Team Bornholm Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et super super hyggeligt og dejligt sted Alt var som det skulle være maden var virkelig lækkert og meget forskelligt Altid velforberedt Kan kun anbefales Kommer igen 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Team Bornholm sørgede atter en gang for en fantastisk ferie i dejlige Gudhjem. Udsigt over havet og Christiansø. Vi booker straks næste års ferie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Team Bornholm var hurtig klar til at hjælpe os videre til det valgte hotel ( Grippen ) ink færge billetter… dejligt nemt og ingen problemer…

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sandkås Søpark Dejlig ferielejlighed med fantastik udsigt over havet, veludstyret og god størrelse til 3 voksne (men nok ikke 4), god beliggenhed, der er dog et meget stejlt stykke at gå fra P-pla... Ver más

Información sobre la empresa

1. Alquiler de vacaciones

Escrito por la empresa

Team Bornholm er en sammenslutning af en række bornholmske feriesteder, der byder på et bredt udvalg af moderne og velindrettede ferieboliger. Vi er samtidigt et rejsebureau, således at vi også kan hjælpe med at bestille din færge- eller flybillet til fordelagtige priser. Hvad enten du rejser hånd-i-hånd med den eneste ene - eller I har børnene med - så har vi den rigtige feriebolig til jer. Hvad laver vi? Vi laver udelukkende rejser til Bornholm. Alle medarbejdere har en lang erfaring i den bornholmske turistbranche, så vi er altid klar til give dig gode tips og idéer til din ferie på Bornholm. Hos os får du ikke bare de bedste priser - du får også den bedste rådgivning. Sikkerhed for din rejse A/S Team Bornholm har den højest mulige kreditværdighed "AAA". Ydermere er A/S Team Bornholm medlem nr. 964 af Rejsegarantifonden. Hos os er din rejse derfor i trygge hænder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

71 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alt var så godt

Alt var så godt, bortset fra TV, vi havde problemer hele ugen, lørdag kom en tekniker og så kørte det fint de sidste 2 dage.
Altså 19-24 stort bøvl med TV

19 de mayo de 2025

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Beklager I havde problemer med TV, men dejligt at det blev løst. Husk I kan altid komme i kontakt med os døgnet rundt.
Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen til Bornholm en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super ferie på Bornholm som altid…

Super ferie på Bornholm som altid dejligt hus og alt fungerer perfekt

19 de mayo de 2025

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for.
Vi glæder os til at kunne hjælpe næste gang I skal til Bornholm.
Med venlig hilsen Team Bornholm

Ferie på Bornholm

Jeg benytter altid “Team Bornholm”, når jeg skal besøge solskinsøen, for der er nemlig altid hjælpsomme og profesionelle i deres arbejde.

17 de mayo de 2025

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er vi meget glade for.
Vi glæder os til at kunne hjælpe næste gang I skal til Bornholm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ren og pæn lejlighed igen igen i…

Ren og pæn lejlighed igen igen i Sandvig Søpark , fantastisk hjælpsom personale hos Team Bornholm , vi kommer helt sikkert igen 👍👍👍✅✅✅👈

16 de mayo de 2025

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for den flotte anmeldelse, det er vi meget glade for. Vi glæder os til at kunne hjælpe jer med den næste tur til Bornholm.

Det der bliver lovet

Det der bliver lovet, holder bare

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever, vi holder, hvad vi lover – det er præcis sådan, vi gerne vil have det.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og fordi du valgte at rejse med os. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang.

fedt sted

fedt sted, dejlig lejlighed

10 de mayo de 2025

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Super dejligt sted at opholde sig på

Super dejligt sted at opholde sig på
Der er alt hvad du behøver & dejlig stor terrasse.
HYGGELIGT ☀️⭐️🍀

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for I har nydt jeres ophold.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse ved ophold i Svaneke

Bestillingen af opholdet var let - og ved telefonisk henvendelse var medarbejderne hos Team Bornholm meget serviceminded. Vi boede i en lækker lejlighed i Svaneke - og ved spørgsmål om TV kom kontaktpersonen hurtig til hjælp.

