Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Var til frokost sammen med familien , frokosten var ok Men da vi skulle have kaffe og kage , spurgte vi om , laktose fri kage til undertegnede , der ville gå en time inden de havde noget 🙈🙈men g... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ingen tvivl om det er et fantastisk sted og godt besat. Derfor er der ingen grund til at gå ned på kvalitet i frokostretter. Vi var fire afsted. De marinerede sild var sidste år arrangeret som e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk frokostoplevelse på Svinkløv Badehotel – service i top og mad i særklasse Vi besøgte Svinkløv Badehotel uden forudbestilling til frokost og blev mødt af det sødeste personale. Betjen... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blev mødt med at vi ikke kunne få det dobbeltværelse vi havde booket da en dårlig gående dame skulle have det. Fik i stedet tilbudt en et-værelse med opredning, hvor vi ikke kunne gå rundt i værels... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante
  2. Hotel

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen i yderste klitrække - Mindre end 200 m fra Vesterhavet - i bunden af Jammerbugten - ligger Svinkløv Badehotel. Et levende minde fra den tid, da det blev moderne at holde sommerferie ved Vesterhavet. Badehotellet står som dengang,

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,5

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

5 ⭐️ oplevelse

5 ⭐️ oplevelse.
Flotte omgivelser, fantastisk mad og dejligt personale.
Service og ophold på højeste niveau.

14 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg stod på ventelisten og fik besked…

Jeg stod på ventelisten og fik besked om at der var et ledigt værelse som matchede vores ønsker. Vi aftalte at jeg skulle bekræfte endeligt næste formiddag når hotellets reception åbnede. Fra morgenstunden forsøgte jeg uden held at finde hotellets mailadresse og ringede derfor til hotellet kl. 11.00 hvor de åbnede deres telefon. Da jeg ringede, fik jeg besked om at der var travlhed, men at jeg kunne lægge besked hvilket jeg gjorde. Om eftermiddagen blev jeg ringet op af en forvirret medarbejder der beklagede at værelses var booket til anden side og hun i øvrigt ikke havde hørt noget om vores aftale. Min hustru og jeg er selvsagt skuffet og mener ikke at hotellet lever op til den service man kan forventer af "Danmarks bedste badehotel"

10 de julio de 2024

Smukt klassisk badehotel

Smukt klassisk badehotel, med fin spisesal, som overordnet set passer i stilen bortset fra de gullige kunststofgardiner og den lidt specielle samtidskunst på væggene, som lidt ødelægger indtrykket af at være på badehotel (man kunne med fordel bytte dem ud med de akvarelmalerier som hænger på toiletterne). Ligeledes var det ærgerligt (omend forståeligt) at man fornemmer, at der ikke har været budget til at holde badehotelstilen på toiletterne, hvor messingarmatur og -lampe i samme stil som dørhåndtagene, ville have fungeret langt bedre end de moderne med chromoverflade. Et mere klassisk gulv havde også gjort underværker. Men man kan nyde en fantastisk udsigt og drømme sig væk for en stund.

Servicen var fortrinlig, høflig og hurtig. Kaffen og valnøddelagkagen var god, men kringlen var tør og brændt, og det var lidt skuffende at man ikke kunne købe et stykke klassisk dansk lagkage, som vi ellers forventede af sådan et sted. Den varme chokolade smagte dejligt af chokolade, men den manglede en smule af bitterhed, som kunne give en balance til det søde. Bollerne med en hård salt ost var helt fantastiske og kan varmt anbefales! Alt i alt en helt fin oplevelse, men med en del mangler.

24 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt fantastisk oplevelse at besøge…

En helt fantastisk oplevelse at besøge Svinkløv Badehotel.
Personalet er så hjælpsomme og yderst venlige.
Jeg fik den bedste mad i restauranten og sikken en udsigt!
Her finder du sjæle ro og fred.
Mine bedste anbefalinger.

21 de junio de 2024

Vidunderligt ophold

Vidunderligt ophold, med uovertrufne madoplevelser. Utrolig god og varm betjening af kompetente medarbejder..Det er ikke sidste gang vi besøger Svinkløv Badehotel.
Tak!

