Et super super hyggeligt og dejligt sted Alt var som det skulle være maden var virkelig lækkert og meget forskelligt Altid velforberedt Kan kun anbefales Kommer igen 😄
Consulta las opiniones de los clientes
Team Bornholm sørgede atter en gang for en fantastisk ferie i dejlige Gudhjem. Udsigt over havet og Christiansø. Vi booker straks næste års ferie.
Team Bornholm var hurtig klar til at hjælpe os videre til det valgte hotel ( Grippen ) ink færge billetter… dejligt nemt og ingen problemer…
Sandkås Søpark Dejlig ferielejlighed med fantastik udsigt over havet, veludstyret og god størrelse til 3 voksne (men nok ikke 4), god beliggenhed, der er dog et meget stejlt stykke at gå fra P-pla... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer. Hvad laver vi? Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning. Sikkerhed for din rejse A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder.
Información de contacto
Snellemark 45, 3700, Rønne, Dinamarca
- info@teambornholm.dk
- www.teambornholm.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk dejligt sted Årsdale
Fantastisk dejligt sted Årsdale - og fin lejlighed - stor og virkelig mange ting i køkkenet - bestilling hos Team Bornholm gik nemt og det er ikke sidste gang vi sætter vores ben den skønne solskinsø

Respuesta de Team Bornholm
Vi havde en kanon cykelferie på…
Vi havde en kanon cykelferie på Bornholm. Alt er klar efter vi købte billetten, færge, bolig, maden, drikkevare. Vi skulle bare tage færgen fra Ystad, som var inkluderet en færdig pakke.

Respuesta de Team Bornholm
Dejligt du at komme til en meget vel…
Dejligt du at komme til en meget vel vedligeholdt og meget ren lejlighed

Super god oplevelse
Før afrejsen fik vi på mail komplet info om selve opholdet, ud og hjem rejse. Super god oplevelse. Vi havde 6 skønne dage på hotel Abildgård. Vi kan varmt anbefale Team Bornholm 👍

Respuesta de Team Bornholm
Det er altid en fornøjelse at bruge…
Det er altid en fornøjelse at bruge team bornholm,
man er altid tryg når man har bestilt sit ophold der.
Derfor vil jeg anbefale team bornholm.

Respuesta de Team Bornholm
Mange tak for en pæn lejlighed i…
Mange tak for en pæn lejlighed i sandvig søpark.
Det er et sted som man gerne kommer til bagetil.
Vi glæder os til at komme igen.

Bornholm
Vi havde en dejlig ferie, hvor udgangspunktet var et velbeliggende og velindrettet hus i "Klintely".

Respuesta de Team Bornholm
Fin service da vi bestilte turen.
Fin service da vi bestilte turen.
Fin ombytning g af færge uden extra udgifter. Og fremragende hotel lejlighed. ABILDGÅRD aften buffet var så lækker og mange forskellige retter. Vi rejser gerne igen med Team bornholm. Hilsen Bente Viborg.

Respuesta de Team Bornholm
Kompetent og imødekommende samtale og…
Kompetent og imødekommende samtale og vejledning ved ordre på ophold i ferielejlighed. Egne ønsker imødekommet fuldt ud.

Super dialog
Super dialog om hus og transport samt hensyn ved handicapbehov.

Respuesta de Team Bornholm
Som altid leverede TeamBornholm en…
Som altid leverede TeamBornholm en super service, og modtog os med stor venlighed og smil da vi gen-bookede ferie igen i 2027.
Alle i TeamBornholm er bare så super skønne 💝

Respuesta de Team Bornholm
Personale indsatsen var i top
Vort møde med den bookede bolig var en frygtelig oplevelse😒. Vi var alle enige om, at vi ville forlade huset næste dag, når det blev lyst!
Vi var på ferie med vores søn og voksne børnebørn, der havde glædet sig til at se Bornholm for første gang.😊
Men ved hjælp af Team Bornholms bagvagt og 2 af de ansatte blev vores ferie alligevel reddet.
Vi havde en positiv dialog med bagvagten og Mie nogle gange i løbet af aftenen, og næste morgen kl. 9.00 skaffede Lea os en anden 3 værelses og fantastisk lækker bolig i Svaneke Savværk (5 STJERNER) for et rimeligt beløb.
Det er derfor personalets fantastiske indsats, der gør, at vi uden tvivl vil anbefale andre at booke hos Team Bornholm.
Jeres indsats har været helt i toppen - dialogen har gennem forløbet været positiv, og vores ferie blev reddet. TAK!

Super vellykket pakkerejse til Bornholm
Det var let at bestille den rejse, vi ønskede. Fandt den afgang, der passede fra Ystad og det ophold i Svaneke, vi faldt for med 6 overnatninger. En meget fin pakkerejse, der fuldt levede op til vores forventninger.

Respuesta de Team Bornholm
Team Bornholm er altid super hjælpsomme…
Team Bornholm er altid super hjælpsomme og serviceorienterede. Vi havde fx. et problem med en tabt nøgle, som blev håndteret uden problemer og med stor venlighed. Kan absolut anbefales

Perfekt oplevelse
Vi har nu booket 4/5 hos Team Bornholm og hver gang har det været en perfekt oplevelse.

Respuesta de Team Bornholm
Fra beslutning til bestilling og til…
Fra beslutning til bestilling og til ankomst helt igennem en fornøjelse. Et helt fantastisk hus i meget fin stand på en skala fra 1 til 10 giver vi 12 👏👏

Dejlig lejlighed
Dejlig lejlighed
Dejlig udsigt hvor solen stod op
Følte os dejlig tilpas
Gode senge
I det hele taget super fint sted
Vi kommer gerne igen

Respuesta de Team Bornholm
Det var et rigtig dejligt rækkehus med…
Det var et rigtig dejligt rækkehus med en fantastisk udsigt. Vejret var til ug!!🇩🇰🌷

La experiencia Trustpilot