått hjälp att starta en enskild firma

Har fått hjälp att starta en enskild firma och sedan hjälp med att starta mitt aktiebolag. Det var många frågor och funderingar jag hade när jag startade då jag inte känner någon som har ett företag.

Hur många frågor jag än har så för jag alltid hjälp och det har gjort det så lätt för mig att starta och bedriva verksamhet

Kan start rekommendera Oskar Bladh om ni ska starta genom dem här då det e han som har hjälpt mig med ALLT

21 de julio de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Elliot, Tack för ditt omdöme! Glad att du är nöjd med vår service. Skulle du behöva mer hjälp i framtiden så hör av dig till oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rekommenderas starkt om man är okunnig👍

Jättenöjd med servicen och supporten , mycket bra på alla sätt som gör sitt absoluta bästa för att hjälpa 👍

Mycket bra för dig som vill starta upp ett företag då man speciellt inte vart så kunnig .

Rekommenderas absolut för den som vill och kan men behöver de där lilla extra , fick mitt aktiebolag klart idag utan bostadsförmedlingen hade jag haft de svårare , men nu när man lärt sig så är det toppen !

Stort tack till Samantha, beatriz och Nisvet grymma ;)

Glad sommar allihopa

20 de julio de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Roy, Tack för ditt omdöme! Glad att du är nöjd med vår service. Skulle du behöva mer hjälp i framtiden så hör av dig till oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nisvet,Som fixa min hemsida och all…

Nisvet,Som fixa min hemsida och all hjälp jag behövde! Väldigt kunnig kille och en utav dom bästa 🌟

7 de julio de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Anas! Tack för ditt omdöme! Skulle du behöva mer hjälp i framtiden så hör av dig till oss.

Big thanks to Oskar!!

Big thanks to Oskar!!
With answering all my questions and clearing doubts to helping me filling up forms and getting registered it all went pretty smooth and quick. Thanks Svensk Bolagsförmedling for quick response and all the information provided.
Will surely recommend to any one who is new here!!

28 de junio de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hi Tajinder! Thank you for your review! Should you need more help in the future, please contact us.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Känner mig nöjd och tacksam för…

Känner mig nöjd och tacksam för förenklingen av hela processen med att öppna eget, gedigen service support och även juridiska råd. Rekommenderar starkt!

13 de junio de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Samuel! Tack för ditt omdöme! Skulle du behöva mer hjälp i framtiden så hör av dig till oss.

Bra kundsupport

Bra kundsupport! Dem är snabba och villiga att snabbt och enkelt lösa ditt problem!

5 de junio de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Arber! Tack för ditt omdöme! Skulle du behöva mer hjälp i framtiden så hör av dig till oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

utan tvekan ett ställe du kan känna dig trygg!

Att skapa en hemsida och en företagsmail så har detta företag varit till stor hjälp, väldigt bra återkoppling på både mail och telefon. Dem är väldigt enkla att arbeta med. Dem kan snygga designer och möjlighet till att göra specialanpassad hemsida enligt ditt önskemål. Dem vet sitt arbetes område 100%. Två stora tummar upp! 5 stjärnor utan tvekan!

2 de junio de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Mohammed! Tack för ditt omdöme! Glad att höra att du är nöjd med våra tjänster. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best support for new entrepreneurs

Imagine you just graduated with a Master´s degree and hold a great idea but are lost in the jungle of opportunity and you find a hut, hot food and some shade. This has been my experience with Svensk Bolagsförmedling. I reached out to them at a critical point in registering my board game company and finding support and they did all the paperwork for me and guided me at every step. This has been such a huge support and now my company is registered and I am on my way to launch my board game soon! Kudus you guys and keep up the support for so many entrepreneurs like myself. Will recommend you always!

21 de mayo de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hello! Thank you for your review! Glad to hear you are satisfied with our services. Don't hesitate to contact us if you have any questions!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blir så j…la förbannad

Blir så jä…la förbannad!
Tog hjälp av detta företag när jag skulle starta eget, allt gick bra i början men när de kom en faktura till på 499kr så sa jag ifrån, då skulle dom avsluta tjänsten ”bolagssupport” och jag skulle inte behöva betala, sen kom de ett betalkrav i början på april, jag mailade och ifrågasatte men fick inget svar, nu i början på maj så drogs de 499kr från mitt konto!! Å jag har INTE godkänt nått autogiro! Speciellt inte på en tjänst jag inte ska ha!
Detta kommer polisanmälas,,

Jä…la bluff

8 de mayo de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Andre, tack för ditt omdöme och beklagar det missförstånd som har skett, jag ser här att du var i telefon med vår kundtjänst som assisterade dig vidare i ärendet och kom fram till en lösning, jag ser även att du tidigare har blivit besvarad kring detta ärende, skulle det vara några fler funderingar är du mycket välkommen att kontakta vår kundtjänst så klargör vi självklart detta för dig. Tack.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service via telefonen med support…

Bra service via telefonen med support och stöd.

25 de abril de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej! Tack så jätte mycket för ditt omdöme, glad att höra att du är nöjd med vår service, du är mycket välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar, ha det så bra så länge!

Fantastisk

Fantastisk
Rekommenderar absolut

17 de abril de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Despoina! Tack så jätte mycket för ditt omdöme, glad att höra att du är nöjd med vår service, du är mycket välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar, ha det så bra så länge!

Mycket bra service

5 de abril de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Joel, tack för ditt omdöme , glad att du är nöjd! Det är bara att kontakta oss om du behöver hjälp med något, ha det så fint så länge!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har vänt mig hit 3 ggr och det har…

Jag har vänt mig hit 3 ggr och det har varit lyckat! Tack för ert professionella och trevliga bemötande.

31 de marzo de 2023

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling

Hej Geremias, Tack för ditt omdöme och glad att du är nöjd, tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med något.

8 consejos para escribir buenas reseñas.