Ni är riktiga tjuvar , jag tipsa inte någon kommer till er …….. Ni har dåliga tjänster jag har köpt flera tjänster hos de. för början de sa kommer inget extra avgifter men nu de har skicka faktura 114... Ver más
Har fått hjälp att starta en enskild firma och sedan hjälp med att starta mitt aktiebolag. Det var många frågor och funderingar jag hade när jag startade då jag inte känner någon som har ett föret... Ver más
La empresa ha respondido
Om du osäker på hur man skaffar ett företag men har dina idéer och drömmar så har Svenskbolagförmedling alla verktyg du behöver, de strävar uppfylla dina krav på att bygga tex din hemsida som du vill.... Ver más
La empresa ha respondido
Ja vad ska man säga ? jag har fått jätte mkt hjälp med min mail som har strulat lite gran, men det löste dom snabbt, dom har också gjort en hemsida så jag kan nå ut till mina blivande kunder.. s... Ver más
Escrito por la empresa
Svensk Bolagsförmedling Ekonomi AB verkar för att göra det enklare för Sveriges entreprenörer att starta, driva och utveckla sin verksamhet. Vår mission är att vara med som en naturlig partner genom hela bolagsresan och har därför samlat ihop vårt erbjudande med nödvändiga tjänster längst vägen.
Pramvägen 6, 178 30 Ekerö, STOCKHOLM, Suecia
- 08-12350329
- support@svenskbolagsformedling.se
- www.svenskbolagsformedling.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Tusen tack Nisvet S
Tusen tack Nisvet S för den extremt snabba servisen och hjälp med min email. ha en toppen dag.

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Tack Nisvat med alla hjälp med hemsida…
Tack Nisvat med alla hjälp med hemsida och fb,instgram jag är jättenöjd med eran hjälp.Bra service.
Bra att prata med.
Mariams Beauty Center.

Nisvet är jätteduktig
Nisvet är jätteduktig, hjälpsam och trevligt bemötande alltid.
Får hjälpen så fort man kontaktar honom.
Tar sig alltid tiden för att förklara saker och ting för kunden.
Helt enkelt löser allting när problemen dyker upp!
Kan varmt rekommendera honom!

Bluff håll er borta
Som alla andra säger. Bluff rakt igenom! Och den snabbtalande norrmannen som mumlar är deras sätt att sälja in dig på mer sk1t och binder dig på ett muntligt avtal när du inte har förstått dig ett sk1t på vad den snabbtalande och mumlade norrmannen har sagt. Och de fortsätter dra pengar från ditt konto trots man har sagt upp avtalet

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Tack för all hjälp Nisvet med hemsida…
Tack för all hjälp Nisvet med hemsida och mail // Tomas
Ts säkerhetsutbildningar i Värmland

warning..
warning... riktigt bluff företag, dem försöka ta din kreditkortnummer. Håll dig bort från dem!!!!!!!!

Serviceinriktade och professionella
Väldigt hjälpsamma och trevliga samt professionella men hade uppskattat mer konkreta svar, annars väldigt bra service. Tack!

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Jättenöjd med den hjälpen jag får
Jättenöjd med den hjälpen jag får. I mitt huvud är det kaos, men de hjälper mig att reda ut det. Otroligt tacksam

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Jättebra jag är nöjd med eran hjälpa…
Jättebra jag är nöjd med eran hjälpa tack

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Jag vill bara varna för den…
Jag vill bara varna för den snabbtalande norrman som fler omnämner, jag backade och avslutade samtalet och insåg sen att de försökte sälja på mer än jag bett om och sa nej i tid men lätt att man tror att det är nödvändigt och säger ja så be om att få bli tillbaka-kopplad till handläggaren och fråga vad det handlar om.

Toppen service
Toppen service! Fick hjälp med det jag behövde

Jätte nöjd
Jätte nöjd!
Fick allt hjälp jag behövde. Bra bemötande!

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
dem är bäst och professionella,svarar…
dem är bäst och professionella,svarar alltid när du behöver dem och dem jobbar hårt tills man är nöjd med deras tjänster

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Tack för fin bemötande :)

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Jag har blivit mycket trevligt bemött…
Jag har blivit mycket trevligt bemött fått hjälp med allt och fått mycket bra råd och fått en bra känsla samt känt en fin kemi under samtalen 👍… tack för mig

Nisvet är fantastisk
Nisvet är fantastisk
han hjälpte mig med min hemsida som blev perfekt. hjälp mig även flera gånger med min mejl. väldigt trevlig och pratglad kille.

dåligt
jag ville ha hjälp med att söka F-Skattsedel, jag ville att det skulle gå snabbt och enkelt och ville inte ha några mer tjänster, men ändå kopplas jag vidare till nån norsk som pratar fort och otydligt så man inte hör vad dom säger sen lurar dom in en i ett muntligt avtal, hipps vipps så dras 10 000 från kortet och jag har köpt massa saker jag inte vill ha. När jag ser det så jag ringer upp och säger att jag ångrar köpet och dom hävdar att det inte går

Respuesta de Svensk Bolagsförmedling
Nisvet ringde för att presentera sig…
Nisvet ringde för att presentera sig eftersom han ska göra hemsidan och vips så erbjöd han sig att hjälpa mig med olika inloggningar och installationer som jag inte hade förstått mig på ännu. Jag ser framemot vidare arbete med Nisvet, all min nervositet var som bortblåst efter ett samtal med honom. Är 100 % säker på att han kommer göra en grym hemsida åt mig.