Team Bornholm Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et super super hyggeligt og dejligt sted Alt var som det skulle være maden var virkelig lækkert og meget forskelligt Altid velforberedt Kan kun anbefales Kommer igen 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Team Bornholm sørgede atter en gang for en fantastisk ferie i dejlige Gudhjem. Udsigt over havet og Christiansø. Vi booker straks næste års ferie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Team Bornholm var hurtig klar til at hjælpe os videre til det valgte hotel ( Grippen ) ink færge billetter… dejligt nemt og ingen problemer…

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sandkås Søpark Dejlig ferielejlighed med fantastik udsigt over havet, veludstyret og god størrelse til 3 voksne (men nok ikke 4), god beliggenhed, der er dog et meget stejlt stykke at gå fra P-pla... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Alquiler de vacaciones

Escrito por la empresa

Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer. Hvad laver vi? Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning. Sikkerhed for din rejse A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

65 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk dejligt sted Årsdale

Fantastisk dejligt sted Årsdale - og fin lejlighed - stor og virkelig mange ting i køkkenet - bestilling hos Team Bornholm gik nemt og det er ikke sidste gang vi sætter vores ben den skønne solskinsø

3 de junio de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for de pæne ord! Dejligt at høre, at alt gik som det skulle, og at I var glade for både lejligheden og opholdet. De bedste hilsner Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en kanon cykelferie på…

Vi havde en kanon cykelferie på Bornholm. Alt er klar efter vi købte billetten, færge, bolig, maden, drikkevare. Vi skulle bare tage færgen fra Ystad, som var inkluderet en færdig pakke.

25 de mayo de 2026

😊🚲😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dejligt du at komme til en meget vel…

Dejligt du at komme til en meget vel vedligeholdt og meget ren lejlighed

24 de mayo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for I værdsætter vores arbejde. Vi håber at byde jer velkommen igen. Hilsen Team Bornholm

Super god oplevelse

Før afrejsen fik vi på mail komplet info om selve opholdet, ud og hjem rejse. Super god oplevelse. Vi havde 6 skønne dage på hotel Abildgård. Vi kan varmt anbefale Team Bornholm 👍

25 de mayo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse at bruge…

Det er altid en fornøjelse at bruge team bornholm,
man er altid tryg når man har bestilt sit ophold der.
Derfor vil jeg anbefale team bornholm.

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever, vi holder, hvad vi lover – det er præcis sådan, vi gerne vil have det. Hilsen Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange tak for en pæn lejlighed i…

Mange tak for en pæn lejlighed i sandvig søpark.
Det er et sted som man gerne kommer til bagetil.
Vi glæder os til at komme igen.

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre og vi ser frem til at byde jer velkommen en anden gang.
Med venlig hilsen Team Bornholm

Bornholm

Vi havde en dejlig ferie, hvor udgangspunktet var et velbeliggende og velindrettet hus i "Klintely".

20 de mayo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tak for din fine anmeldelse og hvor er det dejligt at høre! Skønt at jeres ophold levede fuldt op til forventningerne. Med venlig hilsen Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin service da vi bestilte turen.

Fin service da vi bestilte turen.
Fin ombytning g af færge uden extra udgifter. Og fremragende hotel lejlighed. ABILDGÅRD aften buffet var så lækker og mange forskellige retter. Vi rejser gerne igen med Team bornholm. Hilsen Bente Viborg.

Respuesta de Team Bornholm

Det er dejligt at høre 😊 Skønt at jeres ophold levede fuldt op til forventningerne. Med venlig hilsen Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent og imødekommende samtale og…

Kompetent og imødekommende samtale og vejledning ved ordre på ophold i ferielejlighed. Egne ønsker imødekommet fuldt ud.

12 de marzo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for I værdsætter kontorets arbejde. Vi ser frem til at byde jer velkommen. Hilsen Team Bornholm

Super dialog

Super dialog om hus og transport samt hensyn ved handicapbehov.

