Da min gamle tandlæge på Frederiksberg gik på pension, skiftede jeg til Kim Rughave hos Tand.dk, baseret på de mange positive anmeldelser jeg kunne læse her på Trustpilot - og han skuffede ikke ved fø... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mandag den 13. april klokken 11 var jeg hos TandDanmark Frederiksberg Allé 52. Jeg blev behandlet af tandlæge Kim, det var den bedste og mest positive oplevelse jeg nogensinde har oplevet hos en tand... Ver más
Første gang jeg var hos TandDK og kommer helt sikkert igen. Søde personaler, meget professionelle. Følte mig tryg og i rigtig gode hænder. Kæmpe anbefaling herfra 👌🏽
Havde mit første tandlægebesøg hos Tand.dk på Frederiksberg Allé i dag. Rigtig god oplevelse - blev mødt af professionelt personale fra reception til tandlæge, og følte mig meget velkommen i et æsteti... Ver más
Información sobre la empresa
- Dentista
- Odontólogo estético
- Clínica odontológica
- Periodoncista de implantes dentales
- Servicio odontológico de emergencia
- Servicio de blanqueamiento dental
Escrito por la empresa
En skræddersyet behandling til dig Hjerteligt velkommen til Tanddk på Frederiksberg og Amager Hos Tanddk er vi et team, der ønsker at give dig en oplevelse af professionel rådgivning og behandling. Vi lægger stor vægt på, at behandlingerne bliver et samspil mellem patient og tandlæge, og at du hermed vil opleve et standardiseret kvalitetsniveau hver gang! Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger Vi har valgt at specialisere os inden for en lang række af behandlinger. Vi tilbyder eksempelvis forebyggende tandpleje, paradentosebehandling, krone- og brobehandling, implantatbehandling, tandblegning og tandretning med Invisalign. For at kunne tilbyde den sidste nye viden, har teamet gennem årene bl.a. videreuddannet sig indenfor implantater i Tyskland og hvert år med løbende kurser i Danmark Du kan se alle vores ydelser under ‘behandlinger’, og har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. - 20 % rabat til studerende – alle skal have råd til et tandlægebesøg. Som studerende er der ofte ikke mange penge til rådighed. Dette resulterer i, at tandlægebesøget ofte bliver en af de poster, der bliver sparet væk. Venter man for længe med at opsøge en tandlæge, kan et lille problem gå fra et helt almindeligt tandlægeeftersyn til at blive en smertefuld og dyr oplevelse. Et jævnligt tandcheck kan betale sig både på den korte-og lange bane. Hermed kan vi tage småting i opløbet og give vejledning til en sund tandpleje. Hos os får alle studerende 20 % studierabat på alle behandlinger, der ikke er sygesikringsberettigede. - Store udgifter til en tandlægebehandling kan være svær at betale på en gang. Af den grund har Tanddk indgået et samarbejde med Nordea finans. Dette betyder, at du kan betale din tandlægeregning over 10-12 måneder, og lånet er et rente-og gebyrfrit lån.
TandDanmark – Din tandlæge i København. Vi er altid klar til at byde dig velkommen i trygge rammer, også hvis du er ny patient.
Escrito por la empresa

- Vores fokus er primært højt serviceniveau og høj faglighed til konkurrencedygtige priser.
- Hos Tanddk er vi et team, der ønsker at give dig en oplevelse af professionel rådgivning og behandling. Vi lægger stor vægt på, at behandlingerne bliver et samspil mellem patient og tandlæge, og at du hermed vil opleve et standardiseret kvalitetsniveau hver gang!
- En skræddersyet behandling til dig Hjerteligt velkommen til Tanddk på Frederiksberg
- Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger Vi har valgt at specialisere os inden for en lang række af behandlinger. Vi tilbyder eksempelvis forebyggende tandpleje, paradentosebehandling, krone- og brobehandling, implantatbehandling, tandblegning og tandretning med Invisalign. For at kunne tilbyde den sidste nye viden, har teamet gennem årene bl.a. videreuddannet sig indenfor implantater i Tyskland og hvert år med løbende kurser i Danmark Du kan se alle vores ydelser under ‘behandlinger’, og har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.
Información de contacto
Falkoner Alle 26 A 1. Th, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- info@tanddk.dk
- www.tanddk.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Professionel og kompetent
TandDK som virksomhed fungerer super professionelt og serviceminded. Jeg har selv Kim som tandlæge, og det er ubetinget den bedste tandlæge, jeg nogensinde har haft med at gøre.