15 de mayo de 2025

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre I kunne lide lejligheden.

Super godt sted

Super godt sted. Gudhjem feriepark er dejlig. Fint istandsat hus og meget rent

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os i Gudhjem Feriepark, og at huset levede op til jeres forventninger.
Carina / Team Bornholm

Bare nemt og bekvemt med Team Bornholm

Team Bornholm gør bare det hele nemt.
Ophold og overfart er klaret, gode råd før ankomst. Hjælp undervejs.
Super koncept.

17 de abril de 2025

Hej.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er vi glade for at høre. Vi håber at kunne hjælpe jer med en tur til Bornholm en anden gang.
Mvh Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi have et dejligt ophold....

Vi have et dejligt ophold gennem Team Bornholm på hotel Abildgård all inclusive fra d 27 til d 29 april hvor vi blev indlogeret på et rent og pænt værelse med tekøkken og en terrasse med havudsigt. Vi oplevede et meget sødt personale, god mad og et helt igennem hyggeligt ophold, det var vores tredje besøg på Abildgård og bare et af vores 3-5 besøg hvert år på Bornholm, altid igennem Team Bornholm.

29 de abril de 2025

Respuesta de Team Bornholm

Tusind tak for de fine ord – hvor er det dejligt at høre! Vi er rigtig glade for, at I nyder jeres ophold på Hotel Abildgaard. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Solskinsøen

Super god service ifm. bestilling og gennemførelse. Selv vejret spillede med :)
Desværre levede huset ikke til samme gode standard. Det var meget slidt og flere ting fungerede ikke.

18 de abril de 2025

Hej Christian
Dejligt at høre at du er glad for vores service og at vejret også var som vi havde planlagt 😎
Vi er kede af at huset ikke var som ønsket. Du må gerne sende os en uddybende mail på info@teambornholm.dk så tjekker vi op på det.

Skøn ferie i Svaneke Savværk

Skøn ferie i Svaneke Savværk. Dejlige indbydende lejligheder med høj standard.

11 de abril de 2025

Hej Larry
Dejligt at høre at I har nydt jeres ferie og Svaneke Savværk.
Carina / Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var et skønt ophold på Griffen spa…

Det var et skønt ophold på Griffen spa hotel i Rønne.

13 de abril de 2025

Hej Ingrid
Tusind tak for din dejlige tilbagemelding! Vi er glade for, at du havde et skønt ophold på Griffen Spa Hotel i Rønne. Det betyder meget for os – og vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.
Griffen Spa Hotel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det siger næsten sig selv det var femte…

Det siger næsten sig selv det var femte gang vi boede i Sandvig Søpark og det bliver heller ikke sidste gang

17 de abril de 2025

Hej Ketty
Tusind tak for de fine ord – hvor er det dejligt at høre! Vi er rigtig glade for, at I nyder jeres ophold i Sandvig Søpark gang på gang. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.
Carina/ Team Bornholm

Lejrskole

Vi har været på lejrskole på Bornholm, hvor vi benyttede Team Bornholm til at booke vores ophold med to skoleklasser - vi er meget tilfredse med den service som vi oplevede - hurtig svartid og imødekommende ved henvendelser.
Vi kommer til at benytte Team Bornholm igen.

VH. Dybbøl-Skolen

7 de abril de 2025

Hej Dybbøl-Skolen
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, det glæder os at I har haft en god tur og vi ser frem til at byde jer velkommen til jeres næste lejrskoletur.
Mvh Team Bornholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bruger altid TeamBornholm når vi…

Vi bruger altid TeamBornholm når vi skal til øen. God og personlig service og priser i alle prislejer 👍
Tak for en altid hjælpende hånd og en nem hjemmeside.

