Svogerslev Kro Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

2,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For os er det altid en fornøjelse at gæste Svogerslev Kro både i privat- og firmaregi. Seneste besøg var i torsdags, d. 25. juni, hvor vi sad udenfor på den ene af kroens hyggelige terrasser. Vi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svogerslev Kro har en indledende beskrivelse med de rigtige ord og billeder, men realiteten er i dag en helt anden. Det konstaterede vi den 18. juli 2026. Vi bestilte "A la carte" Vi bestilte f... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har aldrig fået så dårligt og ig smagsløst mad. Alt var nøje afmålt, 3 små kylling, 3 små kartofler samt en kedelig salat. kartoflerne var det bedste ved retten, som jeg vil kalde “tøm køleskabet”.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var tredje gang vi besøgte Svogerslev kro efter genåbningen. Mad og betjening er blevet bedre og bedre for hver gang. Søndag 2. oktober 2022 prøvede vi kroens forslag; diverse snacks og 4 forskel... Ver más

Información sobre la empresa

1. Viajes y vacaciones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Svogerslev Kro, Roskilde

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nytårs menu take away 2023

Vi var 6 voksne som havde store forventer til nytårs menuen. Vi havde bestilt tid til afhentning kl. 14.00 og 14.10 sad jeg i bilen med maden. På trods af mange mennesker fungerede logistikken upåklageligt !. Maden var hurtig og nem at anrette med den fine medfølgende instruktion. Maden smagte dejligt !

Tak for mad - vi ses til næste år :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nytårsmenu 2023 med fisk.

Nytårsmenu 2023 med fisk.

Forret: Nogenlunde kvalitet men hvis torsken skal være rå bør den være uden sener/brusk eller hvad det var der gjorde den sej.

Mellemret: Jomfruhummer 8 halve, hvor en var dårlig. (Pris 190.-) Hmmmm

Hovedret: Slethvar. Tilsyneladende har kokken taget fileten fra fisken skåret fisken over på langs, over ryggraden, hvorefter der er skåret stykker ud der således bestod af ryggrad og fiskens overside og underside. Jeg har aldrig set en fladfisk præsenteret på den måde. Stykkerne var meget uens i størrelse. Røstien var ef en underlig konsistens der godt kunne minde om rå kartofler. meget tør. Hertil Rødbeder (de var super gode) radicchio, rødløg og en sauce (meget grynet). Desværre har man valgt at lade tilbehøret til kødretten følge med fisken og udelade tilberedningsinstruktion. All in all får man indtryk af at der er sparet på alt på bekostning af kvaliteten.

Desserten: Ok men det kunne klæde den at der ikke var brugt tonkabønne i stedet for vanilje. det er virkelig discount.

Vi betalte 980,- for to menuer og det gør vi ikke igen, det er et pinligt ringe ambitionsniveau.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nytårsmenu takeaway 2023 = elendigt!

Nytårsmenu takeaway…
Wow for en gang hat! Har i en smule anstændighed, så betaler i min. 50% af prisen tilbage til folk. Vi havde bestilt forret af torsk med hummerbisque - det var nogenlunde, Jomfruhummer som var halvrådne og ikke værd at spise..
hovedret af Beef Wellington - fuldstændig udkogt i en sous vide.. saucen, kan ikke beskrive hvor gusten den var, men lugtede af gummi…?
Børne menu med kyllinge burger.. der manglede et stykke kylling, burgerbollerne var ikke med, og gnavegrønt er skåret for 3-4 dage siden, og kun ét tyndt stykke rød peber, én tyndt stykke agurk, én Skive tomat og en snackgulerod… Alt i alt… så ville jeg hellere spise en leverpostejmad, eller en dåse kattemad og have en syngende flad til dessert! Det var ELENDIGT til en alt alt alt for høj pris. Vi kommer aldrig igen! :-(

Julefrokostbuffet til firmajulefrokost

Vi havde bestilt julefrokostbuffet til vores firmajulefrokost fra Svogerslev Kro. Vi havde lavet en aftale med Isabella om, at maden skulle leveres kl. 17 – så tæt på spisetid som muligt, da vi ikke selv har faciliteter til at varme mad til det bestilte antal (cirka 75 personer).

