Jeg er så glad for at gå til tandlægen hos Peter og resten af det meget kompetente hold. Jeg er ret nervøs inden jeg kommer men bliver altid overrasket over hvor professionelt og roligt det forgår... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg glæder mig hver eneste gang, jeg skal til tandlæge 🌼 Det er som at være en del af "tandlæge-familien", som har givet mig en tryghed i hver eneste behandling. Jeg har gået her i 36 år og er impone... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan klart anbefale min tandlæge - klinikken er noget gammelt bras. Man har følelsen af, at være i en gammel lejlighed med tynde vægge. Så tynde, at man kan hører, når tandlægen borer i patienten... Ver más
La empresa ha respondido
Man bliver mødt med venlighed hos personalet i receptionen, de er simpelthen så søde. Så ind til tandbehandling, hos en rigtig dygtig og sød tandlæge. Så kan det ikke andet, end blive en meget posi... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Nørrebrogade 148, 2200, København N, Dinamarca
- peter@tillge.dk
- www.tillge.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Professionelt og prisvenligt
Jeg kom hurtigt ind som ny kunde efter at min gamle tandlæge var gået op i pris (og måske også lidt ned i service).
Fik super god behandling (hul og udskiftning af fyldning) og god rådgivning. Var hurtigt inde og ude og skulle ikke vente.
Alt tyder på, at jeg har fundet et nyt godt sted at være patient

Venlig og effektiv
Venlig og effektiv. Jeg har ikke et dårlig ord at sige.

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Tandlægen er super god til at lægge…
Tandlægen er super god til at lægge bedøvelse og orienterer om forløbet på en behagelig måde.
Johnny.bak

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
De tog imod med MEGET kort varsel og…
De tog imod med MEGET kort varsel og gav en omhyggelig og seriøs 1.behandling som gik hurtigt og meget professionelt.. ser frem til yderligere behandling.

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
So so nice to talk to and thoughtful.
So so nice to talk to and thoughtful.

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Super god oplevelse hos tandlægen
Super god oplevelse hos tandlægen! Tandrensningen var næsten smertefri, og personalet var både dygtige og venlige. Priserne er fair, og jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem. Kan helt klart anbefales!

God oplevelse
God oplevelse, meget forklarende om hvad der sker i munden, og hvad hun ser og hendes tolkning af det hele. Kan anbefale.

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Grundige og dygtige til prisen
En helt igennem sympatisk tandlægeklinik, hvor man altid får en god behandling og totalt fair både med aftaler og priser!

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Super god og kompetent service.

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Rigtig god og behagelig behandling
Rigtig god og behagelig behandling. Jeg har en klar fornemmelse af at der bliver ordnet det, der skal og at der ikke bliver taget overpris. Vil varmt anbefale denne tandlæge til andre.

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Kompetent og dygtig tandlæge.
Er kommet i klinikken igennem mange år - altid kompetent og dygtig og med humor.

Kun godt!
Jeg ringede ind en fredag eftermiddag og kunne allerede få en tid mandag formiddag til at kigge på noget tandpine. Mega effektiv og rar betjening. Selve besøget til tandlægen var stille og roligt og behageligt! Jeg har kun gode ting at sige, og glæder mig helt til at skulle tilbage igen. :)

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Besøgte klinikken i dag for en 2 nd…
Besøgte klinikken i dag for en 2 nd opinion. Fik yderst behagelig og meget kompetent behandling af både Klinikassistent Jeanette og Tandlæge Peter.Følte/føler mig tryg og i gode hænder.Ser frem til at vende tilbage.
Stor Tak herfra

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Altid en god behandling af lene på…
Altid en god behandling af lene på østerbro

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Behageligt personale. Tillidsvækkende rådgivning.
Behageligt

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Jeg har i mange år oparbejdet en…
Jeg har i mange år oparbejdet en tandlægeskræk pga. af en dårlig tandlæge & manglende tandlægebesøg.
Jeg græd, da jeg satte mig i tandlægestolen idag & var dybt taknemmelig, da jeg gik derfra.
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg er havnet i de “rigtige hænder” & at der bliver styr på mine tænder.
Tak for opmuntrende ord, humor, ro & overskud. Føler mig så tryg & parat til at være i jeres “varetægt”

Respuesta de Tandlægerne ved Runddelen
Amazing dentist also for international students
I go this dentist since I am a student and I can recommend it 100%. Great service, prices and very nice staff :)

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.