Ikke bange mere
Jeg har altid haft tandlæge skræk, det har været med til at jeg har skiftet tandlæge meget tit, da jeg har følt at de ikke hører mig. Men siden jeg startede hos Tanddk har min tandlæge oplevelse været helt anderledes, de tager sig tid til en og lytter. Gør alt for at du har det godt. Og så et bonus, alle er så søde.
De bedste anbefalinger fra mig

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
Tanddk havde en utrolig god service og kan klart anbefales. De tager hånd om dig og gør lige hvad der skal til får at man bliver tryg

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
Kort sagt - den bedste tandlæge!
Jeg kommer direkte fra Tand klinikken på Amager og må bare sige at jeg er imponeret! Jeg har siden barns ben haft tandlægeskræk, men Daniels faglighed og nørdede detaljer gjorde mig simpelthen så tryg. Jeg følte mig guidet og støttet under hele forløbet.
Fantastisk service, imponerende faglighed, empatiske evner og kompetencer til at formidle fagviden til patienter.
Jeg vender trygt tilbage🤗 Og vil på det varmeste anbefale Daniel og Stacy!

Ikke mere tandlægeskræk
Rigtig dygtig tandlæge og øvrigt personale.
Har haft tandlægeskræk hele mit liv, det har Marie-Louise fået ændret. Fantastisk.
Yderligere er de fair med priserne.
Kan varm anbefale dem, specielt dem med tandlægeskræk .

Calmness
Nogle mennesker er bange for tandlægen, det er jeg ikke, men Barbara får mig altid til at føle mig rolig, og hun er god til sit arbejde.

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
God personlig betjening og service
God personlig betjening og service. Personalet forstår at udvise empati og yder et virkelig professionelt arbejde. Jeg er kommet her i flere år nu og er rigtig godt tilfreds.

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
TandDK leverer altid god service
TandDK leverer altid god service. Har været kunde de sidste 5 år og de er altid behjælpelige.
Prøver ikke at malke dig for penge som mange andre tandlæger, de prøver at afdække problemet og laver kun behandling hvis det giver mening.
Vil anbefale dem da de er søde pålidelige og har nogle fine priser.

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
Helt afgjort en af de bedste oplevelser…
Helt afgjort en af de bedste oplevelser jeg har haft hos en tandlæge. Stor anbefaling og tak til Daniel.

God oplevelse
God oplevelse.
Tandlægen var meget detaljeret i sin beskrivelse gennem hele behandlingen. Intet stres, tog sig god tid. God stemning.
Kan varmt anbefales.

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
Havde booket en akut tid hos Tanddk på…
Havde booket en akut tid hos Tanddk på Amager da jeg hos en anden tandlæge har fået lavet en krone som stadig generer med kraftige isninger i tand, den tandlæge var så gået på ferie.
Hos Tanddk fik jeg en virkelig god oplevelse med råd og vejledning samt vurdering, fik taget et røntgen og fik sikret ingen betændelse af roden.

Professional treatment
I couldn't be more happier. I came to TANDDK after having a negative experience with another clinic and the staff was super professional and kind. Thank you!!!!

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
God oplevelse meget klogere på mine…
God oplevelse meget klogere på mine tænder efter grundig undersøgelse af Daniel.

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
Fik akuttid og blev hjulpet af en sød…
Fik akuttid og blev hjulpet af en sød kvindelig tandlæge med styr på fagligheden og psykologien. En klinik med rolig stemning og god service.
Tak for hjælpen

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
Hurtig, skånsom og ærlig behandling.
Her føler man, at det er patienten, der er i centrum. Behandlingen er hurtig og professionel, men der er stadig tid til en god snak. God information under behandlingen og man fornemmer, at der lægges vægt på ærlighed og klar tale, i relation til det der skal laves. Og lokaler og udstyr er tip top moderne. Man føler sig godt til pas.

Respuesta de Tanddk (TandDanmark) - Frederiksberg og Amager
Den gode oplevelse hos tandlægen
Jeg kom ind fra gaden og fik en god og varm velkomst.
Mødte hende der sad bag receptionen og hun var god til at spørge indtil hvad hun kunne hjælpe mig med.
Jeg fortæller at jeg har et problem med min kindtand
hun få straks fat i en af tandlægerne som hed Kim.
Han kunne tage mig med det samme og vi får kikket på tanden.
Inden jeg får set mig om har han fået kikket på det hele og fundet ud af at jeg kun skal ha skiftet plumpen denne gang.
Jeg syntes at hele oplevelsen var fantastisk og vil klat anbefale tandlægerne til andre.
De var utrolige imødekommende og meget professionelle.
MVH.
Jette Hansen

Altid en god oplevelse 💪
Alle er bare søde og dybt professionelle, om det er på Amager elller på Frederiksberg bliver man altid mødt med smil 😃
Kan kun varmt anbefale tanddk

God behandling
God behandling - de gange jeg har benyttet klinikkerne på Amager og Frederiksberg.

Fantastisk behandling
Jeg har i de 31 år jeg har gået til tandlægen altid haft det svært med tandlægeskræk, men min behandling i dag hos Kim Rughave er uden tvivl den bedste oplevelse jeg har haft. Super venlig og viste rigtig meget hensyn til mig og mine behov, kan kraftigt anbefales 👍

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.