På selve dagen endte vi så med at få maden leveret kl. 10 om formiddagen, og så i almindelige papkasser – ikke engang termokasser. Vi gav udtryk for dette ved leveringen og fortalte, at vi jo ikke havde faciliteter til at varme maden og e.l. Men det var der ikke noget at gøre ved, og vi så ikke muligheden for at afvise leveringen, da vi jo stod med en julefrokost for over 70 personer om aftenen, og vi synes ikke, vi kunne servere købe pizza til en julefrokost...

Det endte med halvkold og møgkedelig mad, som vores serveringspersonale forgæves havde forsøgt at varme lidt op og gøre spændende.

Vi har efterfølgende kontaktet Svogerslev Kro direkte og fortalt dem om vores ærgerlige oplevelse men fik blot et svar om, at de var kede af, at vi ikke fik varmet maden, når nu vi havde faciliteterne til det. Hvilket vi jo har gjort opmærksom på, at vi IKKE har.

Utrolig dårlig oplevelse, dårlig service og mad, som ikke var til at råbe hurra for. Øv, vi og vores kolleger har i hvert fald ikke lyst til at bestille derfra igen ☹!

8 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter en bisættelse havde vi bestilt…

Efter en bisættelse havde vi bestilt snitter, Alt for dyrt, da de var meget, meget små. Vin havde de glemt at sætte frem, så de første fremmødte måtte nøjes med øl og vand. Efter at have fejret adskillige mærkedage på kroen, kommer vi aldrig igen.

23 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var til mortensaften fik 1 lår 1 bryst…

Var til mortensaften fik 1 lår 1 bryst så små så man trode det var fra en kylling vi var 5 personer fik 2 brunede kartofler hver til start sovsen var uden smag og tynd garenteret ingen fløde i den intet surt til maden den billigste vin kostede 400kr vand fra hanen kostede 25 kr pr person en totalt dårlig oplevelse især til prisen

10 de noviembre de 2023

For lidt og for dyrt

Vi bestilte tatar til 130 kr., og i den lange ventetid steg forventningerne, men efter.en lille halv time kom et lille stykke rugbrød med et tyndt lag tatar med noget lidt kønsløst fyld. Spisekortet anbefalede 2 - 3 stykker smørrebrød for at blive mæt, altså i nærheden af 400 kr. Jeg bestilte til dessert en friturestegt camembert, som viste sig at være en fladtrykt lille ting på størrelse med en golfbold, fint friteret, men ikke føde nok for voksne mennesker. Atmosfæren skal tilsyneladende være eksklusiv, men maden er på det jævne, portionerne er decideret fedtede, kun priserne er i top. Drop attituden, gør gæsterne mætte og tilfredse og tag den rigtige pris

19 de octubre de 2023

Lækker fransk mad

Vi ankom til fransk uge, hvor der blev serveret tre lækre franske retter. Selvom restauranten var helt fuld, var betjeningen hurtig og helt i top. Vi fik lov at smage flere vine, inden vi valgte. Dog kunne der godt have været hældt en anelse mere i glassene.
Alle tre retter var virkelig lækre, og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi deltager i fransk uge.

Vi fik sidste år kroens nytårs take away menu - den er vi ikke bleg for at anbefale.

17 de octubre de 2023

Utrolig dårlig oplevelse

Har holdt flere familiefester på kroen. Efter den i dag meget dårlige oplevelse kommer vi der aldrig mere. Prøve at bestille bord online men ønskede ikke at udlevere alle de oplysninger kroen ville have, for at bestille et bord. Ringede og efter 3 forsøg blev telefonen endelig taget og bord bestilt.
Have læst om kroen i Roskilde avis et par dage før men måtte konstaterer at det der var udtalt, til avisen, om menuen på kroen ikke passede. Det fik vi først at hvide efter ankomst af en usympatisk ung dame.
Vi forlod kroen og kørte til Gershøj kro og fik super mad og betjening.

