‘S nachts laten ophalen via Schiphol was een goede ervaring. Vooraf reserveren en via het vluchtnummer houden ze zelf de vluchtstatus bij, zodat ze je keurig op tijd ophalen als je met je koffers naar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super goed geregeld! Vooral dat je vooraf een app krijgt dat de chauffeur onderweg is met het telefoonnummer zodat je hem kunt bereiken is een fijn idee. Maar nog belangrijker is dat het goede en vrie... Ver más
Het was een super service en een heel aardige taxi chauffeur! Heel erg bedankt voor de moeite en de geduld om mij op de dag van de NS staking naar Schiphol te brengen. We hadden het over "kindness" ti... Ver más
Zowel de heen als terugreis zijn prima verlopen. Duidelijke afspraken, er wordt ook gebeld om eea te verifiëren en de taxi stond mooi op tijd te wachten om ons thuis op te halen en ook werd ik snel na... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden passagiers veilig en goedkoop van en naar het vliegveld. Wij hebben onze taxichauffeurs in vaste dienst en onze taxi’s rijden door het hele land, zo zorgen wij ervoo...
Información de contacto
Aankomstpassage 1, 1118 CX, Schiphol, Holanda
- www.taxicentrale-schiphol.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Heel prettig
Heel prettig, de taxi stond al te wachten toen we bijna klaar voor vertrek waren, en voor de afgesproken tijd konden we vertrekken, de rit naar Schiphol verliep heel prettig.
De chauffeur zeer behulpvaardig
De chauffeur was op tijd en zeer behulpvaardig. Als prettig ervaren.
Was helemaal top
Was helemaal top. Grote auto, mega vriendelijke chauffeur. Kwam midden in de nacht helemaal op tijd.
Rit van de klok
De bestelde nachttaxi om 03:40 uur was er al 5 minuten eerder. Een goed geluimde en behulpzame chauffeur bracht ons in een comfortabel busje naar onze bestemming. Hierdoor hadden we een rustig begin van onze vakantie.
Ik heb een hele nette chauffeur gehad…
Ik heb een hele nette chauffeur gehad en een plezierige dienst gehad
Goede communicatie
Goede communicatie, op tijd en fijne chauffeur
Super goed
Super goed, zeer goede prijs , op tijd en behulpzaam. Aanrader.
In eerste instantie had ik een tijd…
In eerste instantie had ik een tijd gereserveerd. Paar dagen voor vertrek wou ik de tijd aanpassen. Was geen enkel probleem. Dag van vertrek was de aardige chauffeur keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prima ervaring
Prima ervaring. Vriendelijke en behulpzame chauffeur. Wij kregen een mail terwijl wij aan het reizen/vliegen waren om de rit te bevestigen; dat had eerder/ beter gekund. Maar communicatie was goed op de dag zelf.
The driver was waiting on time
The driver was waiting on time, and we reached the destination fast. The driver was polite. I recommend this service.
Goeie ervaring met beide chauffeurs op…
Goeie ervaring met beide chauffeurs op de heen- en terugweg. Netjes, schone auto en stipt volgens afspraak. Heel fijn om zo onbezorgd aan je vakantie te beginnen en bij terugkomst naar huis gereden te worden.
Goed
Er kwam een busje, deze was goed schoon en in goede staat. Chauffeur was zeer vriendelijk, maar reed erg hard. Boeken was eenvoudig en bevestiging via WhatsApp handig.
Stressvrij begonnen aan de vakantie
Stressvrij begonnen aan de vakantie. Dit door het belletje vooraf dat de super vriendelijke en behulpzame chauffeur er binnen 5 minuten zou zijn.
Prima taxibedrijf
Prima taxibedrijf, komt op tijd, goede communicatie en aardige chauffeur
Goede afspraak gemaakt was mooi op…
Goede afspraak gemaakt was mooi op tijjd. En een hele vriendelijke chauffeur. Stress vrij op vakantie!!
Duidelijke communicatie en goede…
Duidelijke communicatie en goede service.
Fijne chauffeur perfect op tijd!
Fijne chauffeur. Perfect op tijd! Lekker op tijd op locatie.
Goede communicatie en service
Goede communicatie. Ondanks behoorlijke vertraging hield de chauffeur contant en stond keurig te wachten.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Uitstekende service
Uitstekende service. Er was goed contact met de chauffeur toen hij ons van Schiphol afhaalde. We waren snel thuis.