Taxibedrijftmf Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Servicio de taxis

Escrito por la empresa

Wij bieden gegarandeerd de beste service! Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf in omgeving Amersfoort of Lelystad dan bent u bij Taxi TMF aan het juiste adres. Wij bieden u vakkundige, betrouwbare taxi-chauffeurs tegen scherpe tarieven.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

13 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Top services

Top services, nette auto en altijd vriendelijk. We waren zelf iets te laat om bepaalde redenen maar dit werd gelukkig goed ontvangen en konden snel door na onze bestemming.

15 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor 8 personen naar Rotterdam 100 pp…

Voor 8 personen naar Rotterdam 100 pp vragen is pure oplichting, dit is het aanvragen van een prijsopgave. Prachtige berekening maar het blijft een feit dat jullie oplichters zijn , aangezien ik mijn research heb gehaald bij meerdere taxi bedrijven en niemand op dit absurde bedrag komt , alles tussen de 300 a 400 euro dus de helft van dit belachelijke bedrag en geen wachttijd rekent. Is eigenlijk is een ster nog te veel , dus als je het idd via de regels doet, dan zullen dat net als bovenstaande reviews wel zelf verzonnen regels zijn. Maar ik zal deze vraag gaan voor leggen bij het programma Kassa en ook bij de consumentenbond. Krijgt u gelijk verwijder ik deze review direct , maar geef het weinig kans

14 de febrero de 2024

Beste Richard,

Bedankt voor de tijd en moeite dat je genomen hebt om ons te beoordelen.

We vinden jammer dat je dan niet hele verhaal bij zet.

Beste Heer\Mevr,
Ik zou graag een prijsopgave aanvragen voor een taxi rit retour van Bunschoten naar Rotterdam Ahoy.
Vertrek rond 18.00 uit Bunschoten en rond 00.00 uit Rotterdam.
Het gaat om.een groep van 8 personen.
Met vriendelijke groet Richard van de Mheen

We hebben inderdaad een prijs indicatie voor u gegeven €800,
Zie hieronder de berekening:

Tarieven gebruik taxi Bus :

Starttarief € 8,17
Kilometertarief € 3,72
Tijdtarief € 0,55
Wachttarief is € 55,35 per uur.

Bunschoten naar Rotterdam Ahoy:

Wachttijd: €249,07

Totaal:€1123,81
Onze bod : €800
Korting: €323,81

We begrijpen als u het duur vind en we hebben daar totaal begrip voor.

Maar voordat u een review gaat plaatsen moest u wel even de tarieven onderzoeken.

We hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten
TaxibedrijfTMF

De service is zo goed

De service is zo goed, en de prijs is ook redelijk! Bovenal lijkt het een betrouwbaar bedrijf te zijn. Ik zal graag het de volgende keer zeker weer gebruiken. Heel bedankt voor de geweldige service! :)

15 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al jaren gebruiken wij Taxibedrijf TMF…

Al jaren gebruiken wij Taxibedrijf TMF Service, OP TIJD MIDDEN IN DE NACHT, nieuwe auto's en persoonlijke benadering!

Lekker uitgerust en heel erg fijn wordt gereden we zijn zeer tevreden met deze taxibedrijf. altijd vriendelijk en vrolijk! Zeker aan te raden. Van mijn zijn jullie alle sterren waard.

3 de enero de 2023

Zeer betrouwbare taxibedrijf.

Zeer betrouwbare taxibedrijf met mooie auto’s en zeer vriendelijke chauffeurs. We hebben gebruik gemaakt van hun service voor het brengen en van ophalen van Schiphol . Alles wordt netjes schriftelijk vastgesteld zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

12 de noviembre de 2022

Beste Georgia

Bedankt voor uw reactie. We doen ons best om goede service te bieden. We zijn blij met u als klant. Bedankt voor uw vertrouwen en tot snel!

Met vriendelijke groeten,
Taxibedrijf TMF

Really nice service !!

Really nice service !!! Recommended

14 de noviembre de 2022

Dear Abdrabou,

We are very happy to provide you with the best service. Thank you so much for using our taxis.

Kind regards
TaxibedrijfTMF

8 consejos para escribir buenas reseñas.