Ni är riktiga tjuvar , jag tipsa inte någon kommer till er …….. Ni har dåliga tjänster jag har köpt flera tjänster hos de. för början de sa kommer inget extra avgifter men nu de har skicka faktura 114... Ver más
Har fått hjälp att starta en enskild firma och sedan hjälp med att starta mitt aktiebolag. Det var många frågor och funderingar jag hade när jag startade då jag inte känner någon som har ett föret... Ver más
La empresa ha respondido
Om du osäker på hur man skaffar ett företag men har dina idéer och drömmar så har Svenskbolagförmedling alla verktyg du behöver, de strävar uppfylla dina krav på att bygga tex din hemsida som du vill.... Ver más
La empresa ha respondido
Ja vad ska man säga ? jag har fått jätte mkt hjälp med min mail som har strulat lite gran, men det löste dom snabbt, dom har också gjort en hemsida så jag kan nå ut till mina blivande kunder.. s... Ver más
Escrito por la empresa
Svensk Bolagsförmedling Ekonomi AB verkar för att göra det enklare för Sveriges entreprenörer att starta, driva och utveckla sin verksamhet. Vår mission är att vara med som en naturlig partner genom hela bolagsresan och har därför samlat ihop vårt erbjudande med nödvändiga tjänster längst vägen.
Pramvägen 6, 178 30 Ekerö, STOCKHOLM, Suecia
- 08-12350329
- support@svenskbolagsformedling.se
- www.svenskbolagsformedling.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Varning! Läs texten nedan
Falsk reklam: att de hjälper dig att starta enskild firma med endast 900kr men de lyckas på något sätt debitera dig 3500kr för att bara sätta ihop ett fåtal dokument. Jag lovar..
Gör dig själv en tjänst och starta ditt eget företag genom skatteverkets sida, en halvtimme är allt som krävs.

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Pissföretag mannan jag tala me kunde…
Kasst företag borde gå i konkurs mannan jag tala me kunde inte svenska hörde inte ett ord av vad han sa. Nu har jag betalat 2300 för något jag inte en vet vad de är! Detta ska upp i rätten i och med att jag inte skrivit på något avtal och kommer dessutom inte att göra det, ringde 40 minuter efter första samtalet och vad dom ta bort mig helt och hållet. Killen jag talade med skulle sjävklart lösa de men Nepp då fick jag Mail om avtal! Sämsta företaget. Bank och polis är nu inblandad!

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Tack för hjälpen Nisvet bra bemötande…
Tack för hjälpen Nisvet bra bemötande och hjälp.

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Det var jätte lätt med er att starta…
Det var jätte lätt med er att starta mitt företag. Tusen tack.
Jag är så nöjd

Vilket ur uselt bolag
Passa er för detta företag. . Skulle betala för tjänsten men kortet nekades ändå har pengar dragits 2 ggr. Får ej tillbaka pengarna. Så passa er för dessa lurendrejare. Anmäl er inte hit. Dom tar bara era pengar

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Bästa, bästa, bästa supporten!!!
Bästa, bästa, bästa supporten!!! Nisvet är tålmodig och svarar alltid tydligt och klart på alla mina förvirrade frågor. Han ger superbra tips på hur man arbetar för att generera fler kunder. Under denna första vecka jag samarbetat med Nisvet har mina kundbokningar nästintill fördubblats och jag är bara i startgropen av ett fantastiskt samarbete med honom.. 5 stjärnor av 5 möjliga..

Tacksam kund
Är så glad att jag anlitade Svensk Bolagsförmedling. De har från första stund hjälpt mig med allt ifrån registrering, dokument och nu med hemsida och logo....Är väldigt tacksam för deras engagemang,vänlighet,kunnighet och snabbhet. Varenda en jag har varit i kontakt med har gett mig ett vänligt och kunnigt bemötande. Nisvet som gjort min logo gjorde det med engagemang och gjorde det i samråd med mig...Hemsidan arbetar han med just nu och jag har fullt förtroende att det blir både proffsigt och lättförstått. Att få både hjälp och support inom detta är för mig guld värt.

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Mycket bra service TOPPEN!
Väldigt och mycket bra service utveckling av min hemsida Tolk&folk
Nisvet samarbetade med mig med olika förslag jag hade och Nisvet hade en hel del själv att visa TOPPEN!så jag är super nöjd med min hemsida Tack Nisvet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Även om du tackar nej till deras…
Även om du tackar nej till deras skiterbjudande så drar som pengar från kortet . Ni kan dra åt skogen

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Jag fick mer hjälp än vad jag behöver…
Jag fick mer hjälp än vad jag behöver med webbutiken, tack Nisvet
Nisvet är toppenkille 10/10 hjälper dig…
Nisvet är toppenkille 10/10 hjälper dig då du själv vill ge upp.

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Väldigt nöjd med allting och fick min…
Väldigt nöjd med allting och fick min aktiebolag startad även facebook, instagram och google skötte dem åt mig. Tack för allt och ville tacka mest Nisvet för härlig kundrelation och toppen service!

Rekommenderar varmt!
Rekommenderar varmt! Nisvet har varit väldigt hjälpsam. Han har alltid varit tillgänglig och resultatet och designen av webbsidan blev väldigt bra. Bra personligt bemötande.

Fruktansvärt företag
Fruktansvärt företag. Norsk man ringer upp. Talar snabbt och otydligt. Helt plötsligt har du ingått ett muntligt avtal. Vill häva köpet men går inte.
Gå via ARN så släpper dom det! De vill hellre ha alla pengar du kan få än nöjda kunder verkar det som.
Även efter att de avslutat mitt ärende ringer de och ska påminna om obetalade fakturor som de själva makulerat!

Trevlig person och hjälpsam
Trevlig person och hjälpsam. Fick mycket löst med mitt företag. Snabba på att ändra uppgifter osv när det behövs.
Rekommenderar

Tusen tack Nisvet för hjälpen
Tusen tack Nisvet för hjälpen , jag kan starkt rekommendera dig, och tack för ditt tålamod/Daut

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Tack Nisvet för en bra service!