16 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffet over aftensmaden hos jer

Så skuffet over aftensmaden hos jer
Oksekød/ungkvæg fra lokal området smagte intet af.
Soucen var uden smag. Kun da jeg knasede et peberkorn fik jeg en oplevelse i min mund. Halvrå kartofler og ligeså med de serverede grøntsager.
Jeg var så skuffet. Vi var 3 som sad med en virkelig skuffelse og intet sagde. Vi skulle have råbt op og sendt det tilbage, men vores +80 alder holdt os nok tilbage. Vi kommer aldrig tilbage så Øv og dobbelt øv - ingen oplevelse ud over øv

6 de junio de 2024

Æv for en afslutning

Vi har netop været på den årlige tur til Svinkløv Badehotel.
Denne gang desværre med oplevelser, som gør, at det er tak for denne gang.
5 gange blev det til
Den primære årsag er “cirkusset” med værelserne. Hovedet på sømmet er, at da vi gerne vil booke værelse til samme periode næste år, er der ingen ledige værelser. Det skyldes, at de gæster, som havde Kristi Himmelfartsdagene i år, har fået fortrinsret til ugen med Kristi Himmelfartsdag i 2025, selvom det er i en helt anden ugenummer. Tidligere år er vi blevet fortalt, at det var et bestemt ugenummer, man havde fortrinsret til. Det virker helt urimeligt.
Vi blev ihvertfald skuffet.
Langt det meste på hotellet er stadig rigtig godt, omend aftenmenuen har har fået et lille nøk ned i kvalitet/visuelt udtryk - efter min vurdering. Morgenmaden er stadig super og omgivelserne fantastiske.
Vi vil nu lede efter et alternativ til Svinkløv Badehotel.

2 de junio de 2024

En dejlig oplevelse

En dejlig oplevelse. Vi var heldige at få et værelse med kort varsel, og nød et fantastisk ophold. I receptionen giver elskelige Birgitte en varm og personlig modtagelse, så man føler at vi har kendt hinanden længe. I restauranten er der lutter søde, glade, venlige tjenere, og generelt var stemningen under vort ophold - også blandt gæsterne - varm og imødekommende. Restauranten serverer fremragende, innovativ og velsmagende mad uden Michelin krukkeriet. Hotellet er genopbygget med stor respekt for den gamle bygning, og samtidig er interiøret pietetsfuldt moderniseret med mange fine detaljer. Vi var her for første gang, og vi kommer igen næste år.

20 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været en fantastisk oplevelse…

Det har været en fantastisk oplevelse at være på Svinkløv. Man bliver mødt med et smil og føler velkommen. Maden og beliggenhed fåes ikke bedre. Hotellet er smagfuldt indrettet med en flot og hyggelig indretning. Tak til Louise, Kenneth og hele det dygtige team.
Vi kommer igen til næste år😉

7 de septiembre de 2023

Giv os Lise tilbage

Louise & Kenneth gør sig uden tvivl umage for at drive Svinkløv Badehotel, men der mangler i den grad Lise Emborgs dygtige, erfarne og venlige hånd.

Vibeke i receptionen er lettere arrogant, og har gang i flere ting på en gang, men god til penge i kassen !

Ingen betvivler Kenneths faglige dygtighed, og maden er i og for sig i orden, bortset fra man nu må tilkøbe sig kartofler til hovedretten..

Der mangler mindst én voksen fra kl. 16-23, der ved noget om noget.

Vinen er alt alt for dyr, og vin-menu må frarådes, da den samlet set giver dig ét godt glas.. rent tyveri.
Et dumt sted at spare.

Området, Vesterhavet, og hotellet er bare så imponerende skønt, men selve driften af badehotellet er noget under middel, og står slet ikke mål med prisen på 2.600 kr i 2024.

27 de agosto de 2023

Fantastisk oplevelse ❤️

Jeg bookede bord på Svinkløv badehotel med kort varsel og fik den bedst mad og vin oplevelse længe. Alt var perfekt, personalet var skønne og der var den skønneste stemning.
Næste gang vil jeg være i god tid og bestille et værelse. 😁

10 de agosto de 2023

En ekstra ordinær oplevelse

Frokost på Svinkløv
Badehotel var en ekstraordinær oplevelse. Dejlig mad og søde piger i betjeningen. Vi startede med østers og derefter den måske bedste fiskesuppe, sluttede af med kaffe og lagkage (røgtet taler sandt, at den skal man ikke gå glip af).
Kommer helt sikket igen.

26 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svinkløv står ikke ved deres fejl...

Det er en længere historie men ganske kort, så booker vi 2 værelser i 2022 (til juni 2023) og modtager en ordrebekræftelse på mail med en samlet pris for begge værelser. Få uger inden vores ophold i 2023 bliver vi telefonisk kontaktet af hotellet som tilbyder at ændre det ene værelse fra enkeltværelse m. opredning til dobbeltværelse (mod en merpris). Vi siger ja tak og får en ordrebekræftelse hvor den samlede pris er over dobbelt så høj. Det viser sig, at Svinkløv har lavet en fejl på den første ordrebekræftelse fra 2022 og efter en del korrespondance frem og tilbage, kan vi iflg. hotellet vælge at acceptere den nye bekræftelse med den langt højere pris, eller annullere opholdet.
Dette er iflg. reglerne ikke lovligt og de skal fastholde deres bekræftelse og skriftlige aftale. Vi valgte at annullere da vi ikke havde lyst til at komme et sted hvor man ikke kan stå ved sine fejl og holde sig til reglerne og de aftaler man laver med sine gæster. Det er uprofessionelt og arrogant, og vi forstår ikke hvorfor de ikke ønsker at være mere opmærksomme på at give en god service til deres kunder.

