Vermijdt dit kantoor ter aller…
Vermijdt dit kantoor ter aller tijden!!! Rechters neem deze partij nooit als executeur of vereffenaar in geen enkele zaak!
Vanaf het begin leek het erop dat Maarten meer geïnteresseerd was in het opbouwen van zijn uren dan in het daadwerkelijk uitvoeren van de taken die hem waren toevertrouwd. Het leek bijna alsof hij de complexiteit van de situatie gebruikte als een excuus om meer tijd te besteden aan het schrijven van uren dan aan het daadwerkelijk beheren van de nalatenschap. Dit gedrag kan ik niet anders dan als diefstal beschouwen.
Ik heb meerdere keren moeten ingrijpen om hem te corrigeren en aan te sporen om bepaalde taken uit te voeren. Het was alsof we van de regen in de drup kwamen. In plaats van het proces te vergemakkelijken, maakte zijn nalatigheid het alleen maar moeilijker.
Het meest verontrustende was dat het leek alsof Maarten van der Meulen niet handelde in het belang van, ons, zijn cliënten, maar in zijn eigen belang. Zijn acties lijken erop gericht te zijn om zijn eigen zakken te vullen, zelfs als dit ten koste ging van de cliënt. Dit is een gedrag dat ik niet kan accepteren van een professional in zijn positie.
Ik geloof sterk in een eerlijk functionerende rechtsstaat en ik vind dat een persoon zoals Maarten van de Meulen geen deel zou moeten uitmaken van zo'n systeem. Ik heb een klacht ingediend bij de Orde van Advocaten en ik hoop dat er passende maatregelen worden genomen.
Ik deel deze ervaring in de hoop dat anderen niet dezelfde teleurstelling hoeven te ondergaan. Het is belangrijk om zorgvuldig te zijn bij het kiezen van een executeur en ervoor te zorgen dat ze uw belangen op de eerste plaats zetten.