Teknologisk Institut Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint og relevant grundkursus i Power BI hos Teknologisk Institut i Høje Taastrup. Kurset giver en god introduktion og et godt fundament at arbejde videre ud fra. Jeg synes dog, at der var lidt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kursussted. Fine faciliteter, god forplejning, men vigtigst af alt, meget kompetente undervisere. Prisen er desværre til den dyre side, hvilket er det eneste minus. Jeg ville tage flere kur... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse med BPMN-kurset på Teknologisk Institut. Kurset var både lærerigt og relevant for min rolle som løsningsanalytiker. Per formåede at gøre et ellers komplekst emne let... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kursus : rigtig god underviser (Nis) , og gode faciliteter, både udstyr, og lokale. Forplejning er også ok, dog kunne det kantinen godt være bedre der er stort set intet kød på menu og det de... Ver más

Información sobre la empresa

5. Escuela de informática
  6. Instituto de capacitación en software
  7. Proveedor de servicios educativos y de carrera profesional

Escrito por la empresa

Teknologisk Institut er en selvejende og almennyttig institution. Vi udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk og international erhvervsliv. Teknologisk Institut levere blandt andet uddannelse til dansk erhvervsliv. Hvert år deltager flere end 20.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der er en bred vifte af mere end 1000 kurser, uddannelser og konferencer. Vi afholder kurser, uddannelser og konferencer i Taastrup, Aarhus, Odense og København.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

150 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overordnet godt og relevant kursus

Overordnet godt og relevant kursus. Savnede dog mere dialog især på dag 1.

20 de agosto de 2026

Hej Mia

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at kurset var godt og relevant for dig.

Og tak for dit input om mere dialog på første dag, det tager vi med videre. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint og relevant grundkursus i Power BI…

Jeg synes dog, at der var lidt for få kursusdage i forhold til stoffet. Det kunne også være rigtig godt, hvis man havde mulighed for at medbringe egne data og arbejde med dem undervejs, så man kunne koble undervisningen endnu mere direkte til sin egen hverdag.

Jeg ville derfor overveje enten at gøre grundkurset længere eller eventuelt samle grundkurset og det efterfølgende niveau i ét længere forløb.

Alt i alt et fint, relevant og brugbart kursus, som jeg bestemt fik noget ud af.

12 de agosto de 2026

Hej Gitte

Tak for din feedback og konkrete input, de er værdifulde for os. Godt at høre, at du trods de færre kursusdage fik et solidt fundament i Power BI.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kompetent underviser og…

Super kompetent underviser og informationen omkring kurset har været virkelig fin. PowerBI grundlæggende var meget kompakt og lærerigt med mange opgaver som kan bruges efterfølgende.

11 de agosto de 2026

Hej Klaus

Tusind tak! Vi sætter stor pris på din anmeldelse af Power BI Grundlæggende og de pæne ord om underviseren.

Power BI Grundlæggende - Et godt kursus

Jeg har været på Power BI Grundlæggende og kurset er meget givtigt. Underviseren Jørgen Koch er kompetent og dygtig til at lære fra sig.

11 de agosto de 2026

Hej Kristian

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det godt, at Power BI Grundlæggende var givtigt for dig, og at undervisningen ramte plet.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

På kursus i Excel videregående.
Virkeligt god underviser, dejlige lokaler og godt udstyr og en god kantine og lækkert forplejning

10 de agosto de 2026

Hej Anni

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at både underviser, lokaler og forplejning var med til at give dig en god dag på Excel-kurset. Håber at se dig igen en anden gang.

Godt kursus

Godt kursus, men meget koncentreret indhold, når man intet kender til Excel

3 de julio de 2026

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Håber det var brugbar viden, der kan bruges i hverdagen.

Gode tips fra underviseren

Gode tips fra underviseren

29 de junio de 2026

Hej Sine

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik nogle gode tips med hjem. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hver gang jeg kikker efter…

Hver gang jeg kikker efter uddannelse/kurser eller anbefaler nogle, så starter jeg altid med Teknologisk Institut.
Er pt på AI transformation som i den grad kan anbefales.

