Skulle have åbnet for fiberforbindelsen 1/4 til hjemmekontoret med eget udstyr. Underligt nok , sendte de et netkabel med posten ? Den 1/4 efter opkald, så var det kl. 15 der var deadline, ringe... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Problemer forsætter stadivæk. Har været i kontakt med deres kundeservice i flere uger,de har aftalt med mig at de sender en tekniker den 23/3-2026, til opsætning af fiberboksen udvendigt. Teknikeren... Ver más
La empresa ha respondido
WORST COMPANY EVER!!! BIG BIG SCAM!! DONT DELIVER THE PRODUCT THEY PROMISE - THEY SEND INVOICES FOR 6 MONTHS(!) WITHOUT AGREEMENT - FEE ON FEES- NEVER UNDERSTANDING THE CLIENTS - ONLY SELFISHNESS!... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Denne side vedrører alene anmeldelser af TDC Erhverv. Hvis du er tidligere kunde hos TDC Privat, vil vi som altid rigtig gerne have din anmeldelse. Du skal blot anmelde yousee.dk, som nu er blevet samlet med TDC Privat i ét stærkt YouSee. Kære Erhvervskunde, Tak, for at du tager dig tid til at anmelde TDC Erhverv. Vi vil altid gerne høre fra dig, for at blive dygtigere til vores arbejde. For at vi kan betjene dig bedst muligt, vil vi bede dig om at indtaste dit CVR-nummer. Så har vores kundeservice nemlig mulighed for at identificere din virksomhed og dine behov, inden at vi vender retur til dig. Med venlig hilsen TDC Erhverv TDC Erhverv er den største leverandør af it- og kommunikationsløsninger til små, mellemstore og store virksomheder i Danmark. Vi har branchens førende produkter, de højst certificerede specialister og Danmarks bedste netværk. Det er din garanti for løsninger, der matcher og udvikler din forretning – nu og i fremtiden.
Información de contacto
Teglholmsgade 1, 0900 , København C, Dinamarca
- erhverv@tdc.dk
- www.tdc.dk
Ha contestado el 94% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Middelmådigt
Vores klinik har brugt TDC erhverv og det virker fint, men dog har vi som mange andre også nogen hyppige problemer med installationen, forbindelsen der ryger af og på løbende - ret skuffende for sådan et stort firma.
Virker uprofessionel
Den 1/4 efter opkald, så var det kl. 15 der var deadline, ringede igen kl. 1510, så var det pludselig kl. 17 (hvor supporten har lukket) - dagen efter fik jeg brev om IP nr. men forbindelsen virkede stadig ikke (men supporten var lukket) .
havde flere gange spurgt til om der skulle sættes VLAN op på eget udstyr - alle gange var det nej.. prøvede VLAN 101 - så virkede det - ringede ind (venlig fyr i røret) - så skulle det fjernes . Dagen efter virkede det (7/4) - efter et par dage ryger forbindelsen random - opkald igen, åbenbart er det ikke registreret at det er eget udstyr (har 3 mails på det) - nu prøver vi igen imorgen om det virker.
Exceptionelt dårligt
Exceptionelt dårligt.
Internet bestilt slut januar, til ikrafttræden fra 1. April.
Nu otte dage efter vi skulle have haft internet er der ikke sket noget. De har ikke sendt nogen router, hver gang man ringer kan de ikke se noget. Efter typisk 5-10 minutter går det op for dem at der ligger en bestilling men ingen ved hvad de skal gøre. De lover at ringe tilbage men det gør de ikke.
Dette er gennem arbejdsgiver og havde det været privat havde jeg opsagt prompte.
Svar til TDC: Nu kan jeg se I har svaret og tak for det. I skriver jeg skal kontakte jer. Det er jo desværre det som anmeldelsen her drejer sig om - at jeg har forsøgt at kontakte jer så mange gange uden der sker noget, så jeres svar virker mest som et standardsvar uden I har læst hvad anmeldelsen i virkeligheden handler om.

