Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er flinke dygtige Søde Jeg er glad for service de yder Rolige der er tid grundige jeg er utrolig glad for dem Kan kun varmt anbefales Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gj... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik lavet en krone. Kronen gjorde ondt og sad en smule løst lige fra starten. Jeg var til kontrol flere gange, men fik af vide at alt var i orden. Da den begyndte at lugte fik jeg en ny vurdering hos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verdens sødeste og dygtigste medarbejdere og tandlæger. Er bare så glad for i foråret 2018 at have skiftet tandlæge. Jeg har tidligere været lidt skrækslagen , når jeg skullet bores (har meget dårlige... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos Tandlægerne Venge er vi fokuseret på at dit tandlægebesøg er en tryg og positiv oplevelse i en hyggelig atmosfære! Vores tandlæger har mange års erfaring inden for både voksen- og børne/ungdomstandplejen og tilbyder bl.a. alm eftersyn, tandblegning, plastfyldninger, implantater samt mindre tandreguleringer. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik... Klinikken har åbent alle hverdage og enkelte lørdage. Tidsbestilling kan ske via hjemmeside eller pr telefon Web: www.tandlaegerne-venge.dk/ E-mail: kontakt@tandlaegerne-venge.dk Tlf.: 36 70 45 56

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

De er flinke dygtige

De er flinke dygtige
Søde
Jeg er glad for service de yder
Rolige der er tid grundige jeg er utrolig glad for dem
Kan kun varmt anbefales
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner havde jeg gjort dette
100000 stjerner her fra

17 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uprofessionel og uansvarlig tandlæge

Uprofessionel og uansvarlig tandlæge. Man siger man først ved om man har en god forsikring når man reelt står og har brug for den - og det samme kan man sige om tandlægen Birgitte Venge, som på ingen måde var der da komplikationer viste sig.
Birgitte Venge havde lavet en tandudtrækning af en visdomstand på mig, som efterfølgende var komplikationer med. I en måned blødte hullet/såret MEGET og jeg gik gentagende gange til tandlæge Venge for at få hjælp og blive tjekket, da det var mystisk såret ikke ville hele. Hun tog mig aldrig seriøs ej heller tjekkede hullet sådan helt rigtigt. Jeg var nødsaget til at gå til anden tandlæge og få tilset såret og få renset det, og han sagde han aldrig havde set noget lignende og at det slet ikke helede korrekt og tilmed anbefalende mig at gå til egen læge og få taget blodprøver m.m for at se om det kunne give os et svar på hvorfor såret fortsatte med at bløde og ikke helede. Herefter kunne jeg gå til Birgitte Venge igen som sagde alt så fint ud og jeg bare skulle have tålmodighed og at det var min egen skyld det ikke helede korrekt. Jeg var frustreret, ked af det, nervøs og følte mig hverken hørt, set eller taget seriøs. Hver gang jeg havde Venge i røret sagde hun eller klinikassistenterne bare “alt er fint” og de 3 gange jeg var hos anden tandlæge lavede han store øjne og sagde han aldrig havde set noget lignende. Det viste sig at der var knogle spidser i såret, og den anden tandlæge hjalp mig og sørgede for jeg endelig efter 4 ugers blødninger ud af munden endelig kunne se en korrekt heling begynde at ske.
Jeg bedte om et møde til at snakke hele forløbet og denne rigtig dårlige oplevelse igennem med Birgitte Venge. Under dette møde gik Birgitte flere gange, og havde bestemt ikke noget særlig at sige, ej heller kunne hun tage noget ansvar. Hun efterlod en kollega til at føre samtalen, som godt kunne se at det havde været en øv oplevelse. Birgitte kunne ikke engang sige farvel da jeg gik ud af døren - super uprofessionelt.
Jeg kan og vil ikke anbefale nogen at gå til Tandlæge Venge - det har kostet mig dyrt både i tid, tårer, fravær fra arbejde, penge og sidst men ikke mindst har det besøg efterladt mig med tandlægeangst.

30 de junio de 2023

Super Tandlæge

Den bedste tandlæge aldrig haft en dårlig service hos dem de er altid søde og venlige og meget opmærksom på om det gør ondt på dig og så er de klar med en lille beroligende hånd på skulderen helt klart topkarakter 👍

7 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt fantastisk oplevelse hos den nye…

Helt fantastisk oplevelse hos den nye tandlæge Kathrine, super kompetent og dygtig. Lytter meget og gør ikke mere end man ber om, ligger bedøvelse helt fantastisk, forklarer kort og præcist hvad der sker, super dygtig. En upcoming Birgitte. 10 stjerner herfra.

9 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid imødekommende personale som…

Altid imødekommende personale som smiler og gør sit til at ens nervøsitet mindskes og sammeholdt med at Birgitte ganske kort berører ens skulder giver tryghed for at være dette sted. Talte med sekretæren i dag og fik en akut tid samme dag. Det er service. Kan kun varmt anbefale klinikken.😁

6 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.