Købte et super lækkert tørrestativ, kommer sådan til at tænke på - det er dansk det er godt - det passer på dette produkt. Var i telefonisk kontakt med dem da et andet produkt jeg havde bestilt lod v... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Selve tørrestativet virker. Men metal jordspydet man banker ned i jorden passede ikke til. dvs hullet til tørrestativet er alt for stort. Så det gynger meget frem og tilbage, samtidig med at det bar... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg søgte et godt tørrestativ med op til 50 mtr snore justerbare, mellem 2 T stolper. Fandt det ved Tørrestativet.dk til en god pris. Fin info og hurtig levering. 👍
Perfekt personlig behandling. De krævede ingen e mail med foto af transport skaden eller andre besværligheder, men tog mine for gode vare og spurgte, om jeg ville havde nye vare eller pengene tilbag... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi har alle typer af tørrestativer på lager til både indendørs og udendørs brug. God service og hurtig levering!
Información de contacto
Rimsøvej 12, 8585, Glesborg, Dinamarca
- info@toerrestativet.dk
- www.toerrestativet.dk
Ha contestado el 77% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fint køb
Købte et strygebetræk inkl. skumdelen til mit strygestativ. Er helt som det skal være😊
Dårlig kundeservice
Har reklameret over tørrestativ, som altid har stået inde i isoleret skur, men ruster alligevel efter at have været brugt knapt 1 år. Ved første henvendelse, har jeg stadig ikke hørt fra firmaet efter 14 dage. Efterfølgende bliver jeg oplyst, at reklamationen ikke kan blive imødekommet "da det ikke har været nok beskyttet mod fugt".

Respuesta de Tørrestativet.dk
Fantastisk oplevelse, top kvalitet
Fantastisk oplevelse,Jeg bestilte et tørrestativ, det var forsvarligt pakket og ankom i rimelig tid. Kvaliteten er sublim, kan absolut anbefales, det er mit indtryk at der kun forhandles kvalitets produkter. Jeg er meget tilfreds med mit køb og vil uden tvivl købe mere fra samme shop.
Nyt betræk til strygebræt og ærmebræt
Nyt betræk til strygebræt og ærmebræt, passer perfekt.
Det var nemt, hurtigt fra bestilling til levering
Hurtig afsendelse
Hurtig afsendelse, god service og en fin pris gør, at jeg gerne handler her igen 😃
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. En god oplevelse.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering
Fin butik
Fin butik. Gode priser, hurtig levering. Handler her gerne igen.
Cover til tørrestativ
Jeg fandt et originalt cover til mit tørrestativ langt billigere end hos producenten. Hurtig forsendelse….what’s not to like?
Fin kundeservice- / rådgivning
Fin kundeservice- / rådgivning, ekspedit levering, godt produkt.
Super Hurtig Levering
Super Hurtig Levering Tørrestativet er bare Verdensklasse Og OLYMPISK Sådan
Lynhurtig og rigtig levering👍🏻
Hurtig svar reflektion
Hurtig svar reflektion, om at varen er klar til ekspeditionen var i gang👌
Super hurtigt ekspedition og levering
Super hurtigt ekspedition og levering. Jeg har ikke pakket det ud da det er en julegave så håber alt er som det skal være til den tid.
Det var nemt at finde rundt i online…
Det var nemt at finde rundt i online shoppen. Nemt at bestille og betale. Hurtig levering efter ordre afgivelse.
Lidt spinkel i træet og der var ikke…
Lidt spinkel i træet og der var ikke rustfrie skruer med i pakken, så måtte restatte dem med egne galvariserede skruer, men det gik.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.