16 de marzo de 2025

Respuesta de Team Bornholm

Kære Kristina. Tusind tak for at give dig tid til, at give os sådan en dejlig anmeldelse. Vi forsøger altid at give en personlig hjælp og være tilgængelige, så det varmer, når der også er gæster der oplever det på den måde. Mvh. Team Bornholm/Hanne-Lise

Valorada con 1 estrellas sobre 5

AFLYSNING.

Vi havde booket et 14 personers sommerhus på Bornholm. Da vi er en familie der skal til fødselsdagsfest på Bornholm.
Vi havde booket fra d. 21/3-24/3-25.
Vi havde fået besked om at vi havde reserveret strandvejshuset.
Men dagen efter blev jeg ringet op af team Bornholm om at vi ikke kunne få huset alligevel for der var pudsigt nok nogen andre der lige havde booket samtidig med mig.
Vi blev så tilbudt at få 2 andre huse i stedet for. Men vi ville gerne bo sammen så hvad kan vi bruge det til??
Vi skulle have haft vores bornholmske familie til brunch søndag morgen men det kan vi ikke i et hus hvor der Max er plads til 6 personer.
Rigtig dårlig kunde oplevelse hvor der faktisk blev grinet af mig da jeg fortalte hvorfor vi lige havde valgt det hus.
Anja

20 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super flot ferielejlighed og fantastisk kundeservice

Kære Team Bornholm
Vi har lige haft en fantastisk efterårsferie på Bornholm i en ferielejlighed i Årsdale Søpark. Lejligheden var pæn, ren og godt indrettet med alle fornødne køkkenting m.v., mulighed for at låne cykler og fri benyttelse af vaskemaskine og tørretumbler. Der var rigtig flot udsigt fra lejligheden og en skøn terrasse med havemøbler og grill. Der blev ydet en fantastisk service af Team Bornholm, både i forbindelse med ombooking af færgebillet pga. færdselsuheld på motorvejen, hvor hele teamet holdt øje med først ledige færgeafgang og hurtig løsning på, at der manglede en dyne i lejligheden, da vi ankom sent om aftenen.
Vi kan varmt anbefale Team Bornholm og især ferielejligheder i Årsdale.

14 de octubre de 2024

Kære Rikke
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Jeg håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart!
Lea/Team Bornholm

5 ud af 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service
Vi var 7 kvinder, der havde booket en ferielejlighed i Sandvig i forbindelse med strikkefestivallen i Allinge. Da vi ankom torsdag eftermiddag, blev vi mødt med en beskidt lejlighed, der ikke var gjort klar til vores ankomst . Jeg ringede straks til Team Bornholm, da kl var 15.30 og vi havde en forestilling om, at de lukkede kl 16. Jeg fik fat i en meget venlig og hjælpsom dame ( har desværre glemt navnet ) som lovede, at ringe tilbage, når hun havde undersøgt det. Da kl nærmede sig 16 ringede jeg igen ( med samme bekymring om at de ville lukke ned kl 16) Damen forsikrede mig om, at ingen gik hjem, førend der var fundet en løsning på situationen. Hun gav os 2 valgmuligheder : vi kunne vente på rengøring til kl 19.30 eller vi kunne få tilbudt 2 ferieboliger i Allinge . Vi valgte det sidste og fortrød på ingen måde . Da vi kom frem til de nye steder, var de klar over hvem vi var og vi fik anvist 2 meget fine boliger . Vi fik aldrig ringet tilbage og sagt mange tak men nu gør vi det her. Tak for fantastisk service , imødekommenhed og for at være løsningsorienteret , så vi fik en rigtig god weekend på Bornholm trods en udfordret start 😊5 ud af 5 stjerner til jer⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

18 de septiembre de 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Jeg er virkelig glad for at høre, at I endte med at få en god weekend på Bornholm, trods den uheldige start med lejligheden. Det betyder meget for os at kunne yde hurtig og effektiv service, og jeg er glad for, at vi kunne finde en løsning, der passede jer så godt. Jeg vil sørge for, at teamet får din ros, og jeg håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til en lige så dejlig oplevelse næste gang.

Nicoline fra Team Bornholm

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.