Respuesta de TDC Erhverv A/S
Kaos fra start til slut – intet fungerer
Vi skiftede til TDC i håb om at få en professionel løsning til vores virksomhed – og skifter allerede væk igen efter én måned.
Forløbet startede ellers godt i salgsfasen, hvor alt kunne lade sig gøre. Men så snart aftalen var underskrevet, ændrede billedet sig markant.
Det mest alvorlige er, at to ud af tre abonnementer blev oprettet uden vores accept. Det er helt uacceptabelt og burde aldrig kunne ske.
Vi har efterfølgende gentagne gange forsøgt at få fat i sælgeren for at få rettet op på fejlen – både via telefon og mail – uden nogen form for respons. Det virker som om, engagementet stopper i det øjeblik, aftalen er lukket.
Selve produktet lever desværre heller ikke op til forventningerne. Dækningen i Haderslev og omegn er markant dårligere end hos både Telia og Norlys, og vi oplever ofte afbrudte opkald. Derudover er der en mærkbar forsinkelse, når man tager telefonen – der går flere sekunder, før der er forbindelse, hvilket er ekstremt frustrerende i en travl hverdag.
Vi skiftede til TDC for at få en løsning, hvor flere telefoner kunne ringe samtidigt – men det skulle vi aldrig have gjort.
Samlet set er det en oplevelse præget af manglende ansvar, dårlig opfølgning og en løsning, der ikke lever op til det, der blev lovet.
Vi kan på ingen måde anbefale TDC baseret på dette forløb.

Respuesta de TDC Erhverv A/S
Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt…
Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt Dårligt 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Problemer forsætter stadivæk
Problemer forsætter stadivæk.
Har været i kontakt med deres kundeservice i flere uger,de har aftalt med mig at de sender en tekniker den 23/3-2026, til opsætning af fiberboksen udvendigt. Teknikeren kom ikke,kundeservice siger nu at de har aldrig haft den aftale med mig.De lyver og snyder igen.Jeg betaler nu for fibernet abonnement uden at den er tilsluttet.De vil igen undersøge sagen!Min internet kører på mobil router med sim kort som TDC har lånt mig den skal jeg returnere på et tidspunkt, så kan jeg fortsætte at betale,uden at have adgang til internet.

Respuesta de TDC Erhverv A/S
Jeg har sjældent prøvet dårligere…
Jeg har sjældent prøvet dårligere erhvervskundeservice end TDC Erhverv. Jeg tror, jeg har haft kontakt til 5 forskellige medarbejdere - alt fra kunderservicemedarbejdere til "chefer" - hos dem for at ændre vores virksomheds abonnementer til et andet hos dem (altså fra et TDC-abo til et TDC-abo), og nu har det taget over 2 måneder at få det på plads. Vi er stadig ikke i mål, og nu har jeg endelig fået en faktura, men den er næsten 5 gange så høj, end den burde være..... Andre udbydere er dyrere, ja, men de kan umuligt have lige så ringe service.

Hold dig væk fra dem
Hold dig væk fra dem. De lover én ting, og du får noget andet. Servicen er en katastrofe. Du kan ikke ringe til dem hver dag, og de siger ikke noget. Jeg kan ikke anbefale dem. Jeg har overført mine fire numre og internet til TDCi, og nu prøver jeg at få det hele fikset.

Respuesta de TDC Erhverv A/S
Ulovlige opkald fortsætter og…
Ulovlige opkald fortsætter og fortsætter...
Deres sælgere bliver ved og ved med at ringe mig op. Hver gang beder jeg om, at TDC ikke ringer til mig igen. De siger, at "uh.. det kan jeg nok ikke love, men jeg skal nok sørge for, at jeg ikke ringer igen. "
Men man skal respektere, hvis en person ikke ønsker at blive kontaktet igen på telefon. Det er meget simpelt egentlig.
Sælgeren slutter oven i købet flabet af med "vi tales ved"... Jeg er måløs.

WORST COMPANY EVER!!
WORST COMPANY EVER!!!
NEVER NEVER NEVER SIGN UP!!!!

“Meget dårlig oplevelse
“Meget dårlig oplevelse. Jeg føler mig snydt. Den måde, virksomheden behandler kunder på, er fuldstændig uacceptabel. Det virker som om, de forsøger at tage folks penge uden at levere ordentlig service. Jeg vil stærkt fraråde andre at bruge dette sted.”

