Kursuset levet helt op til mine forventninger. Havde en god oplevelse af kursuset, og selvom jeg har brugt Excel i mange år, lærte jeg flere ting hvor kan kunne lave det meget lettere end måden jeg g... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde en god oplevelse med mit PRINCE2 Agile-kursus. En særlig ros til underviseren Anne J, som var dygtig, engageret og god til at gøre stoffet forståeligt og praksisnært. Mit råd er dog at sø... Ver más
Engageret underviser, gode lokaler, rigtig lækker kantine. Helt klart et sted jeg vil tage kurser igen.
Fantastisk kursussted. Fine faciliteter, god forplejning, men vigtigst af alt, meget kompetente undervisere. Prisen er desværre til den dyre side, hvilket er det eneste minus. Jeg ville tage flere kur... Ver más
La empresa ha respondido
Teknologisk Institut er en selvejende og almennyttig institution. Vi udvikler, anvender og formidler forsknings- og teknologibaseret viden til dansk og international erhvervsliv. Teknologisk Institut levere blandt andet uddannelse til dansk erhvervsliv. Hvert år deltager flere end 20.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der er en bred vifte af mere end 1000 kurser, uddannelser og konferencer. Vi afholder kurser, uddannelser og konferencer i Taastrup, Aarhus, Odense og København.
Gregersensvej 1, 2630, Taastrup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Teknologisk Institut
Fantastisk sted at komme for at blive endnu klogere - dygtige undervisere, gode faciliteter, nemt at komme til og spændende udbud af kurser.

Respuesta de Teknologisk Institut
Kan klart anbefale dette kursus sted.
Undervisningen er i top og super god forplejning og beliggenhed.

Respuesta de Teknologisk Institut
Super underviser - meget pædagogisk! God forplejning!

Respuesta de Teknologisk Institut
Super dygtig formidler og god evne til at skabe et åbent rum til diskussion gruppen imellem. På kurset “Ledelse og motivation af effektive projektteams”

God underviser
Dårlig vejviser på sådan et stort sted
Forplejning fin
Lokaler fine

Respuesta de Teknologisk Institut
Gode kursus lokaler, udbud af kurser og engagerede undervisere. Forplejning - både hen over dagen og frokost - er rigtig god og godt sammensat, så man kan holde energi og blodsukker stabilt. Synes selv det er herligt med det varieret udvalg af drikkevarer (så der også er valgmuligheder for dem af os der ikke drikker kaffe 😉).
Eneste minus og grunden til jeg ikke giver 5stjerner er kantinen/restauranten... Maden og kvaliteten er helt i top! Dog er mængderne sådan at hvis man kommer 12:05, så når man kun at få en omgang/tallerken og ikke det fulde udvalg. Min underviser sendte os afsted kl. 12:01 og jeg nåede f.eks. kun at få en svampetoast og dem fra mit hold der ikke stod umiddelbart efter mig fik ikke nogen - salaten var helt væk, da jeg kom. Og det var ikke bare fordi jeg kom lige inden fadene blev genopfyldt - de blev fjernet da jeg gik fra buffetten og ikke genopfyldt.
Det er rigtig godt at have en kantine der går op i madspild, men at et helt hold der kommer ned kl. 12 ikke kan få fyldte tallerkner, medmindre de fylder op på "tilbehør" og brød er lidt i overkanten.
Men det er nu engang et mindre problem i det store billede - med den forplejning der er i løbet af dagen i køkkenerne, klare man sig nemt igennem dagen :-)

Respuesta de Teknologisk Institut
På kursus i at lære og huske effektivt, fik nogle gode fifs til at bruge værktøjerne i hverdagen og gode øvelser for at styrke hukommelsen.
Kun 4 deltagere på kurset, hvilket jeg føler, gjorde det bedre og mere personligt

Respuesta de Teknologisk Institut
Gode faciliteter. God forplejning. Nemt at komme til og nemt at parkere. Der er altid gode kursusholdere.

Respuesta de Teknologisk Institut
Jeg havde akut brug for en kemisk analyse af træ ifbm byggeprojekt og blev mødt af Andreas Wilfried Christof som varetog hele forløbet, til trods for flere bump på vejen formår Andreas at få gennemført analysen og resultaterne gives i god tid.
Andreas har under hele forløbet været meget overbærende, informativ, venlig og imødekommende
Jeg er meget tilfreds med forløbet.

Respuesta de Teknologisk Institut
Gode faciliteter og venligt personale

Respuesta de Teknologisk Institut
En meget professionel og kompetent underviser, der formidler stoffet på en god måde

Respuesta de Teknologisk Institut
Top professionelle undervisere til kurser og temadage samt gode ramme på bl.a. Teknologisk Institut i Høje Tåstrup. Kan varmt anbefales.

Respuesta de Teknologisk Institut
Fantastisk kursussted med gode undervisere

Respuesta de Teknologisk Institut
Meget spændende. Jeg kan helt sikkert tage dette med ved følgende præsentationer. Kirsten greb os alle🙂

Respuesta de Teknologisk Institut
Godt og levende kursus. Som altid god mad.