29 de junio de 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse og den varme anbefaling! Det gør os utrolig glade, at du altid tænker på os først, og at du har fået så meget ud af dit AI-kursus.

Hele fungerer godt

25 de junio de 2026

Hej Malene

Tak for anmeldelsen. Det er skønt at høre, at det hele fungerede godt for dig. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid en fornøjelse

Det er altid en fornøjelse at komme kursus her, har lige været på kursus nr 3, og det har har været en god oplevelse hver gang. Gode undervisere, fint morgenbord inden undervisningsstart, der er lagt tid til flere små pauser med snacks og drikkelse, og så er der altid god mad til frokost. Der bliver sørget godt for én her 😃

25 de junio de 2026

Hej Jacqueline

Tak for de 5-stjerner. Hvor er det fantastisk at høre, at du har haft gode oplevelser hos os alle tre gange. Vi glæder os allerede til at tage imod dig igen en anden gang.

Kursus på Teknologisk Institut

Gode faciliteter, kompetente underviser. Spændende indhold

22 de junio de 2026

Hej Dan

Mange tak for din feedback. Det betyder meget for os, at du gik herfra med en god kursusoplevelse. Vi ser frem til at se dig igen i fremtiden på et af vores kurser.

God undervisning gode lokaler

God undervisning gode lokaler, og god atmosfære.
Godt humør. Materialet kunne måske trænge til en opdatering.

22 de junio de 2026

Hej Robert

Tusind tak for din feedback. Hvor er det godt at høre, at du oplevede god energi og gode rammer på dit kursus. Også tak for dit input til materialet, det kigger vi selvfølgelig nærmere på.

Helheden

Helheden. Godt kursus - god underviser - gode faciliteter og forplejning.

Hej Nette

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at det hele spillede, og du fik en god kursusoplevelse her hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var dejligt at komme til engagerede…

Det var dejligt at komme til engagerede træner

Hej Muna

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på den positive feedback om vores undervisere. Vi håber at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har kun positive oplevelser hos Teknologisk Institut!

Har taget flere kurser her, og alt har været godt.

Hej Melanie

Tusind tak for din anmeldelse. Det er den bedste kompliment, når vores deltagere vælger at komme igen. Vi glæder os til at tage imod dig næste gang.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg syntes jeg begyndte at reflektere…

Jeg syntes jeg begyndte at reflektere over mig selv, og det er altid godt at høre hvad andre tænker og mener.

10 de junio de 2026

Hej Merete

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at kurset har givet anledning til gode refleksioner og spændende dialoger med de andre deltagere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var til kursus i ISO27001/2 med…

Jeg var til kursus i ISO27001/2 med Anders Linde. Det hele var meget professionelt med god styring, god kommunikation og gode faciliteter. Alt var tilrettelagt fra starten af. Der var indlagt passende pauser og frokost med reservation. Samlet set meget professionelt.

Kantinen var lidt københavner for en jyde, men alt i alt en god oplevelse.

17 de junio de 2026

Hej Jacob

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på at høre om din kursusoplevelse. Vi håber at se dig igen.

Den fleksible projektlederuddannelse.

I forbindelse med kurset "den fleksible projektlederuddannelse" har der været yderst kompetente undervisere. Kurset består af flere moduler med forskellige undervisere, som er eksperter i deres respektive felter.
Både faciliteterne i Taastrup og Aarhus er gode og skaber gode rammer for læring.

12 de junio de 2026

Hej Christian

Tusind tak for din feedback. Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse på projektlederuddannelsen, og at rammerne fungerede godt på vores lokationer i Aarhus og Taastrup. Vi håber at se dig igen på et kursus i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig godt kursus med gode faciliteter…

Rigtig godt kursus med gode faciliteter og super forplejning hele dagen. Personalet hos Teknologisk Institut er yderst serviceminded.

1 de junio de 2026

Hej Halle

Tak for anmeldelsen af din kursusoplevelse. Den er vi rigtig glade for. Håber at se dig igen en anden gang.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.