Thujakongen er hel ved.
Jeg brukte thujakongen da jeg ville ha litt mindre innsyn til hagen og de leverte som avtalt. Raskt og til en fair pris!
Dette er service av høy klasse og Thomas fra Thujakongen hjalp meg med transport, selv om jeg skulle gjøre transporten selv.
Kan anbefale platene og bestille dem i 2 meter høyde og fikk 2.20-2.30m. Helt topp!
Her er vår erfaring med Thujakongen. Vi kjøpte 25 planter med planting fra Thujakongen, da vi ikke har kompetanse på planting av busker og trær, og betalte ca 30000kr for det. Vi spurte om råd for vanning /stell av plantene og gjorde vårt beste for å følge dem. Det dreide seg i hovedsak om nok vann de første ukene. 5-6 planter begynte snart å henge med toppen og ble etter hvert brune. Vi tok bilder og spurte om hva vi burde gjøre. Svaret var «drukningsdød» og å slutte å vanne og vente og se. Høsten gikk og våren kom og de samme plantene så nå mer skrøpelige ut for oss. Jeg tok opp kontakten for å få råd om hva som kunne gjøres. – «isbrann» var svaret. Men fremdeles var svaret «vente og se» hva som skjedde. Da jeg igjen tok opp kontakten i august, kom dette svaret:
«Vi er i plantebransjen, og svart deg fortløpende og nå vil du har svar på det samme om igjen.
Vi er ikke i Bebreidelsesbransjen eller skrivebransjen eller sladrebransjen eller truselbransjen eller synsingbransjen.
Pass av dine planter er ditt ansvar.
"Mye vann" er det som står og ikke "for mye vann", da starter drukningen.
Ta en test, ta på deg gummistøvler fyll med vann og hold de på beina i
60 dager, og husk fylle etter "for mye vann"
Dette var høsten 2021
Isbrann
Vinteren 21-22 så fikk vi vår i Februar som resulterte i isbrann hvor 100000vis av planter gikk dukken. Alt dette ble synlig i April-Mai-Juni.
Dette er det skrevet en rekke artikler om i pressen som det kan leses om Naturskader er det ingen som kan hindre.
Forstår din frustrasjon, men vennligst ei legg ansvaret på feil sted
Alt det beste
Thujakongen»
Det hører med til historien at jeg ikke har bedt om erstatning. Men etter et kjøp for 30000kr der en profesjonell aktør selger, leverer og planter trærne synes vi de burde tatt en befaring og kommet med råd om hva som bør gjøres, forhåpentligvis med en rabattert pris.
I etterkant ser jeg at det er nok av kunder som har opplevd den samme kundebehandlingen. Synd vi ikke leste anmeldelsene først.
Más información sobre otros tipos de reseñas.