4 de junio de 2023

Dyrt hotel med A- og B-gæster

Min kæreste og jeg havde gennem flere år forsøgt at booke et ophold, men kunne aldrig komme igennem på telefonen. Langt om længe kom jeg igennem på en mailadresse.

Vi havde set meget frem til opholdet ved Vesterhavet. Vi havde høje forventninger, fordi da der nok var noget om hypen og den tilsyneladende konstante fulde booking.

Vi ankom og fik frokost. Lækker mad, men lidt arrogant betjening og vi måtte flere gange sidde længe og vente. Vi overhørte andre (stam)gæster tale om “deres” borde og “her sidder vi altid”.

Da vi fik vores værelse, blev vi skuffede. Værelset var meget lille og vi følte, at vi nærmest skulle sove ude på gangen. Der var ikke noget lækkert i værelset, som mest af alt havde udsigt ind i en klit og ikke til skoven, som der stod. Der var ikke lænestole, man kunne slappe af i og badeværelset var noget skrabet. Vi havde til prisen forventet noget mere luksuriøst og ikke mindst større. Værelset var meget! lydt og man kunne høre alt ude fra gangen. Også naboværelsets børn, der igennem næsten en time låste hinanden ude fra værelset og stod og råbte ude i gangen. Sikkert stamgæster, siden personalet ikke greb ind.

Eftermiddagen gik med at gå en lang skøn tur. Omgivelserne er skønne.

Om aftenen skulle vi spise middag i restauranten. Tjenerne var unge piger, der ikke virkede særlig erfarne udi tjenerrollen eller beskrivelsen af mad og vin. Vinen blev ikke hældt rundhåndet op og en af vores sidebestillinger blev glemt - uden nogen form for undskyldende gestus. Maden var lækker, og det samme var vinmenuen, men det var dyrt ift. andre steder, vi har været.

Det blev tydeligt, at der blev kræset mere for nogle gæster end andre. Igen oplevede vi som til frokosten ikke den store opmærksomhed - vi var jo også førstegangsgæster.

En stamgæst-familie gik som den naturligste ting i verden ind i spisesalen med deres hund, som skulle deltage i middagen. Dette overraskede os meget, da dette var helt ok med personalet, som endda senere på aftenen stod rundt om hunden med familien og fodrede den med pølse…. Heldigt at vi ikke var allergiske overfor hunde. Det samme skete igen til
morgenmaden.

Efter maden var der kaffe og “kage” i en anden stue. Kage var nok en overdrivelse, men en slags minismåkage var der da.

Vi sov i øvrigt godt i sengen, der havde gode madrasser og gode dyner/puder. Der manglende en føntørrer på værelset og drikkeglas, men dem hentede vi.

Nu har vi prøvet Svinkløv badehotel og lader stamgæsterne om at vende tilbage.

5 de mayo de 2023

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse. Hotellet er gennemført i dejlige omgivelser og med det absolut bedste personale. Alt fungere fra du kommer og til du rejser igen. Stor stor oplevelse i restauranten, der fremtryller det absolut bedste mad til rimelig pris. Hotellet får top anbefalinger herfra. Tak for en super oplevelse.

21 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gourmet, service og omgivelser i topklasse

Min svigermor havde inviteret på 3 retters menu og efterfølgende kaffe med kage til et mindre selskab på 19 personer. Det blev en oplevelse ud over det sædvanlige.
Omgivelserne tog sig særdeles smukt ud på køreturen fra slette strand ad den snoede vej og ud til vandet. Ankommet til badehotellet bliver vi budt indenfor i de smukke lokaler og nyder en aperitif inden maden. Menuen består af hummer til forret, dernæst søtunge til hovedret og en slags citron-symfoni til dessert - selvfølgelig lavet af lokale råvarer. Efter desserten aftalte vi med personalet at vi gik en tur omkring hotellet inden vi fik serveret kaffe og valdnødde-lagkage. En lækker kage som satte et perfekt punktum for en absolut dejlig dag.
Fortsæt endelig med det I er så gode til, for vi regner bestemt med at komme igen.

18 de septiembre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.