Jag hade köpt en begagnad symaskin via Blocket med Begagnatförsäkring från Tillit. När den kom fram visade det sig att den hade flera fel och dessutom tecken på bristfällig emballering. Jag anmälde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
En voi muuta kuin suositella. Torin kautta otan ja sillä on turvassa kuin ostaja niin myös myyjä. Ehdotus: Myyjälle jos olisi mahdollisuus ottaa jotain vakuutusta "sarjavalittajilta" niin olisi kiv... Ver más
5/5 - Tillit lever opp til sitt navn. Løsningsorienterte og utrolig bra kundebehandlere. Meget bra service! De reddet meg da jeg var veldig uheldig med mitt kjøp på Finn. Definitivt noe jeg vi... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
No ainakin sen ettå palauttatte rahan…
No ainakin sen ettå palauttatte rahan tilelleni tv.maarit väinölä
Eg hadde tillit i starten
Eg hadde tillit i starten. Men ikke nå lenger. Har sagt opp forsikringen. Ble bare tull og rot da de endret på alt mulig. Null forståelse! De hadde sendt meg en annen telefon i retur etter de ikke reparerte min. Dette var da en brukt telefon som etterhvert ikke kunne ringe ut eller inn med. Ei heller sende meldinger. Finn en annen forsikring!
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Når jeg handler brukt elektronikk som mobiler og pc på finn tar jeg alltid med garanti fra Tillit.
Jeg har hatt bruk for denne to ganger, og begge gangene ordnet tillit opp, og det var enkelt og kommunisere med Tillit.
Jeg er fornøyd med dem.
Kauppa Tori.fi:ssä
Tillit vakuutusyhtiön toiminta oli nopeaa kaikilta osin. Vakuutus koski Tori.fi:ssä tapahtuvaa kaupankäyntiä. Voin suositella.
Very reliable and stand on their promise
They are very reliable and stand on their promise. They followed up on the case immediately. With proper documentation they are paying me a refund for the defective Yamaha RX-1030 bought on a marketplace. Initially, I was a bit sceptical.
IKKE KJØP transport forsikring fra…
IKKE KJØP transport forsikring fra Tillit.no gjennom Finn.no.
Hvis skaden ikke meldes inn på sekundet innen det har gått 24 timer er de ikke interessert i å hjelpe deg.
Det var min kone som hentet pakken, men på grunn av jobb hadde jeg ikke muligheter å sjekke forsendelsen med en gang. Pakken innholdt utstyr som trengte å koples opp for å sjekke både funksjonalitet og om det var skade på det. Desverre tok oppkoplingen litt tid og det var behov for konsultasjon med selger før det ble konstantert at det var en transport skade. Da skaden ble meldt inn var det desverre gått noen timer over de 24 timene som står i vilkårene. Når jeg tar kontakt med Tillit.no via e-post, får jeg bekreftelse på at de mer eller mindre forteller meg at forsikringen ders ikke er verdt pengene.
Jeg fik god og hurtig hjælp af Tillit
Jeg købte et Aruba AP på DBA i uåbnet emballage, som desværre havde defekt firmware. (Uendelig boot selv efter hardware reset)
Vha Tillit forsikring kunne jeg få mine penge tilbage uden at skulle have en masse bøvl med sælger, som oplyser at AP'et var helt nyt (ubrugt)
Det er absolut ikke sidste gang jeg tilkøber forsikring
Professional and fast response
Professional and fast response. Refunded in the same day that close the case.
Jeg er veldig fornøyd med servicen fra Tillit.
’m very satisfied with the service from Tillit.
After reporting a problem with a locked device I purchased, they handled my case quickly and professionally.
I received a full refund, including shipping costs, and the communication was clear and respectful throughout the process.
Thank you for your support — highly recommended!
Kan varmt anbefales pga rigtig god…
Kan varmt anbefales pga rigtig god oplevelse.
De bedste 25kr jeg har brugt!
De bedste 25kr jeg har brugt!
Jeg tilkøbte jeres forsikring inde på DBA da jeg skulle købe en vare, sælger snød mig med falske oplysninger og var efterfølgende ikke til at komme i kontakt med. Takket være jer fik jeg mine penge tilbage! Der var slet ikke noget at komme efter.
Igen Tusind tak for jeres hjælp! Jeg vil klart anbefale andre at gøre brug af denne forsikring.

great service
great service .
The 2.6eu that I paid for insurance was worth it and they were friendly and acted fast.
Thank you !

Resolved issue fast
Resolved issue fast, good support on e-mail. I can absolutely recommend this insurance.

god oplevelse
god oplevelse jeg havde fået en pc der ikke ville vise et display efter at blive sendt med fiksfærdig jeg skrev ind til tillit og gav dem nogle billeder og videoer af min samtale med sælgeren og computeren og efter et døgnstid skrev de tilbage at sagen var godkendt og jeg ville få mine penge inden for de næste par dage

Meget kjap og hyggelig opplevelse
Meget kjap og hyggelig opplevelse

Respuesta de Tillit
Jeg kjøpte en mobil på finn.no…
Jeg kjøpte en mobil på finn.no Batteriet var ikke som for ventet av selger og fordi jeg hadde forsikring vi Tillit. Tok de kontakt og vi ordnet oppi saken sammen og ble enig om en erstatningsum. Samtalen var hyggelig og veldig god kommunikasjon. Jeg vil anbefale andre å tegne forsikring her 🤩👍

Lidt svære at tale med
Edit: Jeg synes fortsat ikke, at forløbet var optimalt kva resten af min anmeldelse, men når vi endelig forstod hinanden synes jeg faktisk, at de gjorde et fint stykke arbejde. De havde fint belæg for ikke at udbetale fuld dækning, men forklarede hvorfor og hvorfor de mente at jeg trods havde krav på en delvis erstatning - på ganske fornuftigt vis. Selv om det tog sin tid at blive enige om hvad fejlen var :) jeg ville nok bruge dem igen, hvis jeg skal købe noget.
Jeg har købt igennem DBA og det er, som udgangspunkt, både en fin service og nemt at arbejde med, når man skal lave en skadesanmeldelse (deraf nogle stjerner. Dét skal de have!).
Desværre har det været lidt svært at tale med dem om den specifikke fejl på min vare, hvortil der løbende bliver bedt om dokumentation for ting, som ikke vil være påvirket af det givne problem.
Det fremstår mere som om, at de vil/skal have ekstra materiale, upåagtet af samtlige billeder og film, hvilket igen giver mening nok jo. Men når de insisterer på videoer af ting, som ikke påvirkes af fejlen, så kan man godt blive i tvivl om hvorvidt man enten har fat i en AI eller en person, der er instrueret i at komme ud af at betale noget uanset problemet.
Det er ikke en 1 stjerne værd, for der er rent faktisk kontakt og hvis personen forstod problemet korrekt, eller at det problem, som personen/AI tror der er problemet, var problemet, så ville den ønskede dokumentation være nemt at fremskaffe, men det er desværre ikke tilfældet. Og dét er lidt trættende, når problemet er ret ligetil.

Respuesta de Tillit
Personalet svarte raskt på meldingen…
Personalet svarte raskt på meldingen min og løste problemet. Jeg anbefaler å bruke tjenestene til dette forsikringsselskapet.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.