Groothandel ligt centraal
Groothandel ligt centraal, alles te vinden ook voor de kapper
Groothandel ligt centraal, alles te vinden ook voor de kapper
Fantastische ervaring! deze website is een echte aanrader!🥰😍
Oplichters, ga ook aangifte bij de politie melden! Zijn niet te vertrouwen. Mail gestuurd zal binnen 72 uur met mijn contact opnemen. Veel bij hun besteld
Nu 2,5 weken nog niks gehoord, gebeld en via watsapp niks gehoord.
Heeft nog geen enkele keer leverbelofte waargemaakt waar blijft mijn bestelling!!! We zijn nu 3 maand verder heb op alle manieren contact gemaakt! Geen reactie via WhatsApp zelfs geblokkeerd! Oplichter
Koop hier niet!! Ik wacht al een maand op mijn bestelling. Ze antwoorden niet op emails. Nemen de telefoon niet op. Reageren niet op de site . Dis is een scam site !!!
Goed geholpen met inrichting van mijn salon
Geven aan dat ze producten op voorraad hebben, maar hebben ze uiteindelijk niet. Bijna drie weken moeten wachten om m’n geld terug te krijgen.
Goed geholpen daar voor de inkoop, Eerlijke jongens zijn het!
Nep Winkel ! op 19 maart heb ik een aankoop bij hen gedaan en de tweede dag heb ik een nep track en trace nummer ontvangen. 40euro kwijt, jammer voor de geld