Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fiddlery måtte desværre sætte abonnementsprisen op grundet elpriser (helt forståeligt). Desværre kom dette oveni månedslange ventetider på brænding af keramik. Færdigglaseret keramik der blev snuppet... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg malede på en tallerken hos Fiddlery, men under brændings- og afhentningsprocessen blev den væk. Jeg ønskede mine penge refunderet, men jeg får intet svar trods mails og opkald næsten dagligt i en... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

The Fiddlery er et skønt sted at udfolde kreativitet. Alle burde opleve den ro og fordybelse som stedet tilbyder. Faciliteterne er i top og personalet er søde og meget hjælpsomme! Da man som oftest se... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg må bare sige, at The Fiddlery er et genialt koncept. Jeg er imponeret over: - Så søde og hjælpsomme unge mennesker - Lerværkstedet fungerer godt med gode materialer og redskaber - Insp... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clases de cerámica
  2. Café artístico
  3. Centro cívico
  4. Recinto para eventos
  5. Escuela de artes y oficios
  6. Tienda de cerámica

Escrito por la empresa

Gør det let at være kreativ i Danmarks lækreste keramik- og eventhus

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg føler mig heldig, når jeg går hjem herfra:-)

Jeg må bare sige, at The Fiddlery er et genialt koncept.

Jeg er imponeret over:
- Så søde og hjælpsomme unge mennesker
- Lerværkstedet fungerer godt med gode materialer og redskaber
- Inspirerende kurser, hvor der er plads til at være nybegynder
- Ekstrem høj service hos Sebastian

Det perfekte sted til mental afslapning!
Jeg føler mig heldig, når jeg går hjem herfra:-)

8 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Konceptet og ideen er smadder god, men

Konceptet og ideen er smadder god, men har nu mødt op efter arbejde 2 gange på en uge. Begge gange var det udstyr jeg godt kunne tænke mig at bruge, i brug. Hvilket jo er fair nok, men måske lidt spild af min tid og penge. Prøvede endda at gå lidt tidligere fra arbejde en fredag, men stadig det samme.

Abonnement herned opsagt.

30 de septiembre de 2022

Kære Mathias

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse. Det er rigtigt, at vi har fået rigtig travlt og af samme årsag ser vi i øjeblikket på at udvide keramikværkstedet med en masse nye redskaber mv., hvilket vil være indført fra slutning af oktober.

Jeg går ud fra, at du har været ærgerlig over, at eldrejeskiverne har været i brug. Du har som medlem mulighed for at booke en eldrejeskive gratis for at være sikker på at have en plads, når du ankommer. Jeg skal beklage, hvis du ikke er blevet oplyst om dette - hvorfor jeg kontakter dig med et tilbud til dig for at råde bod på oplevelsen.

Tak for at have været med - og hav en farverig weekend.

Sebastian
Direktør og Stifter af The Fiddlery

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtigt godt koncept som mangler i kbh

Rigtigt godt koncept som mangler i kbh. Jeg blev mødt af en ivrig medarbejder, som på eget initiativ gav min ven og jeg en rundtur i de imponerende faciliteter. Efterfølgende sad vi og formede ler. Jeg havde ikke selv lyst til hjælp eller vejledning, men der var kyndigt personale tilgængeligt. Alt i alt et rigtigt godt sted, som jeg vil anbefale til alle, der mangler et sted at male, strikke eller forme

11 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en rigtig god oplevelse på…

Jeg havde en rigtig god oplevelse på The Fiddlery. Vi blev taget godt imod, og der blev grundigt fortalt om konceptet og faciliteterne. Alt i alt var det en super sjov oplevelse at komme og lege med ler og få lært lidt om forskellige teknikker. Man får virkelig udforsket sin kreative side og samtidigt kan man sidde og snakke og hygge.

11 de julio de 2022

Ikke som forventet

Konceptet er godt tænkt, og lokalerne er virkelige gode men....

Jeg synes ikke, at det fremgår tydeligt, at entreprisen ikke inkluderer materialer eller andet. Man betaler kun for adgang til værksteder uden materialer. Alt hvad man skal lave, skal der betales ekstra for. Det skal måske forklares, inden man betaler for et dagspas.

Grundet sommerferie var der meget få medarbejder og slet ingen til at hjælpe på 2. sal.

I keramikværkstedet var der ikke nogen, der havde tid til at hjælpe os, selvom vi kom ind 3 gange og stod og ventede på hjælp.

Det var uklart, hvad man kunne lave, og hvordan man skulle bruge keramikværkstedet. Faktisk følte vi os uvelkomne og til besvær. Vi havde glædet os men gik derfra skuffede og ærgerlige.

9 de julio de 2022

Kære Trine

Mange tak for din feedback, som er taget til efterretning.

Som også skrevet pr. mail, er jeg ked af, at du har haft en skuffende oplevelse i vores værksted.

Det burde meget gerne fremgå på hjemmesiden, at man får adgang via dagspas eller medlemskab - endda på forsiden allerede.

Adgangen dækker, at du en hel dag har adgang til at få basal hjælp, kan bruge maskiner og redskaber samt alle materialerne dernæst er billigere end andre steder.

Der er ikke nogen på 2. salen fast, men her kan man få hjælp ved henvendelse til en vært eller ved henvendelse i receptionen.

Det er kompliceret at arbejde i et værksted, hvis det er første gang, men det er selvfølgelig en helt klar fejl, hvis I ikke har fået en introduktion på CLAYGROUND, da dette er noget, vi altid giver. Vi henviser dog til vores billige kurser, hvis man ønsker dybdegående vejledning og hjælp.

Jeg har skrevet en mail til dig, som jeg håber, du vil tage imod.

På vegne af The Fiddlery
Sebastian, Stifter

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Var på besøg her og de var søde…

Var på besøg her og de var søde mennesker men ikke særligt servicemindede. Vi var tre som aldrig havde prøvet at være der før, og man får ingen info eller bliver vist rundt. Man skal selv spørge sig til alt og så kommer de med halve svar. Følte os ikke særligt velkomne og det er virkelig øv, fordi lokalerne var så fantastiske og ideen er mega god! Bare ærgerligt med personale som ikke har lyst til sine kunder.

29 de mayo de 2022

Kære Cecilie

Den oplevelse skal jeg beklage mange gange. Det er jeg ked af at høre, da vi ellers gør en dyd ud af at hjælpe jer i gang på en ordentlig måde.

Jeg vil gerne invitere jer ind igen og vil forsøge at få fat på dig :-)

Jeg håber, du har en farverig dag.

På vegne af teamet
Sebastian
Stifter af The Fiddlery

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super oplevelse at træde ind i…

Super oplevelse at træde ind i TheFiddlery’s univers af tilbud på hvorledes jeg kan opøve/udfolde mine kreative ambitioner. Jeg og hvert familiemedlem kom beriget derfra. Nu glæder jeg mig til at hente min keramik, der brændes af The Fiddlery som en del af deres service. FEDT.

15 de abril de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.