Em venen tarjeta errònia i he perdut 40€
El dia 16 de Gener a la tarda vaig pujar a un bus a la parada del carrer Tarragona (Barcelona) per anar a Olot amb la línia que passa per Amer. Al voler comprar el bitllet, el conductor em va dir que era millor que comprés una tarjeta on, al carregar 40€ de saldo, la tarjeta el multiplicava per 2 i m'en donava 80€. Si anava a Barcelona sovint em sortia a compte perquè segons paraules literals seves "el viatge em sortia a 8€ i saldo no caduca en tot l'any". Al mes de Maig em trobo amb que la tarjeta sí caducava i només he pogut fer servir la meitat del saldo, ja que em van vendre la T10/120.
El taquiller de l'estació d'Olot em diu que el saldo està perdut, i que sospita que el que va passar segurament és que el conductor es va equivocar i es devia confondre amb la targeta "Valor", que no caduca, però que per equivocació em va vendre la T10/120, però que ell no hi podia fer res.
Quan he enviat un correu electrònic a Teisa Bus explicant la situació i reclamant la devolució del saldo perdut per un error de comunicació, no assumeixen cap responsabilitat: "els usuaris n'accepten les condicions", "no podem saber si hi va haver confusió", "el saldo no es pot recuperar".
En concret la resposta ha estat aquesta:
"Quan es realitza la compra de qualsevol de les nostres targetes, els usuaris n’accepten les condicions.
És possible que es produís una confusió (no podem saber-ho de cap manera), però entenem que el mateix nom de la T-10/120 dona pistes de quina és la caducitat: 10 viatges en 120 dies.
Lamentem les molèsties, però el saldo no es pot recuperar."
Jo vaig acceptar les condicions que em va explicar el conductor, que van ser que "si baixes a Barcelona sovint, compra aquesta que no caduca, hi poses 40€ i es carrega amb 80€ i el viatge et surt a 8€".
Em sap greu que Teisa a sobre em faci responsable a mi de no deduïr que si la tarjeta es diu 10/120 ja hauria d'haver entès que són 10 viatges en 120 dies (4 mesos). Sí, el nom de la tarjeta ja dona pistes sobre el seu funcionament, 10/120, però clar, ara a posteriori, com moltes coses a la vida, és fàcil entendre-ho tot. Llavors, el nom de la tarjeta "Valor" què vol dir a nivell de condicions? Si pretenem que els usuaris entenguin les condicions d'una tarjeta en base al seu nom, què en podem deduïr del nom "valor"?
Em sembla força greu i em produeix una enorme tristesa que una empresa es desentengui d'aquesta manera quan l'error parteix del seu propi conductor, clarament per una confusió o malentés. El que més pena em fa és l'absoluta falta de col·laboració, ni tant sols voler comprobar qui va ser el conductor que va efectuar l'expedició on jo vaig comprar la tarjeta per tal d'oferir algun tipus de compensació, els pocs viatges que he fet amb la tarjeta estàn registrats en ella, és fàcilment comprobable.
Com que els diners ja estàn perduts, escalaré la queixa a l'Agència Catalana del Consum i/o a l'associació de defensa dels drets dels consumidors que jo consideri oportuna.