Respuesta de TDC Erhverv A/S
Svært at opsige sit abonnement.
Svært at opsige sit abonnement.
Jeg skiftet til TDC fra Telmore med løftet om et billigere abonnement, som var tilsvarende det jeg havde fra Telmore.
Det viste sig så ikke at være korrekt, da vi første gang skulle bruge telefonen i Frankrig.
Efter meget snak med TDC sælgeren, blev det så dyrere end Telmore.
Han ville så ophæve bindingsperioden på 3 år.
17. november 2025 opsagde vi så abonnementet, men TDC skrev at det først kunne skiftes 5. juni 2027.
Efter flere skriv til dem, så fik vi endelig den 30. januar bekræftelse på opsigelsen og telefonen blev flyttet 2. februar 2026.
Nu troede jeg så alt var i orden og opsigelsesdatoen fra den 17. november 2025 var gældende...
Men til min store overraskelse, så fik jeg idag en regning på perioden frem til 29. april 2026.
Jeg har talt med TDC Erhverv, som ikke vil kendes ved det første opsigelse den 17. november, selvom det er dem som lavede en fejl ved ikke at gøre det indenfor 3 måneder.
Stol ikke på TDC erhverv!!!!
Vi kommer aldrig til at benytte dem mere.

Respuesta de TDC Erhverv A/S
Snyd og bedrag og vil ikke frigive tlf nr
Tdc erhverv havde en meget insisterende tlf sælger som jeg til sidst lyttede til. Men det han lovede er ikke holdt, tværtimod står jeg med en kontrakt som ingen mening giver, og har nu i 9 dage forsøgt at få tdc erhverv til at frigive mit nummer, men det vil de ikke, de siger i tlf de reagerer men gør det ikke i praksis. Det er under al kritik. Og jeg vil på det kraftigste råde alle til aldrig at handle med tdc erhverv.

Respuesta de TDC Erhverv A/S
Jeg sagde ja til en aftale i december…
Jeg sagde ja til en aftale i december 25. Og har intet modtaget med som kort. Internet. Jeg er blevet lovet gang på gang. Det ville løse sig nu. Men stadig intet i dag den 18/2-26. De opretter mig og sender mig mobil rabat. Derefter sender de en regning på hele rabat beløbet. Og prøver og sige jeg ikke er kunde. Trods underskrevet aftaler fra begge parter. Når man ringer ind bliver man lovet der sker noget nu men stadig intet. 5 forskellige har lover nu min sag nok skulle løses. Men stadig intet. Jeg fraråder alle og være ved tdc og boykotte dem for de kan ikke drive en ordentlig forretning og holde deres aftaler med kunder.
TDC I er for skod og er dybt skuffet over jeres medarbejdere der lover og lover men intet holder.

