For os er det altid en fornøjelse at gæste Svogerslev Kro både i privat- og firmaregi. Seneste besøg var i torsdags, d. 25. juni, hvor vi sad udenfor på den ene af kroens hyggelige terrasser. Vi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Svogerslev Kro har en indledende beskrivelse med de rigtige ord og billeder, men realiteten er i dag en helt anden. Det konstaterede vi den 18. juli 2026. Vi bestilte "A la carte" Vi bestilte f... Ver más
Har aldrig fået så dårligt og ig smagsløst mad. Alt var nøje afmålt, 3 små kylling, 3 små kartofler samt en kedelig salat. kartoflerne var det bedste ved retten, som jeg vil kalde “tøm køleskabet”.... Ver más
Det var tredje gang vi besøgte Svogerslev kro efter genåbningen. Mad og betjening er blevet bedre og bedre for hver gang. Søndag 2. oktober 2022 prøvede vi kroens forslag; diverse snacks og 4 forskel... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Svogerslev Kro, Roskilde
Información de contacto
Svogerslev Hovedgade 45, 4000, Roskilde, Dinamarca
- www.svogerslevkro.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk 3 retters middag.
Fantastisk 3 retters middag.
Vi fejrede min kærestes 30 års fødselsdag på min yndlings kro på en onsdag aften.
Rammerne er idylliske og super hyggelige og maden var en udsøgt oplevelse i smag og kvalitet.
Alt sammen serveret og præsenteret af de dygtige og imødekommende tjenere, som tydeligt er stolte af at arbejde på Svogerslev Kro.
Vi ses helt sikkert igen.
Fødselsdagsarrangement for 17 personer
Fødselsdagsarrangement for 17 personer. Mødte op 15.1. for at aftale det endelige arrangement. Fik at vide at kroen ville byde på en kop kaffe, mens vi aftalte nærmere om arrangementet. Vi kom lidt før og bestilte 2 stykker smørrebrød.
Da vi herefter skulle lave endelig aftale om arrangementet, spurgte servitricen, om hun måtte byde på en kop kaffe, og om vi lille have lidt sødt til kaffen. Vi takkede jatak.
Havde på forhånd fået tilsendt 3 forskellige "festpakker" og havde valgt de ene, men mens vi spiste vores smørrebrød, så vi, at der hang et skilt med et bedre tilbud, end det vi havde fået tilsendt. Det ville vi gerne høre nærmere om, men fik det svar, at det kunne vi ikke få, da det kun var for folk i restauranten.
Vi bestilte så det oprindelige tilbud, hvor der var en tillægspris for hovedretten på 35 kr/ kuvert og ligeledes ekstrabetaling på 65 kr/kuvert, hvis vi ville have noget sødt til kaffen.
Da vi gerne ville give vores gæster den bedste behandling, tilkøbte vi de 2 ekstra tilkøb.
Vi betalte regningen for vores smørrebrød og kunne konstatere, at både kaffe og den ultralille kage, var skrevet på regningen - kr. 210,-
Jeg påtalte, at vi var blevet lovet kaffe i forbindelse med indgåelse af aftalen, og var derfor forundret over, at det var påført regningen. Hende vi talte med overhørte mig fuldstændig, og selv om jeg gentog forundringen hele 2 gange, overhørte hun mig fuldstændig. Efterfølgende da vi forlod kroen, kom en anden servitrice og stak mig 90 kr i hånden - det var for kaffen, sagde hun. Yderst mærkværdig fremgangsmåde.
Velkomstdrink var Aperol Spitz - den var så tynd, at den primært smagte af vand.
Forret, hovedret og dessert var ok velsmagende, men specielt desserten var utrolig kedelig anrettet - ligesom en kedelig bolle på en stor tallerken - that´s it. "Baked Alaska".
Til hovedretten var der en stængel af forårsløg, som var så sej, at den ikke kunne skæres over.
Noget "sødt" til kaffen var nogle små kedelige bløde småkager og et stykke afmålt chokolade på person. Det målte ca.halvanden gange 3 cm - og der var kun 1 stykke pr person for 65 kr - så var det vist også betalt.
Der var vin ad libitum til maden, og vi måtte selv bede om at få fyldt op i glassene, da flere af gæsterne sad med tomme glas.
Ligeledes måtte vi selv bede om ekstra kaffe, da kanderne hurtigt var tømte.
Samtidig var en af gæsterne ved at blive låst inde på toilettet, da låsen var i stykker, og lokalet var i en ussel stand. Det var toilettet på loftet over "pejsestuen".
Kvalitet, service og betjening svarer på ingen måde til prisen, som må siges at være i den høje ende!
Var desværre noget skuffet over arrangementet, da man gerne vil have en god fornemmelse og føle sig tilfreds efter sådan et arrangement.
Har skrevet en evaluerende mail til kroen med alle punkter, som de - hvis de havde lyst - kunne bruge til at forbedre deres service. Den har de desværre ikke svaret på.
Vi kommer ikke til at benytte kroen en anden gang - hverken til et stykke smørrebrød eller et større arrangement.
