Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
SYK Elektro is een professioneel elektrotechnisch bedrijf gevestigd in Nederland en gespecialiseerd in hoogwaardige elektrische installaties, duurzame energieoplossingen en snelle storingsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij combineren vakmanschap, betrouwbaarheid en moderne techniek om veilige en toekomstgerichte installaties te realiseren. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen en uitbreiden van groepenkasten, het installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen, 3-fase aansluitingen, elektra renovaties, verlichting, thuisbatterijen en aansluitingen voor zonnepanelen. Daarnaast bieden wij een 24/7 storingsdienst voor urgente elektrische problemen en storingen. Wij begrijpen dat een veilige en goed werkende elektrische installatie essentieel is voor iedere woning en onderneming. Bij SYK Elektro staan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid centraal. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en voeren alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheidsnormen. Iedere opdracht wordt zorgvuldig uitgevoerd met aandacht voor detail, duidelijke communicatie en een nette afwerking. Wij denken actief mee met onze klanten en zoeken altijd naar de meest efficiënte en duurzame oplossing die aansluit bij hun wensen en situatie. Door onze persoonlijke aanpak, snelle service en professionele werkwijze hebben wij een groeiende groep tevreden klanten opgebouwd. Ons doel is om betrouwbare elektrotechnische oplossingen te leveren
No consta que solicite reseñas
Medewerker was zeer vriendelijk
Medewerker was zeer vriendelijk, voorkomend en werkte netjes. Gaf een prima uitleg vooraf en liet achteraf zien wat hij had gedaan. Verder uitleg gegeven over verdere stappen die nog door netbeheerder moeten gebeuren. Al met al een prettige ervaring.
Nette vakkundige monteur
Nette monteur snel en netjes gewerkt en…
Nette monteur snel en netjes gewerkt en ruim op tijd aanwezig 👌
Vriendelijk te woord gestaan…
Vriendelijk te woord gestaan en nette service. Alles netjes achtergelaten. Het was fijn om met jullie te werken. Zeker een aanrader!
Heel vriendelijk en behulpzaam
Excellent work, flexible approach.
We had some electrical work in our bathroom. The company helped us with a new electric line when we wanted to change the position of the socket and lighting. The job was excellent. Their communication was nice and clear and the approach was quite flexible. They agreed to do the work outside of the regular hours to fit with our busy schedule.
Top elektricien
Top elektricien. Verstand van zaken en nauwkeurig te werk!
Zeer tevreden over het resultaat top…
Zeer tevreden over het resultaat top service!!
TOP! Elektricien
Technisch inzicht, nette werkwijze, aan te raden elektricien.
Vriendelijke
Vriendelijke, ervaren en nette werkman. Ik ben echt tevreden.
Más información sobre otros tipos de reseñas.