2,9

Medio

Overfakturering

5 minutters telefonsupport, resulterede i 30 mins fakturabon på 625,-

Det virker som om de har travlt med bundlinjen i langt langt højere grad end glade kunder.

3 de septiembre de 2015

Sprang fra tilbud og aftale

Havde haft en del dialog med systemhosting mht at få vores exchange server, Navsion, officepakke og backup hosted.
Fik et tilbud med en startpris og en månedlig ydelse pr. medarbejder.
Fik en personligt møde dem dem hvor jeg prøvede at få en bedre pris.
Tænkte over tilbudet og et nyt møde. Her skrev jeg under på kontrakten som stemte overens med tilbudet.
De ville så gå hjem og scanne kontrakten og sende på mail.
Aftalte at det nok ville blive i August vi kunne flytte vore data over til dem.
Fik så en mail ca. 1 uge efter hvor de skriver at de havde regnet på det igen og ville have ekstra penge for at starte det op, fordi de ikke tjente udgifterne ved opstarten hurtigt nok ind ved den månedlige ydelse (bundet i 36 måneder.
Da jeg mener jeg både havde et tilbud og en aftale i hus bliver denne hosting ikke til noget.
Mener det er uprofessionelt og måske ikke lovligt at springe fra på denne måde. Virkelig dårlig oplevelse.

30 de junio de 2015

¿Es ésta tu empresa?