Brunch ved bordene
Personalet venlige og flittige. Den mad der blev serveret smagte godt. Men en del af den aftalte mad kom ikke og noget andet der ikke var aftalt blev serveret. Der kom for lidt ind i forhold til det antal vi sad ved bordene. Og i en meget rodte rækkefølge.
Formfuldendt frokost til 7 til 6⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Formfuldendt frokost til 7 til 6⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Alle var yderst tilfredse med det lækre smørrebrød og det gode øl og serveringen var ekstraordinær god med børnetække.
Tak for oplevelsen🌹🌹🌹
Violas familie.
Vi var et selskab
Vi var et selskab der d. 24. januar skulle fejre en 93 års fødselsdag. Forretten - en hummersuppe var ganske udmærket. Hovedretten, for nogle deltagere, var såkaldt "krogmodnet" ribeye med bearnaise og pommes frites. Kødet var absolut ikke krogmodnet, men derimod så hårdt og fuldt med sener at det var helt umuligt at spise mere 1/4 del af bøffen. Pommes frites der fulgte med, havde fået alt for meget og var tørre som pap. Bearnaisen smagte som noget der hevet op af en stor spand leveret af K-salat. Nogle havde bestilt stegt pigvar med linser. Fisken var ca. på størrelse med et stort frimærke og det hele var skjult bag et tykt lag af linser. Betjeningen var ganske fin, venlig og høflig men måltidet var tarveligt og dårligt tilberedt. Ingen i selskabet spiste op. Havde ellers været der i foråret og spiste ribeye 2024 hvor alt var rigtigt godt - (hvilket faktisk var årsagen til at bestille bord igen), men denne gang var måltidet alt for ringe og alt for dyrt ift. kvaliteten. Gad vist om personalet/kokken og indkøber er blevet udskiftet i løbet af 2024? Kommer der ihvertfald ikke igen, og kan ikke anbefale at spise der.
Dyrt og dårligt med lidt pålæg
Meget tykke stykker brød som smuldrede,
når du skar i det.
Lille fiskefilet med et tykt lag af remoulade.
4 små stykker røget laks på et styk tørt tykt
rugbrød.
Dyrt sted i forhold til kvalitet - pas på med at
bestille postevand - kr. 25,- pr mand!
Værste oplevelse jeg prøvet på en…
Værste oplevelse jeg prøvet på en restaurant. Helt igennem tarvelig og pinlig! Vi holdt frokost efter min fars bisættelse og jeg har aldrig oplevet noget så dårligt! Smørrebrøddet var tarveligt på tykke stykker rugbrød med pålæg fra nærmest netto (fed spegepølse selv trestjernet ville have været bedre). Mærkelig kombinationer rødbede på rullepølse og en 7 årig kunne smurt set bedre. Pinligt og skammelig oplevelse!
Nytårsmenu 2024
Ikke pengene værd.
Snacks: Sprødt kyllingeskind - blødt og gummiagtigt.
Forret: Glaskål i lange tynde strimler, ikke til at spise i en bisque, som i øvrigt var tyk som en sauce. Intet grønt at pynte af med. Det så trist ud og smagte ikke af meget.
Hovedret: Wellington og sauce rigtig godt. Pommes Anna (som ikke var tilberedt på trods af at den fik ekstra tid jf. vejledningen) med rigelige mængder timian, som overdøvede alt. Syltede rødløg og rødbeder - det havde været rart med andet end 2 syltede tilbehør.
Desserten: Ikke meget smag. Fløde med lidt karamel.
Det var absolut ikke den gourmet oplevelse og kvalitet, som Svogerslev kro lægger op til. Desværre.
Vi har været et par gange på kroen og…
Vi har været et par gange på kroen og spise, og det har været super godt, ikke en finger at sætter, så derfor valgte vi dem til vores nytårs menu.
Det var desværre ikke nogen succes, det hele startet lidt skævt, de kunne ikke finde vores ordre på deres ark, men den blev fundet og alt var godt.
Da vi sku igang med tilberedning/anretning af maden, var der ingen beskrivelse af hvad der skulle gøres med de forskellige retter, så hermed en kraftig anbefaling til næste års nytårs menu, lav en beskrivelse, det gør det hele meget nemmere.
Nå men til maden, forretten var både i smag og udseende en anelse kønsløs, den smagte ikke af meget.
Hoved retten var god og smagte fint.
Desserten var også en lidt kedelig omgang, smagte mest af frossen fløde med karamel på toppen.
Den samlet oplevelse levet desværre langt fra op til forventningerne.
Middelmådig nytårsmenu
Vi bestilte nytårsmenu til 2.
Positivt: Alt var pakket fint i kasse og markeret med klistermærker hvad der var hvad.
Maden smagte okay. Ikke overvældende gourmet men det var fint nok.
Negativt: der var simpelthen ikke nok. Til de priser skal man bliver mæt. Et halv løg, to halve rødbeder, en slat sovs og så to små skiver Wellington. Den Wellington kunne et voksent menneske spise for sig selv.
