‘S nachts laten ophalen via Schiphol was een goede ervaring. Vooraf reserveren en via het vluchtnummer houden ze zelf de vluchtstatus bij, zodat ze je keurig op tijd ophalen als je met je koffers naar... Ver más
Het was een super service en een heel aardige taxi chauffeur! Heel erg bedankt voor de moeite en de geduld om mij op de dag van de NS staking naar Schiphol te brengen. We hadden het over "kindness" ti... Ver más
Zowel de heen als terugreis zijn prima verlopen. Duidelijke afspraken, er wordt ook gebeld om eea te verifiëren en de taxi stond mooi op tijd te wachten om ons thuis op te halen en ook werd ik snel na... Ver más
Fijne chauffeur, behulpzaam en rustige rijstijl. Arriveerde netjes op de afgesproken tijd. vervolgens na een fijne en gezellige rit keurig op tijd en op de juiste plaats afgeleverd
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden passagiers veilig en goedkoop van en naar het vliegveld. Wij hebben onze taxichauffeurs in vaste dienst en onze taxi’s rijden door het hele land, zo zorgen wij ervoo...
Aankomstpassage 1, 1118 CX, Schiphol, Holanda
- www.taxicentrale-schiphol.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Above and Beyond!
I cannot recommend this taxi service enough! My luggage was delivered delay by over two hours at Schipol , which could have been a complete nightmare, but my driver was incredibly patient and reassuring. He stayed in constant communication and answered every single one of my messages right away. Because of the long delay, he eventually had to leave for another scheduled customer, but he didn't just abandon me, he completely took care of everything and arranged another taxi to pick me up.
They went absolutely above and beyond my expectations. Fantastic service and true professionalism
Ik worde opgebeld dat mijn taxi eraan…
Ik worde opgebeld dat mijn taxi eraan komt. Vroeg nog zelfs dat hij eerder kwam en dat ik de keuze had wanneer ik wil vertrekken.
We worden naar de juiste vertrekhal gebracht. Hij wist het beter als ik.
Fijn rijstijl heeft hij gehad.
Ik zal weer bellen heb ik een taxi nodig.
Zeer goede ervaring van zowel de heen…
Zeer goede ervaring van zowel de heen als terugreis naar en van Schiphol. Vriendelijke chauffeur, behulpzaam en keurig op tijd. Wij zullen volgende keer zeker weer gebruik maken van jullie diensten.
Supper geweldig
Supper geweldig, mijn taxi was optijd zelf 5 minuten eerder, chafeur was super vriendelijk.Prijs is heel redelijk en vooral de kwaliteit en goede service. Tot in het buitenland nemen zij kontakt met je op.
Topp hoor.
Helemaal top! Niets op aan te merken
Snel geregeld! Direct inzicht in de prijs. Handig contact! En een fijne gezellige chauffeur
Super tevreden
Super tevreden
Waren keurig optijd en heel behulpzaam met helpen van alle bagage
Volgende keer zeker weer 👍👍👍👍
Betrouwbaar en goede communicatie
Ondanks dat de eerste taxi met airco problemen moest afhaken, werden wij slechts 10 minuten later opgehaald door een andere taxi. Dit alles werd heel tijdig met ons gecommuniceerd. Goed geregeld!
Alles keurig geregeld
Alles keurig geregeld. Taxichauffeur liet weten vijf minuten eerder te zijn. Hij had zelf ook goede ervaringen met dit bedrijf omdat ze 24/7 goed bereikbaar zijn. Dit was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste!
Zeer slechte ervaring met Taxi Centrale…
Zeer slechte ervaring met Taxi Centrale Schiphol. Wij hadden vanochtend een taxirit geboekt naar Schiphol, maar de taxi is simpelweg niet komen opdagen. Op zo’n belangrijk moment, wanneer je op tijd op de luchthaven moet zijn, is dat ronduit onacceptabel.
Dit heeft ons enorm veel stress en paniek bezorgd. In plaats van dat er verantwoordelijkheid werd genomen of actief werd meegedacht over een oplossing, voelden wij ons volledig aan ons lot overgelaten. Dat is niet alleen onprofessioneel, maar ook bijzonder onbeschoft.
Van een taxicentrale mag je betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en fatsoenlijke service verwachten — zeker bij ritten naar Schiphol. Helaas hebben wij daar niets van gemerkt. Advies: niet boeken bij Taxicentrale Schiphol.
Goede ervaring
Gemakkelijk boeken, chauffeur vriendelijk en behulpzaam, rit comfortabel. Alles verliep voorspoedig.
Aardige chauffeur Adil en mooie ruime…
Aardige chauffeur Adil en mooie ruime auto . Dikke
Pluim
Goede service en niet moeilijk om het te reserveren
Goede service en niet moeilijk om het te regelen. De chauffeur viel in voor een collega zei hij en kwam met een busje. Dat kwam goed uit vanwege de bagage. Hij reed goed en behendig, maar werd wel vaak afgeleid door zijn telefoon. Dat vinden we altijd eng want een ongeluk is zo gebeurd.
Goede en makkelijke communicatie
Goede en makkelijke communicatie. Taxi was er ruim op tijd en chauffeur hield ons van de voordeur tot aan de taxi droog middels een paraplu want het regende heel hard. Ondanks zware regen en omleiding bracht de chauffeur ons zonder mopperen en op tijd op Schiphol
Een hele nette chauffeur
Een hele nette chauffeur. Airco werkte onvoldoende.
Goede prijs-kwaliteit
De chauffeur was keurig op tijd om ons op te halen in de nacht. Hij reed fijn! Verder behulpzaam met onze koffers.
1 ster minder voor telefonische bereikbaarheid van het kantoor: ruim 20 minuten moet wachten.
Chauffeur nam ruim van te voren contact…
Chauffeur nam ruim van te voren contact op om te zeggen hoe laat hij voor de deur zou staan. Vertrek was op die manier zeer ontspannen. Zeer vriendelijke chauffeur ook.
Top chauffeur
Top chauffeur, was 10 minuten voor tijd aanwezig. Ik was mijn telefoon vergeten dus moesten terug..niks aan het handje..was heel aardig.
Fijn om voor de deur opgehaald te…
Fijn om voor de deur opgehaald te worden en weer afgezet. Je vakantie begint thuis.