bestilte garn til mit nyeste projekt so en eksamen-overspringshandling. ikke mindre end 2(!!) timer efter, var pakket afsendt til GLS. Jeg var målløs. Da pakken så kom fra 20 timer senere, har der end... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg tror aldrig, jeg har modtaget garn så hurtigt før. Bestilte mit garn, der i øvrigt var billigere end på mange andre hjemmesider, og en time senere lå det til afhentning i Tante Hannes smarte "Nær... Ver más
Fantastisk service. Hurtig levering. Billigt kvalitetsgarn. Min foretrukne leverandør af norsk uld gennem mange år. Er knust over at hun holder op.
Jeg fik en rigtig god oplevelse. Godt udvalg. Overskuelig hjemmeside. Hurtigt ekspedition af min bestilling. Helt sikkert et sted jeg handler igen.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Garnbutiken på nettet med stort udvalg af kvalitetsgarn, opskrifter og tilbehør til strik, hækling og filt.
Información de contacto
Stationsvej 11, 8300, Odder, Dinamarca
- shop@tantehanne.dk
- www.tantehanne.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Varen kom inden for få dage
Varen kom inden for få dage
Kan varmt anbefale at købe hos Tante Hanne - det er både trygt og sikkert

Høj kvalitet

Respuesta de Tante Hanne
Nem bestilling og hurtig levering af…
Nem bestilling og hurtig levering af præcis det ønskede!

Respuesta de Tante Hanne
Altid god service og en sød betjening.
Købte søndag aften
Købte søndag aften, fik min pakke tirsdag formiddag 👍hurtigt ekspedition
God hjemmeside
God hjemmeside. Lynhurtigt forsendelse. Varene omsorgsfuld pakket. Jeg føler mig tryg!

Respuesta de Tante Hanne
Købte fineste vare og modtag den meget…
Købte fineste vare og modtag den meget hurtig. Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale Tante Hanne 😊
Hurtig besked om min ordre
Hurtig besked om min ordre
Og et sød håndskrevet brev
Hurtig levering og tilmed et personligt…
Hurtig levering og tilmed et personligt præg på pakken... hyggeligt...

Respuesta de Tante Hanne
Produktet levede op til forventningen…
Produktet levede op til forventningen og leveringen som aftalt

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.