Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden. Het was makkelijk te installeren, simpel in gebruik maar met een nette uitstraling. Echt een aanrader.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gemakkelijk bestellen via de webshop. Breed assortiment. Uitstekend advies over welke spullen ik nodig had en hoe ik die het beste kon verwerken, ook aan de balie toen ik de spullen ophaalde. Scherpe... Ver más

4,6

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Zoek een andere transporteur

Bestelling wordt snel klaar gemaakt en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Bezorging van GLS slecht
Ze nemen niet eens de moeite om aan te bellen en plaatsen het pakket ( met toch een aardige waarde)niet op de afgesproken plaats.

1 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zorgeloos bestellen bij Technim.

Via een advertentie kwam ik bij Technim terecht. De website werkt gemakkelijk om je artikelen te bestellen en kom je er niet uit is er altijd telefonische ondersteuning. Je order wordt keurig verpakt en snel uitgeleverd, artikelen in backorder heb je meestal tegelijk met de gewone bestelling. kortom een top bedrijf waar je je als klant prettig voelt om een bestelling te plaatsen zonder je verder zorgen hoeft te maken of het wel in orde komt! Met vriendelijke groet,
Oedse van der Laan - Winschoten

30 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Technim zeer aan te bevelen

Als "startend" installateur op zoek gegaan naar een leverancier die alle spullen, die ik nodig heb voor mijn eerste project, kan leveren. Technim bleek 1 van de weinigen. Alles is keurig geleverd. Voor een volgend project ga ik weer zaken doen bij Technim.

30 de marzo de 2026

Top bedrijf!!

Top bedrijf! Altijd een scherpe prijs, ruim assortiment, snelle levering en gewoon iemand aan de telefoon als je belt met een vraag.

26 de marzo de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

De informatie vooraf was erg goed en…

De informatie vooraf was erg goed en ondersteunend. De levering was een dag later. Perfect. Ik had alle sterren kunnen geven ware het niet dat van 1 van de 2 slangen de gevulcaniseerde ringen mistte. Gelukkig had ik die zelf nog dus kon ik de klus snel oppakken.

21 de marzo de 2026

Klantvriendelijk en betrokken

Klantvriendelijk, betrokken en ze herkennen je als je weer terugkomt om aanvullende materialen op te halen. Ook vragen ze je of je eruit gekomen bent. Heel fijn.

5 de marzo de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.