Elendig fejlsøgning, gemmer sig bag 3. part
Jeg har fået nyt arbejde og takkede i den forbindelse ja til internet igennem firmaet.
Jeg fik bekræftigelse på at internettet ville være klar til d 2/2
I mellemtiden havde jeg Hiper, hvis abonnement først sluttede d. 11/2
Jeg bytter router ud d. 3 og kører fint tdc's router og hipers forbindelse. Indtil morgenen d 12 .hvor hipers forbindelse klippes og TDC linjen ikke virker?
Min kone ringer ind imens jeg er på arbejde og får fortalt at det er routeren, tdc har nogle defekte på lager, som det istedet for at lige ud, lader kunderne spille sorteper med.
Jeg modtager ikke en bekræftigelse på at der er sendt noget udstyr, så jeg ringer ind d13 hvor vi hurtigt finder frem til at TDC aldrig har haft kontakt med min mediekonverter... Det har de kunne se siden d 2/2 men indrømmer blankt at de venter på at kunderne brokke sig fremfor at undersøge fejlen på en nyoprettet kunde. Desuden sender den første supporter en ny router, åbentlyst uden at have tjekket linjen.
Det er fredag og de tørrer den af på ejeren af fiberlinjen. De har en SLA som hedder 12 timer, arbejder ikke i weekenden.
TDC er fuldstændig ligeglad med at de har kunne se i snart 2 uger at linjen ikke har virket og de har fejldiagnocsticeret linjen dagen før og gemmer sig bag 3. Parten.
Så vi må vente til mandag før der kommer en tekniker. Og kigger på vores internet.
I dag d. 16/2 kigger teknikeren på det og konkludere hurtigt at TDC på en eller anden måde har oprettet det til en forkert addresse...
Han giver mig nogle oplysninger som jeg skal videregive til TDC, for jeg må lege posthus imellem TDC og fiber ejeren.
Så ringer jeg til TDC som så fortæller mig noget med at starte interne processor for oprettelse af fiber...
Kunne de fortælle mig hvornår jeg får fiber?... Nej
Hvad med om jeg overhovedet får fiber denne uge?... Nej
Hvad med, hvornår de ved hvilken dato de kan give mig fiber. Heller ikke...
Tldr
Tdc har kunne se at linjen fejler allerede d2/2 men gør intet, sender os en ny router selvom de kan se det ihvertfald ikke kun er routeren.
På trods af 3 opkald insisterer på det er fiberejeren som skal kigge på det. Og når fiber ejeren så fortæller det er en TDC fejl, så kan de ikke stille nogen former for garanti for hvornår vi får internet.
Havde det været privat var jeg løbet skrigende væk... Det er dog betalt af mit arbejde, hvilket er den eneste grund til jeg finder mig i det.
Jeg vil ikke anbefale TDC som leverandør til hverken firma eller privat.

Et godt råd
Et godt råd: gå aldrig med i et tilbud fra en tdc sælger!

Respuesta de TDC Erhverv A/S
Jeg blev ringet om for nogle måneder…
Jeg blev ringet op for nogle måneder siden af en sælger som ville give os et godt tilbud. Han ville give os en lidt bedre pris og en bedre aftale. Jeg sagde ja, og han fik os oprettet. Nu har jeg modtaget en ekstra regning på 11.000 kroner for at have overskredet vores dataforbrug - men vi har ikke brugt mere data end vi plejer. Det viser sig så at vi har fået et meget dårligere abonnement. Jeg ringede ind og blev bedt om at skrive en mail. Det er nu 1 måned siden og der er intet sket. I dag har vi så mistet forbindelsen helt. Vi har hverken internet eller kan foretage opkald eller sms. Og vi kan ikke drive virksomhed uden. Det har klart været den værste beslutning jeg har truffet.
Sagsnr. [01235819]
Johannes Eriksen

TDC som Bruttoløns leverandør - undgå TDC
TDC er leverandør af Bruttolønsgoder til min virksomhed - Dem skulle jeg ikke have valgt. En IPhone som kan købes i det nærmeste Elgiganten har de ikke været i stand til at levere med en forsinkelse som nu overstiger 1 måned. Samtidigt får man ikke nogle information om hvornår man kan forvente at få produktet som man iøvigt har betalt. Har du en morbid lyst til at blive trukket rundt i manégen af TDC med udsættelser og dårlige undskyldninger skal du endeligt vælge TDC – eller så gør som mig – vælg en anden leverandør.

Aggressiv salgsteknik
Bliver ringet op af en "oliver"
Jeg er selv indvandrere og har familie som er indvandrere. Det var ikke en oliver.
Han ringer 13:00 og siger at han kan tilbude det bedste billige lige nu, men kun NU.
Jeg siger at det lyder intressant, beder om mere info, men desværre står jeg ude hos en kund og bliver nød til at afbryde samtalen.
Beder at blive ringet op efter 16.
Hvorpå "oliver" siger. Jeg ringer 16:01 så vi får afsluttet dette.
16:01 ringer oliver. Men jeg står og taler med kunden og kan ikke tage telefonen.
Oliver vælger at ringe mig 16 GANGE I TRÆK!? Også fra privat nummer..
Lidt aggressiv salgsteknik..
16:14 har jeg avsluttet med kunden og
Får fat på "oliver" hvor jeg får skylden for at totalt har spild hans tid... og det skal jeg bare give undskyld for.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.