TandenBleken-Thuis.nl Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas totaal geen verschil na 1x gebruiken wat ze wel lieten lijken via de video’s online.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bezorger geeft aan niet te kunnen bezorgen pakket afgehaald bij ophaalpunt. (Hier kan tandenbleker niet veel aan doen) Eenmaal pakket opgehaald uit gepakt plaatje van de batterij gehaald doet het la... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste , zojuist jullie product , de elektrische tandenborstel , de houtentanden borstel en de Bamboo Charcoal Toothpasta voor de 1ste gebruikt. Wat een fijne zachte ervaring was dit. Eindelijk een... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne service ontvangen van Tanden Bleken Thuis. Mijn waterflosser ging na bijna een jaar kapot. Het begon met water lekken van binnenuit en na een tijdje deed ie niks meer. Dit voorgelegd aan Ta... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Tanden bleken thuis? ✅Tot 10 tinten witter ✅Laagste prijs NL ✅Bewezen formule ✅Tevredenheidsgarantie ✅Veilige producten ✅Voor 23u besteld = morgen in huis!

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

436 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Goede snelle service

Goede snelle service. Ik kon de lamp niet openen om de batterij werkend te krijgen. Héél snel een reactie met "we hebben een nieuwe lamp met bitje verstuurd". Ik ben benieuwd.
Patricia

13 de septiembre de 2022

Fijne ervaring

De website is zeer overzichtelijk, het proces van bestellen is ook makkelijk en overzichtelijk. Al met al dus een hele fijne ervaring met het bestellen!

6 de agosto de 2022

Gemakkelijk besteld

Gemakkelijk besteld, keurige gebruiksaanwijzing en snelle verzending, weliswaar in een te grote verpakking

1 de julio de 2022

Hallo Breukelen,
Bedankt voor je review!
Leuk om te horen dat je blij bent met het gemak van de bestelling en de snelle verzending. Wij zullen jouw feedback over de verpakking meenemen om onze service te verbeteren.

Service 100% vertrouwelijk!

Service 100% vertrouwelijk!
De beschrijving wat hun hier bij schrijven, klopt ook met het resultaat wat je krijgt.
Mensen wil jij witte tanden?
Dan raad ik zeker dit product aan!
Bedankt alvast
Van uit België

22 de junio de 2022

Prima, goeie klantenservice

Helaas was mis gegaan met mijn bestelling, twee mailtjes verstuurd waar overheen was gekeken en na enige tijd een review geplaats. Ze hebben hierop volgend contact opgenomen, alsnog mijn bestelling verzonden en die gelukkig een dag later in huis gekregen, waarvoor dank!

16 de junio de 2022

Super lieve werknemers

Super lieve werknemers! Jammer genoeg heb ik bij de eerste niet zo grondig alle stappen gevolgd en is het niet zo goed afgelopen. Daarom sturen ze mij een nieuwe kosteloos op, echt hele lieve mensen. Zo kan ik toch nog fatsoenlijk naar een feestje. Snelle levering. Ik zou ze ONEINDIG veel sterren kunnen geven.

13 de junio de 2022

Werkt niet

Werkt niet. Ik heb de instructies volledig opgevolgd, maar mijn tanden zijn niet witter geworden.

11 de junio de 2022

Hallo Loes,
Bedankt voor je review!
Jammer om te horen dat je tanden niet witter zijn geworden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben geprobeerd contact met op te nemen om samen tot een oplossing te komen. Helaas kunnen wij jou niet bereiken. We horen graag van je.

Fijne dag!

Snelle bestelling

Snelle bestelling, snelle levering

29 de mayo de 2022

Hallo Peggy,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de snelle bestelling en de snelle levering! :)

Snelle goede levering!

Snelle goede levering!
Goede prijs kwaliteit verhouding.

28 de mayo de 2022

Hallo Manuela,
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding en de snelle levering! :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb een stift om je tanden te bleken…

Heb een stift om je tanden te bleken besteld. Is die gewoon leeg. Ben 5 min aan het draaien geweest. Komt niks uit. Zonde van me
Bijna 10e

24 de mayo de 2022

Hallo Angie,
Bedankt voor je review!
Excuses voor het ongemak! We hebben contact met je opgenomen om tot een oplossing te komen. Wij hebben hierna 2 nieuwe tandenbleekpennen opgestuurd. Helaas heb je hierna geen gehoor gegeven op onze berichten/telefonisch contact. Hierdoor kunnen wij jou helaas niet meer bereiken. Alsnog veel plezier met de bleekpennen!

TandenBleken-Thuis

8 consejos para escribir buenas reseñas.