Tryg og effektiv flytning
Havde en rigtig god og tryg oplevelse med T&H gennem hele processen. De er super professionelle og effektive. De tog sig godt af mine ting og pakkede nogle af mine møbler ekstra ind. Vil klart anbefale dem!
T&H Operations ApS er en hurtigt voksende flyttevirksomhed, der udfører en bred vifte af opgaver inden for branchen – herunder også professionelle kurér- og transportopgaver – baseret på mange års solid erfaring. Med et engageret og handlekraftigt team er der ingen udfordring, vi ikke kan løse. Vi sætter en ære i at levere pålidelig, effektiv og kundecentreret service i alle vores opgaver.
Arnold Nielsens Boulevard 124 1., 2650, Hvidovre, Dinamarca
Jeg havde en rigtig god oplevelse med T&H Operations flyttefirma. De var punktlige, professionelle og arbejdede effektivt hele vejen igennem flytningen. Mine ting blev behandlet med stor omhu, og alt ankom uden skader.
Kommunikationen op til og under flytningen var klar og behagelig, hvilket gjorde hele processen meget mindre stressende. Det var tydeligt, at de har styr på deres arbejde og tager ansvar for kundens oplevelse.
Kan klart anbefales til andre, der ønsker en tryg og problemfri flytning!
Vi fik et tilbud fra dette flyttefirma, efter vi havde brugt en af de gratis "få tre tilbud fra tre forskellige flyttefirmaer", og vi blev ringet rigtig hurtigt op, og derefter fik vi tilsendt tilbuddet på mail. De kører timeløn fremfor engangsbeløb, hvilket for os var vigtigt, da vi ikke ville have stressede flyttefolk. De to mænd som kom og flyttede vores ting var så omhyggelige og ordentlige og tilmed rigtig flinke. Så det var en virkelig god oplevelse, hvor der blev passet godt på vores ting fra a-b.
Vi er meget glade for den service, vi modtog. Teamet var venligt, punktligt og meget professionelt under hele flytningen. De gjorde processen nem og uden stress for os. Vi vil varmt anbefale dem til alle, der leder efter et pålideligt flyttefirma.
Vi brugte T&H Operations til vores flytning.
Selvom flyttedagen sammenfaldt med den historiske snestorm, rullede de trofast ud lige på pletten kl 13, som aftalt, og klarede flytningen på 3.5 time, til trods for at vi både havde godt over 30 flyttekasser, samt store møbler.
Vores boligselskab havde ikke ryddet sne men det klarede de også i stiv arm.
De var søde og opmærksomme hele tiden, hurtige og effektive i kommunikationen.
Jeg ville helt sikkert vælge dem igen en anden gang, og kan klart anbefale dem til alle der står og mangler et flytte hold.
Mange tak til Balázs og hans team!
Hurtig og effektiv flytning. De to flyttemænd var høflige og imødekommende. Pakkede sårbare ting ekstra ind. Havde været inde og reservere en parkeringsplads, der hvor jeg skulle flytte hen, de har styr på tingene.
De vender hurtigt tilbage på forespørgelser (både mail og telefon). Nemt at få leveret kasserne og afhentet igen.
Vi havde en rigtig god oplevelse med flyttefirmaet T&H operations. Der kom tre stærke mænd som var meget venlige og hjalp os med at flytte ud af vores lejlighed på fjerde sal til vores nye hus. Det var rigtig god service og de var gode til at pakke alle vores ting sikkert ind, så de ikke blev skadet under transporten. Kan varmt anbefales.
Meget professionelle. Lette at kommunikere med. Kan varmt anbefale dem!
Más información sobre otros tipos de reseñas.