Snacksene var specielle men smagte fint.
Overordnet set lød menuen mere fancy end den reele oplevelse. Vil ikke bestille derfra igen.
Vi fik mad til nytårsaften.
Vi fik mad til nytårsaften, som var under al kritik.
Smagte dårligt, samtidig med at der ikke var nok af det.
Derudover skulle man selv tilberede en del og købe ingredienser udover.
Ingen steder stod der, at man selv skulle købe det, så vi stod og manglede ingredienserne denne aften.
Så sidste gang vi køber mad fra Svogerslev kro.
Vi har været til julefrokost på kroen…
Vi har været til julefrokost på kroen 2. Juledag. Jeg tænkte 395 kr, så får man meget i løbet af middagen. Det så også fint ud på menuen, men der det var meget små portioner de kom ind med, så jeg fik fx ikke noget laks. De sagde ikke noget med, at der kom mere mad.
Vand. Der stod vand på bordene, vi tænkte, det var gratis, nej det var det ikke, opdagede vi da vi fik regningen. 25 kr pr næse.
Jeg var også så uheldig at få en hel Pepsi Cola på min skjorte og jakke, tjeneren undskyldte mange gange, ja man kan være uheldig. Men der kom ikke noget kompensation for regningen på renseri eller andet.
Jeg kommer helt sikkert ikke mere der til.
Godt nytår.
Optrækkeri
Hej.
I fortsættelse af min anmeldelse den 16. November.
Vi fik 9 flasker postevand til vores frokostanretning, som vi aldrig havde bestilt, hver gang flasken var halv Tom kom i med en ny. VI BETALTE 225kr for 9 flasker postevand, som vi aldrig havde bestilt. Det er da optrækkeri, når man køber 9 frokostanretning af 395 kr plus diverse drikkevarer.
Dbh Jens Buss.
Pigen der kom ind og skulle være et…
Pigen der kom ind og skulle være et rart menneske. Vi afholdte frokost efter min fars bisættelse. Hun var meget uhøflig. Snerrede af os. Og blev vred over vi ville være behjælpelige med at samle service. Maden under al kritik. Mest tarvelig snitter jeg nogensinde er blevet spist af med. Bevares, vi spurgte om vi kunne bestille kaffe og et stk kage, udover de bestilte snitter. Det fik vi lov til. Men med sure miner, og uhøflig betjening fra start til slut. Jeg vil aldrig nogensinde anbefale Svorgerslev Kro. Tværtimod, vil jeg tale alle fra, at bruge den. Mest af alt, var det den sure pige, maden, og tørre kage, jeg husker.
Lille og for dyr julemenu
Fik en lille julemenu igår - dvs 5 småting ... som i bittesmå! Ét lille stykke sild, én lille skive laks, ½ æg( der ikke smilede) med rejer der ikke var håndpillede men smagte syrligt af lage, leverpostej og en blød skive flæsk med lidt æblemos. Vi tilkøbte ål og fiskefilet. Ellers var vi ikke blevet mætte. Der manglede også flere ting fra menuen. Bla mayo til rejer, chutney og salat og sprødstegt brød til ålen.
Så 360 kr er en vild pris. Brød og betjening fint.
Julemiddag med mangler.
Var til julefrokost med en masse andre gæster
Maden smagte godt.
Dog var den helt kold :(, og der kom ikke nok mad ind i første omgang.
Nogle af gæsterne sad i direkte træk, fordi de sad ud til en havedør, der ikke kunne lukke ordentligt, ikke rart på en kold aften.
Personalet kunne heller ikke oplyse de priserne drikkevarerne inden man bestilte, og fik forskellige priser af vide.
Laaang ventetid
Var til julefrokost med mit arbejde og ankom kl 18, men først kl 19.15 kom der mad og drikkevarer. De havde taget alt for mange selskaber ind. Det er ikke okay at vente 5 kvarter på noget mad som var forud bestilt.
Udover dette var vi flere der bestilte cafe latte i stedet for kaffe og det kom ind i bitte bitte små kopper, normalt er cafe latte i høje glas og ikke så små som mokka kopper/cortado kopper, ved ikke om de tog fejl af café latte og cappuccino.
Vi blev skuffede over kødet det skulle…
Vi blev skuffede over kødet det skulle være medium stegt men vår rear, 3 stykker ribeye var fyldt med sener, pommes frites var lækre, men kom kun rundt en gang sovsen til peberbøf var ikke smagt til, den ene dessert var der 5 svesker i vin de var seje og tørre!
Vi sad tæt ved ind/udgang og frøs, vi måtte tage overtøj på og kørte tidligt hjem, vi var skuffede, øv
Super lækker mad og fantastisk betjening
Vi har i dag holdt min fars fødselsdag for 30 personer på Svogerslev Kro. Det var et virkelig fint arrangement med lækker veltillavet mad og super god betjening i dejlige omgivelse. Vi kommer igen, ingen tvivl om det!
La experiencia Trustpilot