14 de mayo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for I værdsætter vores arbejde her på kontoret. Vi håber at byde jer velkommen igen.
Hilsen Team Bornholm

Stedet vi boede

Stedet vi boede. Vi boede på Kirkely ved Tjen.

19 de mayo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Klintely i Tejn/Sandkås! Det betyder virkelig meget for os at høre.
Med venlig hilsen Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid leverede TeamBornholm en…

Som altid leverede TeamBornholm en super service, og modtog os med stor venlighed og smil da vi gen-bookede ferie igen i 2027.

Alle i TeamBornholm er bare så super skønne 💝

15 de mayo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for I værdsætter vores arbejde her på kontoret. Vi byder jer velkommen igen i 2027. Hilsen Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personale indsatsen var i top

Vort møde med den bookede bolig var en frygtelig oplevelse😒. Vi var alle enige om, at vi ville forlade huset næste dag, når det blev lyst!
Vi var på ferie med vores søn og voksne børnebørn, der havde glædet sig til at se Bornholm for første gang.😊
Men ved hjælp af Team Bornholms bagvagt og 2 af de ansatte blev vores ferie alligevel reddet.
Vi havde en positiv dialog med bagvagten og Mie nogle gange i løbet af aftenen, og næste morgen kl. 9.00 skaffede Lea os en anden 3 værelses og fantastisk lækker bolig i Svaneke Savværk (5 STJERNER) for et rimeligt beløb.
Det er derfor personalets fantastiske indsats, der gør, at vi uden tvivl vil anbefale andre at booke hos Team Bornholm.
Jeres indsats har været helt i toppen - dialogen har gennem forløbet været positiv, og vores ferie blev reddet. TAK!

17 de mayo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for I værdsætter vores arbejde her på kontoret :-) Vi håber at byde jer velkommen igen. Hilsen Team Bornholm

Super vellykket pakkerejse til Bornholm

Det var let at bestille den rejse, vi ønskede. Fandt den afgang, der passede fra Ystad og det ophold i Svaneke, vi faldt for med 6 overnatninger. En meget fin pakkerejse, der fuldt levede op til vores forventninger.

10 de mayo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for os 🌞 hilsen fra Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Team Bornholm er altid super hjælpsomme…

Team Bornholm er altid super hjælpsomme og serviceorienterede. Vi havde fx. et problem med en tabt nøgle, som blev håndteret uden problemer og med stor venlighed. Kan absolut anbefales

20 de mayo de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er meget glade for at I værdsætter vores arbejde. Vi håber at byde jer velkommen igen. Hilsen Team Bornholm

Perfekt oplevelse

Vi har nu booket 4/5 hos Team Bornholm og hver gang har det været en perfekt oplevelse.

20 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fra beslutning til bestilling og til…

Fra beslutning til bestilling og til ankomst helt igennem en fornøjelse. Et helt fantastisk hus i meget fin stand på en skala fra 1 til 10 giver vi 12 👏👏

26 de abril de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse med både booking og vores personlige service. Vi ser meget frem til at byde dig velkommen igen 🌟
De bedste hilsner fra Team Bornholm

Dejlig lejlighed

Dejlig lejlighed
Dejlig udsigt hvor solen stod op
Følte os dejlig tilpas
Gode senge
I det hele taget super fint sted
Vi kommer gerne igen

20 de abril de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for den fine tilbagemelding – det glæder os rigtig meget at høre! Skønt at I har haft en dejlig ferie, og at lejligheden og udsigten faldt i god smag. I er altid hjerteligt velkomne tilbage! 🌞
De bedste hilsner Team Bornholm

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var et rigtig dejligt rækkehus med…

Det var et rigtig dejligt rækkehus med en fantastisk udsigt. Vejret var til ug!!🇩🇰🌷

23 de abril de 2026

Respuesta de Team Bornholm

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse – det betyder meget for os 🌞
De bedste hilsner Team Bornholm

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.