Jeg er kommet hos Inge de seneste 13 år og betragter Inge som en af de mest kompetente og erfarne på området overhovedet. Det har altid været en super god oplevelse og dejligt at hun altid er totalt... Ver más
La empresa ha respondido
Min datter skulle konfirmeres. Og kom til tanning hos søde Inge. Meget kompetent og dygtig. Det er ikke sidste gang, vi har prøvet det.
La empresa ha respondido
Kæmpe fan af Tanning Gentofte. Top professionelt, smukkeste resultat og dejlig stemning. Helt naturlig brun farve som passer perfekt til ens egen pigmentering. Tanning væsken hverken lugter eller kl... Ver más
La empresa ha respondido
Bedre spray tan findes ikke! Altid fantastisk service hos Inge og verdens bedste kulør, som altid sidder lige i skabet! Jeg ville aldrig gå andre steder hen, end hos Inge TanningGentofte, da alt sim... Ver más
La empresa ha respondido
Tanning Gentofte er en professionel og personlig spray tan klinik som blev stiftet af Inge Stephensen i 2012 i Gentofte. Klinikken anvender kun 100% parabenefri og allergi venlige væsker, som tilpasser sig kundens egen pigment.
Baunegårdsvej 3, 2820, Gentofte, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tanning Gentofte får mine bedste anbefalinger. Jeg kommer der gerne flere gange om året, inden jeg skal ud og rejse eller til en stor fest hvor glød og kulør kan gøre alt for et outfit. Hos Tanning Gentofte er de både professionelle og meget serviceminded. Jeg stråler altid efter et besøg og glæder mig altid til det næste. Forkælelse og kulør på den eksklusive måde.

Respuesta de Tanning Gentofte
Más información sobre otros tipos de reseñas.