3 de agosto de 2023

Vi skulle fejre fødselsdag

Vi skulle fejre fødselsdag. Der gik små 10 min før vi fik menukort. Rødspætten var udsolgt kl.19. Vi bestilte da 4 peber bøffer. Fik det mindste glas rødvin til 125??? Vi fik ikke noget brød men tjeneren prøvede 2 gange at sælge os snack…Da tjeneren endelig kom efter 1 times ventetid, flamberede han vores 4 bøffer foran et andet bord, hvor han blev omringet af bordets gæster som han så brugte sin energi på og holdte et mindre foredrag.
Det havde rart at oplevelsen var rettet mod bøffernes ejermænd.
Jeg vil gerne betale for en dyr bøf og et dyrt glas vin, men servicen skal sidde i skabet og lad være med at være så nærig med vinen!

31 de julio de 2023

Virkelig et besøg værd

Virkelig et besøg værd. Kroen fremstår efter renovering meget fin, lys og med smuk enkelt indretning og dejlig atmosfære. Betjeningen er meget venlig og professionel. Vi har i løbet af de sidste to uger, spist frokost på Svogerslev kro og den har været yderst lækker- begge gange. Virkelig veltilberedt smørrebrød, skøn hvidvin og dessert til afslutning. Kan på det varmeste anbefales. Vi kommer bestemt igen.

25 de julio de 2023

Super mad god service

Fik virkelig god service kom med gode anbefalinger af både vin øl og menu.. var meget opmærksom betjening
Maden var super
spiste forret og hovedret der bestod af snacks og steak
alt der kom på bordet var som fine dining restaurant bare i store portioner... var desværre ik plads til dessert... kommer helt sikkert igen tak for en skøn aften

7 de julio de 2023

Flad fornemmelse

1. gang på kroen efter genåbning. Vi kommer ikke igen. Den øl vi ville drikke var udsolgt, fisken blev serveret med kartofler, der ikke var kogt længe nok med fare for at kartoflen ville springe væk fra tallerknen ved knivens berøring.
Forretten var intetsigende og hvidvinen kunne kun lige anes i bunden af glasset(110 kr).
Alt i alt en flad oplevelse.

14 de junio de 2023

Sublim oplevelse af…

Sublim oplevelse af begravelsesarrangement for 100 med efterfølgende spisning for 20 er den mest fantastiske oplevelse. Særlig tak til Anders restaurantchef for fleksibilitet og for at imødekomme vores lidt specielle ønsker og krav. Savnede dog de lovede grove boller til mindekaffen, men ellers var det storartet.

26 de mayo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Første gang på svorgerslev kro

Første gang på svorgerslev kro. Vi ankommer i den travleste tid på aften, hvilket kunne mærkes. Der gik tid før vi fik menukort og også før første ret stod på bordet.

Men maden var ventetiden værd. Super lækker mad og det afsluttende ostebord var virkeligt godt.
Vi kommer igen!

11 de mayo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mangelfuld betjennning og ujævnt…

Mangelfuld betjennning og ujævnt smørrebrød:

Var et selskab på 10 forudbestilt antal smørrebrød til forkost. Trods dette måtte der rykkes for servering af selv våde varer, da tjenerne åbenlyst koncentrere sig om kunderne ved tomandsborde. Også rykke for servering smørrebrød efter 45 min. venten. Tjener ikke kendskab til udvalg af våde varer.
Smørrebrødet ujævnt pga.:
a: rugbrød skåret så tykt, at man skulle tro det var "hestens fødselsdag"
b: leverpostej/champignon ikke lun
c: hønsesalat på surdejsbrød
d. såvel reumolade som mayonnaise var alt for fed kvalitet
Hvis rugbrød havde svaret til alm. skiver og betjenning havde været rimelig, OG pris i oversenstemmelse med udførelsen af smørrebrødet, så 3 ½ stjerne.

17 de diciembre de 2022

Vi fik nytårs menu

Vi fik nytårs menu , forretten smagte ikke af noget og der manglede et kuvertbrød . Vi fik et pænt stykke mørbrad men ALT for lidt mos . bitte små gulerødder og igen alt for lidt, der var ikke så man kunne ligge 2 på hver tallerken .desserten redede menuen . Desværre blev 4 gæster ikke mætte

30 de diciembre de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.