Do pewnego czasu wszystko mi się podobało, ale od pewnego czasu nie mogę wypełnić żadnej ankiety. Za każdym razem, gdy chcę wypełnić ankietę, pokazuje się komunikat o cookies. Nie mam możliwości zatwi... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Dokładnie 29.05.2023 zarejestrowałam się na tym panelu. Dziś jest 9.06.2023 mam wypełnione 12 ankiet i 1 profilową - razem 775 punktów. Miałam problem z jedną ankietą nie naliczyło mi punktów, napisał... Ver más
Super firma i ankiety. Od momentu kiedy zrobili mnożnik x3 to w ciągu 3 tygodni zarobiłem 3x 834 punkty, co wymieniłem na bon na empik. Polecam, a działam na niej ponad rok, nigdy mnie nie oszukano, a... Ver más
Za mało wpada ankiet, zaczynam robić ankietę po czym wyrzuca bo już się okazuje że jednak nie spełniam warunków. Miałam taką sytuację że rozwiązałam dużą część ankiety poświęcając z 15 minut po czym... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Zdobywaj kupony za wypełnianie ankiet internetowych w Polsce. Dziel się opiniami i odbieraj gotówkę ankiety. Nagradzane ankiety internetowe w Polsce.
Información de contacto
Reino Unido
- www.swiatopinii.pl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jest dużo ankiet ciekawych
Świetna strona.W obecnych czasach jest…
Świetna strona.W obecnych czasach jest naprawdę świetna.
Jest to jedna z niewielu stron
Jest to jedna z niewielu stron, które naprawdę wypłacają nagrody. Ankiety są zawsze przyjemne i dopasowane do mojego profilu
Ciekawe ankiety
Ciekawe ankiety, szybko się wypełnia, nie ma nudy. Czasem jest zabawnie,nawet jeśli ankieta dotyczy naszego kraju 🙂🤞
CIEKAWA TEMATYKA ANKIET
CIEKAWA TEMATYKA ANKIET, SWIETNIE SIĘ WYPWŁNIA TYGODNIOWE DZIENNICZKI, CHOĆ JEST ICH BARDZO MAŁO. MILI I POMOCNI W KAŻDEJ CHWILI MODERATORZY, NATYCHMIASTOWA WYPŁATA PO UZBIERANIU ODPOWIEDNIEJ ILOŚCI PUNKTÓW....TO WSZYSTKO SPRAWIA, ŻE ZAWSZE Z DUŻĄ PRZYJEMNOŚCIĄ CHĘTNIE UCZESTNICZĘ W TYM PANELU.
bardzo dobry panel
Odpowiedni dobór ankiet do profilu…
Odpowiedni dobór ankiet do profilu panelisty.Liczba ankiet umiarkowana .Szybkie wypłaty nagród .
świat opini jest super
Lubię wypełniać ankiety w wolnym…
Lubię wypełniać ankiety w wolnym czasie. A ponieważ mój charakter pracy od czasu do czasu mi to umożliwia to przy okazji mam z tego tytułu wymierne korzyści
Moje doświadczenia z tym panelem są…
Moje doświadczenia z tym panelem są niesamowite. Ich rzetelność przekroczyła moje oczekiwania. Punkty naliczane są bardzo sumiennie i bez mojego przypominania. Ankiety są dobrze dopasowane do profilu. Bardzo rzadko zdarza się, że nie pasuję do jakiejś ankiety. Płatności są błyskawiczne. Brawo!!! Oby tak dalej!!!
Uczciwa wypłacalna firma
Uczciwa wypłacalna firma. Regularnie otrzymuję ankiety o różnej długości i tematyce. Kwalifikacja jest znana od razu. Ankieta nie znika po wypełnieniu połowy. Nie zdarzyły się jeszcze problemy techniczne i zebranie na wypłatę jest realne.
ok ok ok ok ok
Fajne,przyjemne,lekkie ankiety na…
Fajne,przyjemne,lekkie ankiety na mądre,oryginalne tematy
Dużo ankiet działa tylko na komputerze…
Dużo ankiet działa tylko na komputerze i niektóre zrobię prawie całe, a nagle wyskakuje jakaś informacja, ze ankieta nie była dla mnie, mimo, ze zrobiłam prawie cała (10/15 minut) i punkty żadne nie są doliczone
częste ankiety, szybkość wypłat
od razu loguje się na ankietę, ale się nie kwalifikuje
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.