TennisPlanet.nl Opiniones 1015

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als ik nog minder dan 1 ster had kunnen geven, had ik dat gedaan. Ik bestelde een tennistas met een defect dat ik niet kon oplossen. Eén van de schouderbanden is niet vast te zetten en de vest wa... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Er was bij de bestelling aangegeven dat de bezorging binnen 5 dgn was. Dit was niet gebeurd. Ik heb ervoor gebeld en de volgende dag was de bestelling in huis. Jammer dat er verschil zit tussen 2 deze... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De website werkt gemakkelijk en snel. Is overzichtelijk en de gegevens zijn eenvoudig te verwerken. Zending keurig verzorgt en kan achteraf betalen En het product vol doet aan de verwachtingen. Top!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een racket en tennisschoenen gekocht. Netjes binnen de periode ontvangen wat werd aangegeven. Het racket ziet er super uit.. hopelijk speel ik er ook super mee 😂. Schoenen zijn gewoon tenni... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para tenis
  2. Tienda de artículos deportivos de colección

Acerca de TennisPlanet.nl

Escrito por la empresa

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Tennisplanet is dé online tennisspecialist van Nederland. U vindt in deze online shop een ruim assortiment aan tennisartikelen zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisballen, tennisschoenen, tennisgrips, tennistassen, tennissnaren, padelkleding, padelrackets en padelballen. Bij Tennisplanet verkopen we alleen de beste merken op het gebied van tennis zoals HEAD, Dunlop, Babolat, Lacoste, K-Swiss, Osaka en The Indian Maharadja.

Ga naar Tennisplanet

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fabricagefout: geen garantie en belachelijke responstijd

Als ik nog minder dan 1 ster had kunnen geven, had ik dat gedaan.
Ik bestelde een tennistas met een defect dat ik niet kon oplossen. Eén van de schouderbanden is niet vast te zetten en de vest was door het dikke uiteinde niet opnieuw in te rijgen.
Reactie na 2 weken: geen garantie, maar je mag hem terugsturen mits die niet gebruikt is.
In reviews lees ik negatieve ervaringen over het terugkrijgen van geld. Veel gedoe, veel beloften, geen geld. Geeft niet veel vertrouwen.
Jammer dat er geen service wordt geleverd voor margeverlies van paar tientjes. Dan was ik fan geworden en teruggekomen als klant. Nu door de behandeling compleet afgehaakt.
#weesgewaarschuwd #tennis

17 de abril de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de TennisPlanet.nl

Respuesta de TennisPlanet.nl

Beste Sandra,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service.

Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Zojuist heb ik u een Email gestuurd om u nogmaals aan te bieden uw geld terug te krijgen. U bent vrij om daar gebruik van te maken.

Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren, dus nogmaals bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Team Etrias

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Shirts voor tennisteam bleken veel te groot uit te vallen. Na telefonisch contact om hulp bij retourverzending van teamshirts terugverwezen naar website en daarbij aan mij verkeerde productnaam gegeven. De oude en nieuwe shirts zijn in de verpakking uitgedeeld. Toen de speelsters verzamelden bleek dat er twee variaties lichtblauwe Indian Maharadja shirts zijn. Een van de shirts was helaas al een keer gebruikt. Tennisplanet telefonisch en via de mail gevraagd dit shirt te accepteren als vergoeding maar kreeg te horen dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is en ik niet op vergoeding hoefde te rekenen. Tennisplanet is echter verantwoordelijk voor duidelijke informatie op de website en bij duidelijke informatie als een klant een hulpvraag heeft.

10 de abril de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de TennisPlanet.nl

Respuesta de TennisPlanet.nl

Beste Annette,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Mocht u nog vragen vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Team Etrias

Aan te bevelen

En het product vol doet aan de verwachtingen. Top!

3 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top site

Duidelijke site met een goed hulpmenu waar je makkelijk kan vinden wat je nodig hebt. De kwaliteit is top en ik ben er hartstikke blij mee

29 de marzo de 2026

Top service

Ontzettend makkelijk en snelle service naar België toe. Eerste keer dat ik iets bij jullie bestelde , zeker niet de laatste keer .

29 de marzo de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.